Zwemverhalen #3

Ik ben af en toe echt zo onnozel !
Alsof ik met mijn kop in mijn kont zit.. pffff.
Afgelopen maandag was de laatste zwemles van Mike en uiteraard was het niet de bedoeling die te missen.. was het niet dat Mike op kamp is!

Hoe kun je het vergeten Mel !!  Dom Dom Dom !

Enfin, ik had mij dus voorgenomen dan maar alleen te gaan, want ik heb toch altijd meer lol dan Mike en het is gewoon gezellig. Uitbuikend na het eten en met de Kyra en haar vriendje aan de afwas, had ik even plaatsgenomen achter de pc om eindelijk eens wat foto´s op Facebook te plaatsen. Terwijl ik tussendoor de klok in de gaten hield, heb ik met een glimlach de foto´s bekeken en gedeeld en toen ik in een ooghoek nog eens naar de klok keek, zei een stemmetje in mijn hoofd

“oh, je hebt nog even.. de les begint pas om 19:30 uur”

Nog geen 2 seconden later keken wéér 2 ogen (dit keer hele grote ogen!) naar de klok en zagen deze dat het al 19:30 uur was !!

Godverdomme Mel !! What the fuck!! Jij komt nooit te laat. muts.
Pak de droge spullen en rij als een scheet naar die zwemles!

Terwijl ik alle spullen bij elkaar graaide, riep ik naar Kyra dat ik even naar de zwemles ging en er kwam heel verbaasd “Mam, Mike is er niet hoor!” vanuit de tuin, maar ik was al onderweg naar de voordeur en riep alleen nog “Joee! Tot straks!”, waarnaar ik op de Max Verstappen stijl naar de zwemles scheurde.

Ik huppelde de trappen op en kwam met een vrolijke “Hallooo, sorry dat ik te laat ben” binnen.
2 blijde gezichten zaten met hun telefoon al in de handen aan de bar en zeiden bijna in koor “hè hè, daar is ze toch! we hadden je al geappt waar je bleef”
Patricia was al op vakantie, (geniet ervan wijffie!) maar Esther (de vrouw van Jeffrey) was dit keer meegegaan omdat het de laatste les was (stiekem wil ze gewoon elke keer erbij zijn omdat het zo verdomde gezellig is hahahaha). Ik heb een biertje gekregen van Jeffrey en we hebben zoals altijd heerlijk gekletst en gelachen aan de bar.

Ergens hadden we ons beiden erop voorbereid dat we weer te water zouden gaan (al was ik in mijn haast een handdoek vergeten) dus toen we bij het zwembad aankwamen en ik Frans nog mijn verontschuldiging aanbood wegens het vergeten van Mike´s afmelding, had hij mij al heel snel in een greep die er ook op leek dat ik er weer in zou gaan. Jeffrey stond op een veilige anderhalve meter afstand van mij en was echt niet van plan mij te helpen (mietje!!), maar toen liet een meedogende Frans mij weer los en zei lachend dat één keer wel genoeg was. Terwijl hij mij vast had merkte ik wel dat die man heel sterk was, dus als ik hem er in zou proberen te krijgen, was de kans dat IK de lul was, 10 keer groter.. dus ik heb het ook maar gelaten. En vanwege de teleurstellende A-teamgenoot (van wie ik GEEN hulp kreeg!) ben ik de kleedkamer maar in gelopen en heb gewacht tot Jeffrey en Esther ook klaar waren. Terwijl we samen naar buiten liepen, liep onze “brede” vriendin ook naar buiten met haar aanhang. Ze praatten nogal luid over de achteruit koprol die haar dochter toch echt onder de knie moet krijgen en ineens zegt de vrouw

“We gaan het gewoon oefenen, ik doe het wel voor dan zie je hoe makkelijk het is”

Voor wie het niet weet: ik denk ik plaatjes, beelden ..
Als ik met iemand praat of als ik iemand hoor praten, krijg ik vaak beeld bij wat die persoon zegt of uitlegt.
Niemand.. ik weet het zeker.. NIEMAND zit op het beeld te wachten, waarop deze mevrouw een achteruit koprol maakt!
Want zoals iedereen weet, komen je billen dan altijd boven het water uit..
En deze billen.. deze hele brede billen.. wil echt niemand boven water uit zien komen.

Om jullie even een idee te geven van mijn beeld van deze uitspraak:

Het door rollen, van wat normaal een vloeiende beweging zou moeten zijn, wordt abrupt gestopt door de zwaartekracht die bij deze mevrouw duidelijk niet helemaal is zoals hij zou moeten zijn.
Ze blijft ondersteboven dobberen, spartelend met haar benen en armen terwijl haar enorme achterwerk boven het water uitsteekt, blijven proberen om die koprol voor elkaar te krijgen.

Ik stap in de auto, schuddend met mijn hoofd om dit beeld eruit te krijgen maar ook lachend waarom ik dit toch elke keer heb.
Kan ik nou niet gewoon eens een beeld krijgen van een prachtige vrouw die dit zegt ?
Die ook een achteruit koprol gaat maken en wiens prachtige ronde billen dan even stiekem boven het water uitkomen ?
Dat is het beeld wat ik in mijn hoofd gepropt heb terwijl ik naar huis reed.

Veel beter! 🙂 Het waren prachtige billen 😛

XmelX

17 thoughts on “Zwemverhalen #3

  1. Pingback: Week #30 | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s