Liebster Award #3

Ik heb al vader een nominatie gekregen voor de Liebster Award en volgens mij heb ik ze ook allemaal wel ingevuld. Een paar keer heb ik zelf ook een aantal bloggers genomineerd, maar dat ga ik nu niet meer doen. De meeste mensen die ik volg hebben deze Tag wel al een keer ingevuld en ik weet niet hoe een ander hierover denkt, of ze wel zin hebben om dat nog eens te doen enzo, dus mag een ieder die zich geroepen voelt deze tag invullen.

Bovendien, meestal als ik iets van iemand wil weten, vraag ik dat wel in een reactie of mail ik de persoon zelf 😉

Dit zijn de regelsliebsteraward

 • Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn of haar blog
 • Zet een foto van de award op je blog
 • Beschrijf jouw favoriete blog
 • Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer 10 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert
 • Nomineer 5 tot 11 blogs
 • Kopieer deze regels in je eigen blogpost
 • Informeer de bloggers die je genomineerd hebt en bezorg hen de link van je eigen blogpost

Dit keer kreeg ik de nominatie van de lieve Marije (Hans de Gans).
Ik ben zo dol op haar blog, dagelijks komt er wel post (of meer) voorbij en ik lees ze elke keer met evenveel interesse. Gedachtes bij gebeurtenissen, momenten die bijzonder zijn of gewoon iets wat ze delen wil.. het komt allemaal vanuit haar hart en dat maakt het gaaf om te lezen.  Soms raakt ze mij, soms lach ik hardop en soms kijk ik na het lezen van een blog naar buiten en denk dan na over hetgeen ze geschreven heeft… als je die kwaliteiten allemaal hebt, dan heb je in mijn ogen een talent voor schrijven.
Dus bedankt voor de nominatie Marije, bedankt ook voor je lieve woorden en complimenten! Jij bent zeker één van mijn favoriete blogs.

Liesbeth (Villasappho) is daar ook één van. Soms kan ze in 6 woorden meer beschrijven dan een ander kan in een blog met 500 woorden, dit in combinatie met de perfecte foto maakt het nog mooier. Ik kan enorm om haar blogs lachen, maar ook genieten van de mooie kiekjes die ze van ons kikkerlandje deelt. Daarnaast is het gewoon een fucking leuk wijf die ik persoonlijk heb mogen leren kennen 🙂

Zoals ik al eerder aangaf, ga ik niemand nomineren maar je mag mijn vragen altijd overnemen en deze ook beantwoorden.
Als je dat doet, laat het mij dan even weten.. vind ik leuk!

Hier komen de antwoorden op de vragen die Marije mij stelde:

1. Wat was jouw motivatie om te gaan bloggen? En heb je daar lang over na moeten denken?
Ik schrijf al sinds mijn tienerjaren, had altijd overal wel een boekje liggen en schreef ook dagelijks. Toen ik online zelf wat meer blogs ben gaan lezen (hééééél wat jaartjes later), bedacht ik mij dat ik dit ook kon gaan doen. Ik hoorde vaker om mij heen dat ik leuk schreef en dat ik eens dingen online zou moeten gooien,dus sja.. daar heb ik niet lang over na hoeven denken.

2.Wat is het laatste wat je doet voordat je slapen gaat?
Meestal de tv uitzetten, maar soms val ik in slaap met die kast nog aan. Het geluid van de tv is voor mij slaapverwekkend, vandaar dat hij bijna altijd aan staat.

3. Als je iets in de wereld zou mogen veranderen, wat zou dan het eerste zijn wat je zou doen?
Rijkdom.. geld.. materialisme. We kunnen prima in een wereld leven waar iedereen werkt, maar ook alles kan krijgen (zonder al te veel luxe te verwachten!) zonder dat er verschil gemaakt moet worden in wat ieder verdient. In mijn ogen zijn we allemaal hetzelfde wat dat betreft en is niemand meer waard dan een ander.

4. Welk seizoen vind je het prettigst? En waarom juist dit seizoen?
Zomer, want ik hou heel erg van de zon.
Ik krijg er energie van, voel mij er vrolijker door en hou echt van warmte.

5. Woon je graag in de stad of juist daarbuiten? En waarom?
Op het platteland leven lijkt mij niks.. veel te afgezonderd van alles. Midden in de stad wonen lijkt mij dan weer te druk. Buiten de stad wonen is ideaal! Midden tussen de twee in.. de gulle middenweg dus!

6. Wat komt er jouw huis niet in? En waarom niet?
Een vuurwapen. Het is levensgevaarlijk zoiets in huis te hebben, met of zonder kinderen. Ik ben tegen geweld, zeker in die mate en moet zo´n ding ook echt niet in mijn toko.

7. Welke karaktertrek heb je niet, maar zou je willen dat je had?
Oef.. daar vraag je wat. Ik ben gewend niet te praten, maar alles voor mijzelf te houden, dus ik zou wel wat meer open willen zijn. In de zin van dat ik makkelijker met mensen over persoonlijke dingen kan praten. Bij tijd en wijlen kan ik heel goed praten, maar ik val veel te vaak nog terug in het gesloten bestaan.

8. Heb je huisdieren? En zo ja, welke?
Ja ik heb 2 katers. Ik ben nooit een poezenliefhebber geweest, maar mijn ex-vriendin had een cattery en toen heb ik vaker mogen helpen met geboortes van kittens. Je krijgt dan altijd een band met die beestjes dus vond het bij sommige kleintjes wel moeilijk als ze weg gingen. Met eentje had ik vanaf het begin ook al zo´n band en hem heb ik dus gekregen.
Ik heb zelf nooit katten gewild, maar tegen zoiets zeg je geen nee.. Later heb ik nog een katertje erbij gezet omdat ik het een beetje sneu voor Noah vond dat hij altijd alleen was. Dus nu heeft hij een maatje, Elvis!

9. In welk land ben je het liefst? En waarom voel je je daar zo fijn?
Ik denk dat ik dan toch nog het liefst in Nederland ben. Ondanks alle wetten, regeltjes en gedoe waar ik het soms niet mee eens ben, ik krijg de kans om redelijk vrij te leven. Heb een dak boven mijn hoofd en kan mijn kinderen de mogelijkheid geven om te leven en groeien in dit landje.
ocht ik ooit willen gaan emigreren, dan zal Jamaica het eerste land zijn waar ik mij in zou gaan verdiepen, maar of dat er ooit van komt… Hoop doet leven hè hahahahaha.

10. Noem, heel eerlijk, 1 ding wat je nog heel graag zou willen doen in je leven?
Een tent in de auto gooien, wat noodzakelijk spulletjes erbij werpen en beginnen te rijden zonder te weten waar je uit gaat komen. Spontaan, impulsief en Vrij!

Bedankt nogmaals Marije, kus!

XmelX

 

13 thoughts on “Liebster Award #3

  • Graag gedaan! Was niet niks wat er allemaal gebeurde, vond het oprecht vervelend voor je. Hoop ook dat je snel weer opknapt en er iets gevonden wordr waardoor al die nare dingen niet meer gebeuren ! Fijn weekend 😘

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s