Week #32 – deel 2

Weekend!

Vrijdagavond heb ik met Gertie een fles rosé open getrokken en toen later op de avond nog een andere vriendin langskwam, ging er al snel een tweede fles rosé open.
Het was lang geleden dat ik één fles wijn gedronken heb in mijn eentje maar het ging mij verbazend goed af !!
Bij Gertie viel dit echter een beetje verkeerd 🙂 Ze zag ons ineens dubbel en begon bijna onverstaanbaar te praten, hahahahaha geweldig. We hebben ook nog best wat serieuze gesprekken gevoerd (ondanks de dikke tong LoL) en het was een hele aparte avond. Toen eerst mijn vriendin naar huis is gegaan, heb ik niet veel later Gertie een escort naar huis gegeven, want ik kon wel merken dat ze zich toch niet meer zo goed voelde. Dan wil ik er natuurlijk wel zeker van zijn dat ze zonder kleerscheuren thuiskomt, ook al is het aan de overkant.
Nadat ze binnen was en ik de deur achter mij dicht trok, keek ik nog even door het raam naar binnen en zag ik dat ze zich op de bank liet vallen.. oei !! Nu gaan liggen zorgt er wel voor dat de kamer behoorlijk draait (toen ze de volgende ochtend bij me was, bevestigde ze dat inderdaad 🙂 )
De gruwelijke verhalen van haar nacht zal ik jullie besparen whahahahahaha, maar de rosé smaakt de tweede keer (op weg naar boven dus) echt minder goed 😛
Zelf had ik nog een nachtelijk telefoongesprek met Claudia, ik vertelde haar iets leuks via de app en toen wilde ze direct met mij bellen. Half struikelend over mijn tong, die toch echt wel 2 x dikker en langer voelde, heb ik toch een half uur met haar gekletst.. Toen moest ze ineens poepen (geen idee waarom mensen mij altijd vertellen wanneer ze moeten poepen 😛 ) maar ze zou mij daarna weer bellen.. Ik ben ondertussen met de telefoon op mijn borst in slaap gevallen en werd rond half 6 wakker met een telefoon tussen mijn tieten geplakt whahahahahahahaha.. rare nacht! 😛

Zaterdagochtend zijn we de stad in gegaan voor een ontbijtje bij Bagels & Beans.
Een lekkere bagel, heerlijke cappuccino en een glas verse jus d’orange, perfect begin van de dag! Bij Gertie ging het was minder gesmeerd naar binnen en ze vroeg of bagels altijd zo klef smaken 😮
“De oorzaak is misschien omdat de rosé bij jou een aantal keer te vaak door je muil is gegaan !?”
Ze at met lange tanden, kreeg het amper af en dat snap ik wel, want een kater is niet heel prettig voor je maag. Ik kon er wel om lachen (heb haar ook recht in haar bek uitgelachen) en na het ontbijt zijn we nog door de stad gaan wandelen. Eenmaal bij de Hema aangekomen begon ze haar buik liefkozend te aaien en toen ik haar vroeg normaal te doen en daarmee op te houden, duwde ze mij de boodschappen in de handen en is ze naar de wc moeten rennen, whahahahaha. Ik heb de meest geweldige buurvrouw, serieus!!
Geen enkele keer is hetzelfde met haar LoL
Ik ben maar af gaan rekenen en heb haar een bericht gestuurd dat ik naar Footlocker ging, want ik wilde mijzelf trakteren op nieuwe schoenen! Hier zat ik al een half jaar op te azen en nu wilde ik ze echt hebben!

