Week #31

Het is weer even geleden dat ik van mij heb laten horen, maar ik heb vakantie en ben veel met de kinderen bezig en dus heel weinig met mijn blog. Niks mis mee lijkt mij zo, maar ik moet natuurlijk wel even bijschrijven in mijn Week updates, want anders vergeet ik alles weer ๐Ÿ˜›

We zijn maandag vertrokken naar Enter, daar hadden we een midweek een huisje op een Landal Park. We kwamen tegelijk aan met Thomas en Maaike en even later was Daan er ook, samen met Jeske. Daan zou een weekje bij ons blijven en daar hadden de kinderen zich enorm op verheugd! Het was die dag nog mooi weer, dus na het uitpakken van alles zijn de kinderen nog gaan zwemmen, terwijl wij lekker buiten hebben gezeten en konden genieten van de rust.

Kyra stond voor het eerst op een oxboard en had het al heel snel onder de knie! ’s Avonds was het uiteraard tijd voor nog een spelletje ๐Ÿ™‚

Dinsdag hebben we na het ontbijt gezwommen. Het zwembad op het park was vrij klein en heel simpel, maar het was duidelijk dat de kinderen niet veel nodig hadden om zich te amuseren. Het waren een paar gezellige uurtjes.

Daarna zijn we gaan midgetgolfen. Het waren 18 holes en ook dit was heel gezellig. De winnaar van de kids kreeg een ijsje (dat was Kyra) en de winnaar van de volwassenen mocht ook een ijsje (dat was ik!).. Natuurlijk heeft iedereen ijs gegeten, behalve ik ! LoL (ik ben niet zo dol op ijs).

Deze slideshow vereist JavaScript.

’s avonds hebben we nog wat spelletjes gedaan, de kinderen gingen echter op tijd naar boven (keten!) en zo hadden wij een rustige avond.. Heerlijk!

Op woensdag zijn we naar Dinoland in Zwolle gegaan, een ontzettend leuk park, waar uiteraard veel over Dino’s te vinden is, maar waar je ook heel veel zelf kan ondernemen. Met een knipkaart kon je lasergamen, minigolfen, in de Bird Cage en fossielen zoeken. Als eerste hebben we een tijd gepland voor de lasergame en daarna is iedereen (behalve Mike en ik) naar de Bird Cage gegaan: 5 meter boven de grond over een touw, balk, of boomstammen lopen! Best hoog en Mike was te klein om dit te doen (naast het feit dat hij dit absoluut niet durft), dus ik ben bij hem gebleven en wij konden kijken hoe de rest dit trotseerde. Maaike is na de eerste run terug gegaan want ze vond het toch te hoog en eng. De rest heeft het helemaal af gemaakt en daar mogen ze trots op zijn!!

Daarna hebben we nog overal rondgelopen, dino’s uit een ei geslagen, dino’s geverfd, goud gezocht met een zeef, geklommen, T-Rex botten uitgegraven en in de speeltuin gespeeld. Midgetgolf was veel te druk en we hadden dezelfde 18 holes een dag eerder al gedaan. Lasergamen ging helaas niet door vanwege een storing, dus zijn we maar wat langer in de speeltuin gebleven ๐Ÿ™‚

Deze slideshow vereist JavaScript.

Na deze gezellig dag zijn we bij thuiskomst nog een uurtje of 2 gaan zwemmen en daarna heerlijk gegeten. De avond was ook gezellig, na een spelletje zijn de kids weer vroeg naar boven gegaan waardoor wij een avondje tv hebben gekeken.

Op donderdag zijn we gaan zwemmen in Aquadrome in Enschede, een ontzettend leuk zwembad met glijbanen, golven, een buitenbad en een snelstroming. Ondanks dat ik niet van zwemmen hou, hebben we het echt heel gezellig gehad. Jeske was ook een dagje gekomen en na het zwemmen zijn we de stad nog ingegaan waar we nog even los konden in de Primark. Nadat we hier het een en ander gekocht hadden, zijn we nog een sportzaak in gelopen en heeft Kyra haar droom-schoenen mogen kopen LoL. Daarna een terrasje gezocht en lekker een drankje en hapje genuttigd. Het was alweer een hele gezellige dag en een beetje jammer dat de week alweer voorbij was eigenlijk..

Deze slideshow vereist JavaScript.

Vrijdag hebben we alles gepakt, in de auto gegooid en zijn we naar Jeske gereden. Daar hebben we Daan afgezet en zijn we nog even naar de Zuivelhoeve van Erwin gegaan om nog wat heerlijke kazen en andere lekkere dingen te kopen! Rond 1 uur ben ik terug gereden naar het zuiden maar door de drukte en Umleitungen (ik rij NOOIT meer via Duitsland terug) hebben we bijna 4 uur gereden en waren we helemaal gaar toen we thuis kwamen.

Zaterdag ben ik met Mike en Gertie de stad in geweest, lekker nog op terras gezeten, wat fruit gekocht en voor de rest een rustige dag gehad.

Zondag heb ik Mike verrast met een nieuwe Ipad Air. Hij had al een hoesje gekocht en was aan het sparen voor een nieuwe Ipad, maar wist dus niet dat ik ondertussen al eentje gekocht had en toen ik hem die gaf, was hij helemaal geรซmotioneerd. Met tranen op zijn wangetjes bedankte hij mij en liet hij mij 5 minuten niet meer los. Wat een liefde komt er van dat kleine mannetje af, heerlijk! En blij dat hij was met dat ding ๐Ÿ™‚
We zijn nog naar Alique gegaan, kopje thee gedronken, bij gekletst en een volgende nieuwe afspraak gemaakt.

Voor de rest heb ik het weekend gebruikt om alle was weg te krijgen en heel veel spelletjes met de kids te doen. De eerste week vakantie zit er al weer op.. gaat veel te snel! ๐Ÿ˜ฆ

XmelX

11 thoughts on “Week #31

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s