Kabouterbedje

Het is wel bekend dat ik thuis Kaboutertje genoemd wordt.
Ik ben niet heel klein, maar zeker niet de grootste en volgens mijn kinderen worden zij absoluut groter dan ik, dus ben ik automatisch een Klein Kaboutertje πŸ™‚
Ik vind het allemaal prima, ze zijn nog altijd kleiner dan ik dus voel mij nog altijd de grootste Kabouter in huis πŸ˜‰

Vorige week waren we een weekje naar een Landal Park en ik had een 4 tot 6 persoonshuisje geboekt. Nadat ik gezocht had naar 6-persoonhuisjes kwam ik tot de vervelende conclusie dat alleen die 4 tot 6 persoons huisjes nog beschikbaar waren. Dat betekent meestal dat je een bank in de woonkamer tot een bed kan uitklappen, maar ik had zoiets eigenlijk nog nooit gezien in zo’n huisjes.
Druk zoekend naar foto’s kwam ik eindelijk op de goede site en klikte ik door de foto’s heen. Een mooie keuken, een nette badkamer, 2 hele grote slaapkamers op de 1e verdieping en daar zag ik ineens de derde “slaapkamer”.

Met glinsterende oogjes en blosjes op mijn wangen, keek ik verheugd naar een bed dat zonder twijfel MIJN slaapplaats ging worden die week.
Door die glinsterende oogjes en rode wangetjes, moet ik bijna echt op een kabouter hebben geleken (wat miste was de rode puntmuts πŸ˜‰ ) en ik zag Kyra naar mij kijken met vragende ogen.
“Wat is er zo leuk mama ? Je kijkt ineens zo blij!”

Ik moest bijna om mijzelf lachen, als ik haar dit zou laten zien dan zouden absoluut de Kabouter grapjes weer voorbij gaan komen. Maar ik vond het okΓ©, ik was tΓ© verheugd om dit niet te laten zien en zag mij al in mijn Kabouter-pyjama in dit Kabouter-bedje liggen.

Kijk hier.. Mijn perfecte Kabouter-bed! Helemaal voor mij, 5 dagen lang!

20160801_155726

20160801_155752

Nog nooit zo’n geweldige bedstee gezien, hij kon wel voor mij gemaakt zijn hahahaha πŸ™‚
Ik was in ieder geval helemaal in mijn element, in mijn Kabouter-bedje!

XmelX

22 thoughts on “Kabouterbedje

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s