Week #32 – deel 1

Mijn tweede en laatste week zomervakantie. Aangezien ik in het voorjaar al 2 weken vakantie heb gehad, heb ik in de zomervakantie dus ook maar 2 weken.
Na een eerste gezellig week, waren we van plan deze week ook leuke dingen te doen en dat is ook best goed gelukt 🙂

Maandag zijn we eerst even bij mijn ouders langs gegaan.
Mijn moeder was 1 augustus jarig (65 jaar) maar was op die dag op vakantie in Oostenrijk, dus moesten we een weekje wachten voordat we haar konden feliciteren. We hebben elkaars vakantie-verhalen aangehoord en toen ben ik met Kyra even bij Ikea een matras gaan scoren. Donderdag krijgt ze een nieuw, groter bed en zo kon ik de matras een aantal dagen laten rusten. Daarna zijn we weer terug naar mijn ouders gegaan, hebben we samen nog een spelletje gedaan en later samen gegeten.

Dinsdag hebben we het Oertijdmuseum in Boxtel bezocht. Mike is dol op dino´s en iemand had mij hier op gewezen, dus zijn we hier maar eens gaan kijken. Er was een groot deel buiten en toen we buiten liepen begon het ineens te betrekken en heel snel erna enorm te regenen. Laten we daar nou niet op gerekend hebben 🙂
Mijn moeder en ik zagen eruit als verzopen katten hahaha, Mike vond het geweldig en Kyra was hysterisch omdat haar haar ging pluizen 😛
We zijn binnen even verder gaan kijken, daar was ook heel veel te zien en na 3 kwartier was het weer droog en zijn we buiten verder gaan kijken.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Het was allemaal heel interessant, maar veel langer dan een uur of 2, 3 krijg je er niet om. Toen we eenmaal alles gezien hadden, zijn we in de buurt nog een hapje gaan eten en daarna weer richting huis gereden.

Woensdag was Kyra weer een dagje werken en ben ik samen met Mike, zijn vriendinnetje Fallon, haar broertje Tycho en hun ouders naar Darteldome gegaan. Het was een bewolkte dag en dat was goed te merken, want het was echt druk !! Gelukkig had ik nog een tafel weten te bemachtigen en toen we eenmaal compleet waren, zijn de kinderen gaan spelen, is Jeffrey de kinderen achterna gegaan en hebben Natascha en ik veelal zitten praten.
De middag vloog werkelijk voorbij, waarschijnlijk doordat ik het toch echt wel goed met Mike´s “schoonmoeder” kan vinden LoL.

We hebben daarna nog lekker slecht bij KFC gegeten en rond de klok van half 6 afscheid van elkaar genomen. Het was een dag waarop de kinderen zich prima vermaakt hebben en ik de meest uiteenlopende gesprekken heb gevoerd met een enorm leuk mens! Top dag dus!

Donderdag ben ik samen met Mike, Kyra, Ludo (Kyra´s vriendje) en zijn zusje (ik vergeet haar naam telkens!) naar Space Jump in Kerkrade gegaan. Dat is een grote hal met alleen maar trampolines! Daar hebben de kinderen een uur lang alle energie uit zich kunnen springen en wat is dat ontzettend leuk om te zien! Er zijn grote trampolines, kleintjes, schuine, lange en korte trampolines. Er is zelfs een kabel waar de kinderen overheen kunnen proberen te lopen en als ze eraf vallen, vallen ze in een bak met vierkante schuim-blokken. Het is een hele bedoeling daar weer uit te komen en dat is ook wel hilarisch om te zien.

Geniaal concept als je het mij vraagt en ik weet zeker dat we hier nog vaker terug komen. Ik heb daarna wat broodjes gehaald en heb thuis de tafel voor ze gedekt zodat ze nog even konden smikkelen en napraten.
Toen was het alweer tijd voor Kyra om haar kamer te gaan opruimen omdat haar nieuwe bed gebracht werd. Thomas en Maaike waren er rond 3 uur en we zijn gelijk het bed gaan opzetten. Veel handen maken licht werk! Een vriendinnetje van Kyra was inmiddels ook gearriveerd en met z´n vijven hadden we het bed al snel in elkaar. Matras er op, alles opgemaakt en ineens had ze een kamer met een 2-persoonsbed! Het kind is helemaal gelukkig 🙂 Bedankt Thomas en Maaike, voor de schenking van dit bed 😉

