Thee-vragen #3

In warmer weer zijn we geneigd minder thee te drinken. Je zoekt vaak drankjes op die verkoeling bieden, lekker met wat ijsklontjes erin en dan laten we de koffie en thee staan.. Maar ik niet ! ๐Ÿ˜›

Ik geniet nog dagelijks van een lekkere mok thee en heb dus weer wat leuke vragen voor mijn kiezen gekregen ๐Ÿ™‚

Waar zou je beroemd mee willen zijn ?
Als ik dan zou mogen kiezen, dan zou het als sporter zijn. Ik heb vele sporten beoefend maar de grootst passie ligt nog altijd bij voetbal.

Wat is het mooiste cadeau dat je ooit kreeg ?
Dit is een leuke vraag om te stellen aan iemand die nog niet meer weet wat ze 2 dagen geleden gegeten heeft, laat staan dat ik moet weten wat ik allemaal ooit gekregen heb!
Maar ik heb vele prachtige cadeaus gekregen.. degene die mij het meeste doen komen toch van mijn kinderen af. Die geven er geen geld aan uit, maar maken iets wat vanuit hun hart komt en dat is onbetaalbaar!

Welke dag zou je nog een keer willen beleven ?
hahahaha, mijn geheugen wordt zwaar op de proef gesteld en wat ben ik er slecht in !! Sjeesus, verzin eens iets makkelijkers Pickwick!!
Ik ga voor het eerste concert dat ik bijwoonde van Melissa Etheridge, in Paradiso in 2010. Dat was zo enorm vet !! super avond was dat!

 

Wat is het leukste wat je geleerd hebt van je oma ?
Ik heb maar 1 oma gehad en die was niet echt leuk hahahahaha, het was een duits, klein vrouwtje en heeft een tijd bij ons ingewoond. We kregen bijna dagelijks “Suppe” (soep dus) te eten en daar heb ik nu dus echt een hekel aan hahahahaha.. Weinig leuks geleerd van haar helaas. Misschien dat het leuk is als je oma weer naar huis gaat ? ๐Ÿ˜›

Als je alle tijd van de wereld had, wat zou je dan doen ?
Meer lezen en schrijven, maar vooral ook meer leuke en ontspannen dingen doen met Kyra, Mike en vrienden.

Met welk beroemd persoon zou je een dag willen ruilen ?
Met de Dalai Lama.
Ik zou die echte rust wel eens willen ervaren. De spiritualiteit die die man heeft is ongekend en daar ook maar een klein stukje van te kunnen proeven, zou mij geweldig lijken!

Wat is de meest vreemde plek waar je ooit geslapen hebt ?
Hahahahaha, die weet ik nog ! ๐Ÿ˜›
Dat was op een studentenfeest waar ik met Ivo naar toe ging. Ik was toen nog maar een jaar of 14,15 denk ik en dat was ergens in een zaaltje. Het feest ging natuurlijk door tot in de late uurtjes en toen ik het niet meer trok, ben ik gewoon bovenop een tafel gaan liggen en heb daar geslapen ๐Ÿ™‚ . Ik lag gewoon tussen de glazen bier hahahahaha

Wat is het ondeugendste dat je vroeger hebt uitgespookt?
Ik was niet heel ondeugend eigenlijk. De normale kattenkwaad dingen deed ik wel, bijvoorbeeld de voor- en zijdeur met een touw aan elkaar vastmaken en dan aanbellen.. de deur kreeg je dan niet meer open omdat het touw de boel bij elkaar hield ๐Ÿ˜›
Hilarisch om de mensen te horen schelden terwijl jij er als een scheet vandoor moest gaan hahahaha. Maar veel meer ondeugends heb ik niet gedaan eigenlijk.
Er is nog een ander soort ondeugend, maar ik denk niet dat Pickwick dat bedoelt ๐Ÿ˜‰

Waar zou je meer tijd aan willen besteden ?
Momenteel.. aan mijzelf. Puur en alleen omdat ik dat nu echt nodig heb.
Voor de rest verdeel ik mijn tijd wel goed volgens mij. Probeer zoveel mogelijk “ik heb geen tijd” te vermijden, want tijd heb je nooit.. tijd moet je maken!

Zo, dat waren toch weer 9 leuke thee-vragen en zolang ik thee blijf drinken, blijven de thee-blogs ook komen ๐Ÿ™‚

Nu een vraag voor jou: Weet jij nou wat het mooiste cadeaus is dat je ooit gekregen hebt ?

XmelX

17 thoughts on “Thee-vragen #3

  1. Hoi Melanie , drink ook graag thee maar niet van een zakje gemaakt , zit maar afval in ๐Ÿ˜‰ . Mooiste cadeautje ? Tja , krijg ik iedere dag , als ik weer van een nieuwe dag genieten mag ๐Ÿ™‚ . Wens je een goeie start van de nieuwe week , liefs โ™ฅโ™ฅโ™ฅ

    Geliked door 1 persoon

  2. Vind altijd zo leuk om te lezen die thee vragen! Mijn mooiste cadeau.. Pff, ik mocht een keer toen ik jonger was een kijkje achter de schermen nemen bij het dolfinarium en ze ook aaien en trucjes laten doen. Dat vond ik toen echt mega tof!

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s