Week #30

Deze week was een stille week op kantoor. Mijn baas was op vakantie dus ik kon, zonder verder gestoord te worden aan het werk. Niet gek dat het dan allemaal wat meer opschiet en een weekje helemaal alleen werken vind ik bij tijd en wijlen echt heerlijk !!
Maandagavond ben ik naar de zwemles gegaan, ondanks dat Mike er niet was. Ik had hem in de ochtend naar de BSO gebracht waar hij tot en met woensdag op kamp zou gaan. Maar omdat het de laatste zwemles was en ik het toch wel gezellig vond, ben ik gewoon gegaan.. dit heb je waarschijnlijk al gelezen in Zwemverhalen #3 🙂

Dinsdagavond met ben ik met Kyra en haar vriendje naar de bioscoop gegaan, The Purge: Election Year. Ik had deel 1 en 2 ook al gezien en vond het geweldige films (deel 2 was minder leuk dan deel 1), maar deel 3.. boh !! die was zo vet! Gelijk actie en spanning vanaf het begin. Super goede film, maar omdat hij pas om 21:45 uur begon, liepen we ook pas om 23:45 de bioscoop uit. Kyra nog naar mijn ouders gebracht, ze ging weer een dagje werken bij haar oma en daarna thuis gelijk het bed in gekropen.

Na alweer een korte nacht, was ik toch wel een beetje slow, maar gelukkig kon ik op het werk alles rustig aan doen want ik had de hele planning voor die week volledig onder controle. Tot 3 uur gewerkt en daarna naar Dartledome gegaan om Mike weer op te halen.

IMG-20160727-WA0001

Je kon wel stellen dat ik weer blij was hem te zien 🙂 Zijn vader was ook even gekomen en omdat hij hem de komende 2 weken niet meer zou zien, is hij met Mike nog naar de bioscoop gegaan en kon ik het nog even nemen van een paar rustige uren.
Ik moest zelf om 6 uur nog naar de fysio en toen ik terug kwam, was Kyra inmiddels weer thuis, niet veel later kwam Mike ook thuis en ik heb hem direct onder de douche gezet! Jakkie hahahahaha, zo’n kamp gaat wel stinken zeg maar 😛

Donderdag geen yoga in verband met vakantie (intens verdrietig), maar wel even een uurtje bij mijn ouders langs gegaan omdat ze op zaterdag op vakantie gaan. Ik was moe, was blij toen ik weer thuis was en de kinderen in bed had liggen. Zelf ben ik ook om 10 uur mijn bed in gekropen, want ik had echt wat meer uurtjes slaap nodig.

Vrijdag helaas weer een werkdag (normaal ben ik altijd vrij op vrijdag), zo nu en dan moet dat gewoon omdat mijn baas er dan niet is. Het was onverwacht een drukke dag dus die vloog wel lekker snel voorbij. Even na 5 uur zat ik in de auto onderweg naar huis en kon eindelijk zeggen dat ik vakantie had.. Oh wat was dat een fijn gevoel!!
Na het werk kon ik bij Gertie aanschuiven want zij had voor ons gekookt (heerlijk hè). De kinderen waren een middagje bij hun tante geweest en kwamen rond 6 uur ook thuis.
Later op de avond ben ik met een vriendin wat vlees gaan kopen voor de barbecue die we zaterdag gepland hadden en daarna hebben we thuis nog een drankje gedaan. Die avond heb ik even van 2 kanten wat over mij heen gekregen (wat ik ook echt nodig had). Ik ben de touwtjes (lees controle) kwijt, moet weer even met beide benen op de grond komen en eens goed wakker worden. Ik vond het ongemakkelijk dit te moeten aanhoren, maar ik wist dat ze allebei gelijk hadden en ik echt wat moet gaan veranderen (Bedankt dames!)

Zaterdag in alle vroegte kip gemarineerd en nadat we de boodschappen allemaal in huis hadden, hebben we thuis nog een beetje gerommeld en om 2 uur hadden we een geplande barbecue. Hierover komt een aparte blog! 🙂
Rond de klok van half 9 waren we thuis en nadat ik Mike in bed had gelegd, heb ik nog met Kyra idioot zitten doen in de tuin

Het filmpje die we gemaakt hebben is nog leuker maar die mag ik niet delen van haar hahahahahaha!
Gertie is later nog langsgekomen en ineens was een hele fles wijn leeg.. Grappig hoe snel dat kan gaan als je gewoon zit te praten. 😛

Zondagochtend heb ik verse broodjes gehaald en weer een heerlijk ontbijtje gemaakt. Daarna met Mike zijn kleerkast eens opgeruimd en gelijk alle kleren voor volgende week uitgezocht. De standaard huishoudklusjes gedaan, nog een gezellig spelletje Monopoly en heel slecht met de kinderen McDonalds gaan eten.
Kyra was ineens naar haar kamer vertrokken en kwam een uurtje later naar beneden.. ze had wat met haar make up geknoeid en dit was het resultaat:

Ik vond het helemaal te gek hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen, echt top!! Misschien heeft ze wel een nieuwe hobby gevonden 🙂

Het was dus weer een heerlijke zondag met de kids lekker de hele dag thuis!
Volgende week gaan we een midweekje weg, met Maaike, Thomas en Daan. Geen idee of ik de kans krijg om te bloggen, of om de blogs te lezen maar dan zijn jullie in ieder geval op de hoogte!

XmelX

10 thoughts on “Week #30

    • Ik ben ook nog altijd bezig met het inhalen van blogs, een weekje niks gedaan en ik lig mega achter! Hahahaha had je wijziging wel gezien en daar hoef je je niet voor te verontschuldigen hahahahaha 😎
      Ewe moeten idd wel weer eens bijkletsen he.. 😘😘

      Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s