Vrijdag heb ik Kyra en haar vriendinnetje naar een zwembad gebracht en ben ik met Mike even naar Duitsland gereden. Ik ga af en toe naar de DM in Duitsland, daar krijg je alle toiletartikelen veel goedkoper en er ligt een heerlijke ijssalon naast, zodat ik Mike nog kon trakteren op een lekker ijsje 🙂 Ik hou niet van ijs, maar hier kan ik het ook niet weerstaan om een ijsje te nemen.13906694_10154459204939700_1226238221649990814_n

Eenmaal thuis hebben we nog wat spelletjes gedaan en op de achtergrond stond de tv aan. Mike en ik kijken zoveel we kunnen naar de Olympische Spelen, ik vind het heel leuk natuurlijk dat die kleine man er ook met interesse naar kijkt (ook naar sporten die hij helemaal niet kent) en zo zijn we de middag knusjes door gekomen. Tussendoor heb ik nog een hilarische Facebook-chat gehad met iemand, waardoor ik meerdere malen ineens hardop begon te lachen en ik daardoor hele vreemde blikken van Mike kreeg die natuurlijk niet begreep waarom ik ineens begon te lachen 😛  Het zorgde er in ieder geval voor dat ik die hele dag nog met een brede smile heb rondgelopen (thanks for that 😉 ).
Altijd leuk, die spontane gesprekken 😀
Om 6 uur begonnen de voetbaltrainingen weer voor Kyra en toen ik haar na de training ophaalde, had ze een hoofd, zo rood als een tomaat whahahahaha! Zo weet je tenminste dat je iets gedaan hebt ;).
De kinderen werden die avond ook opgehaald, ze hebben de komende twee weken vakantie bij hun vader dus het wordt weer even wennen aan de rust in huis. Het is altijd een heel dubbel gevoel als ze zo´n lange tijd weg gaan. Aan de ene kant kan ik de rust en het alleen zijn even heel goed gebruiken, maar aan de andere kant mis ik ze altijd vreselijk als ze weg zijn!

2 weken zijn zo om Mel, get a grip!

En hoe mijn weekend verlopen is, volgt in een andere blog, anders wordt deze vééél te lang! 🙂

XmelX

 

8 thoughts on “Week #32 – deel 1

 1. Spontaan heimwee.. De DM is nu wel érg ver weg xD (Leaving the Limbo Life &zo..*jank*). Lag trouwens héél ff dubbel om de naam ‘Darteldome’. Stel me er een olympisch stadion voor lammetjes bij voor, zoiets 😛 Dartelen.. geinig woord. Je hebt wel beweeglijke weken zeg! Ik waag me maar niet aan de wekelijkse update, aangezien ik dan misschien 2 zinnen vol krijg haha 😉 Dus lees ik die van jouw maar ^^ Leuk weer 🙂 Xx

  Geliked door 1 persoon

  • Even voor de informatie, ik heb zelf niet mee gedarteld en gesprongen op de trampolines he! hahahaha, als ik dat zou doen had ik na 5 minuten al een natte broek whahahahahaha, nee, dat laat ik aan de kiddies over 😉
   Dus heel beweeglijk was het niet zo voor mij eigenlijk 😛

   Geliked door 1 persoon

   • Maar idd wel heeeel gezellig.. Thnx voor het compliment!! Uiteenlopende interessante gesprekken en totaal niet boring.. ook voor jou geldt ontzettend leuk mens.. grtjs van de schoonmoeder van Mike (hilarisch)

    Geliked door 1 persoon

   • Bij de olympische spelen bekijken breekt mij t zweet al uit. Dus wat mij betreft is zelfs een beetje toekijken al n sport (meeleven enzo xD). Ennehh.. Tena Lady bij de DM halen dan maar? 😄😋 Hihi, ik zou ook mooi blijven zitten.. Heb als kind in zo’n trampoline paradijs flinke butsen opgelopen. Vroegah lagen die stangen eromheen zo mooi bloot :’) Veilig langs de kant dus, ook voor mij!

    Geliked door 1 persoon

   • Ik kijk ook vol enthousiasme.. zeker bij judo, dan vecht ik bijna mee ! hahahahahaha.. blijft mooi hoor, sport!
    Tena lady my ass !! ik spring gewoon niet LoL

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s