De Zomervakantie serie – deel #7 (Finale)

De vorige keer werd pijnlijk duidelijk dat Mike klaar was met al zijn vrienden. Hij is boos weg gerend terwijl de rest verslagen achter bleef op het vliegveld.
Maar was iedereen wel zo verslagen ?Hoe het verder is gegaan met Luc lees je nu in mijn laatste deel!

Nadat ik heb moeten aanschouwen hoe Mike witheet bij ons is weggelopen, heeft gezegd ons nooit meer te willen zien en hoe Stephan Dimitri en Freddie overduidelijk aan zijn hand probeert te krijgen, heb ik mijn spullen gepakt en ben er vandoor gegaan.
Volgens mij hadden ze het niet eens in de gaten en toen ik eenmaal in de trein naar huis zat, kon ik even in alle rust bedenken wat ik met deze situatie nog moest.
Stephan wil ik niet meer zien, dat is de aansteker van al deze ellende. Hoe Dimitri en Freddie hier in staan zal mij verder ook een worst wezen, Mike is degene die ik nog spreken wil en hopelijk wil hij naar mij luisteren en kunnen we alsnog als vrienden bij elkaar komen.

3 maanden later.
“Luc !! Gast ! Dit is een paradijs !!”
Mike loopt met stralende ogen door een prachtig hotel, hij kijkt rond en bij alles wat hij ziet slaakt hij een kreet van ongeloof.. de warmte is heerlijk, het strand is wit en de zee kleurt prachtig blauw.
Nadat ik mijn 3 “vrienden” op het vliegveld heb laten staan, heb ik met Mike alles uitgepraat. Het heeft een paar avonden gekost om zijn vertrouwen weer volledig terug te krijgen en hem te overtuigen dat ik niks met Stephans plannetjes te maken had. Om dit te bezegelen heb ik een staatslot gekocht en Mike gezegd dat áls ik hier iets op zou winnen, wij samen op vakantie zouden gaan.
Laat ik nou € 50.000,- hebben gewonnen !!!
Natuurlijk heb ik mijn woord gehouden en een vakantie geboekt naar een paradijsje, Jamaica!
Hoe het met Stephan, Freddie en Dimitri gaat ?
Geen idee, niks meer van gehoord en weet je … dat vind ik prima zo!
Ik ga nu lekker genieten van mijn vakantie 😛

 

Dit was het einde van de Zomervakantie serie!
Ik vond het hartstikke leuk om mee te schrijven in deze serie en check zeker ook nog even hoe het met de andere 3 “vrienden” bij onderstaande bloggers.

Demi schrijft vanuit Stefan.
Jordy schrijft vanuit Mike
Louanne schrijft vanuit Dimitri
Inge schrijft vanuit Freddie.
Marleen schrijft als de verteller

XmelX

6 thoughts on “De Zomervakantie serie – deel #7 (Finale)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s