20160813_125337.jpg
Gertie had mij inmiddels ook gevonden en nadat ik de schoenen gescoord had (YES !!!) zijn we nog boodschappen gaan doen bij de Jumbo. Ik heb Gertie maar aan de winkelwagen gezet, want was bang dat ik haar anders zou verliezen tussen de rekken. Met een ietwat hoger tempo heb ik alles in de kar gemieterd, zodat ik die arme vrouw naar huis kon brengen.
Ik had geen medelijden met haar hoor, sterker nog: ik heb haar zo ongeveer de hele ochtend uitgelachen hahahahahaha. Leedvermaak dit! 🙂
De rest van de middag was van mij.. Olympische Spelen gekeken, lang gedoucht, mijzelf even goed verzorgd, nog meer Olympische Spelen gekeken, sushi gegeten en begin van de avond kwam de onrust.. Oké, lang genoeg mijn ding gedaan.. en nu !?
Rond de klok van 9 uur ben ik nog naar een vriendin gegaan en daar heb ik nog tot middernacht gezeten. Lekker thee gedronken, gekletst, gelachen..
Absoluut veel beter dan de hele avond thuis hangen!

Zondag heb ik lang in bed geluierd, nog wat Olympische Spelen gekeken, belachelijke snapchat foto´s gemaakt, heerlijk!

Na een lekker ontbijtje ben ik richting Claudia gereden, was alweer te lang geleden en had bovendien het feestje van haar dochters gemist. Dus bepakt met 2 cadeautjes heb ik een half uurtje in de auto gezeten, de radio keihard aan en als een idioot mee gezongen (het is niet om aan te horen, maar daar heeft verder niemand last van 😛 ).
Eenmaal bij Clau, heb ik haar eerst even lekker geknuffeld en toen ben ik aan de thee gegaan. Kiddies waren blij met hun kleine presentje en na wat geouwehoer, een bezoekje aan de Plus en vreemde acties met bh´s (don´t even ask!!), ben ik weer richting huis gegaan.
Thuis heb ik even snel wat gegeten en daarna ben ik naar Dave en Patricia gereden, om even een kopje koffie te drinken en de Iphone van Kyra af te geven. Die had ze namelijk voor de tweede keer in het toilet laten vallen en hij deed het dus niet meer (hoe verrassend!). Misschien kan Dave hem nog tot leven krijgen, maar ik ben er bang voor.. ach, het was een goed excuus om een kopje koffie te drinken he 😉
Redelijk op tijd was ik thuis en heb ik Gertie uit haar hut getrokken zodat ze mijn haren nog kon verven. Het was hoog tijd daarvoor, want ik weet niet wat de kleur was die op mijn hoofd heerste maar ik wist wel dat het er niet meer uit zag!

Dat haren verven is ook altijd een ding met Gertie en mij.. Hilarisch bijna.
Je kunt ons ongeveer vergelijken met Tinie en Lau (check youtube), schelden, mopperen en volledig in een deuk liggen. Ik moet eerst altijd mijn hele voorhoofd, oren en nek dik insmeren met vaseline, (het liefst mijn wenkbrauwen ook nog want ze zou zomaar kunnen uitschieten) zodat de resten verf die daar op vallen, niet als gekleurde plekken op mijn huid achterblijven… ik zou eruit zien alsof ik een vreemde huidziekte heb, vandaar de vaseline!
Omdat ik vrij kort haar heb, is het haren verven zo gebeurd en daarna is het dus een half uurtje wachten. We hebben ons dat half uur kostelijk geamuseerd met snapchat en ik werd zo melig als de pest..

Enfin, na een half uur kon mijn haar uitgespoeld worden en ik werd bruut met mijn hoofd onder de kraan geduwd. Gertie begon mijn haar uit te spoelen en daarna waste ze mijn haar met shampoo. Nog bruter trok en duwde ze mijn hoofd heen en weer, (ik hield er bijna een whiplash aan over), stak ze een paar keer bijna haar vinger in mijn oog en verzoop mij half onder de kraan. Tussen dat wassen door was ik dus behoorlijk aan het schelden en mopperen op haar (á la Lau!), waardoor Gertie helemaal in een deuk lag (en dus een aantal keer bijna met een vinger in mijn oog stak).
Naast het haar, had ze mijn gezicht praktisch ook helemaal gewassen waardoor mijn mascara op hele vreemde plekken zat!
Ik zeg je: altijd een feest met Gertie!
Later maakte ze nog een foto waarmee ze mijn volledig verblindde door de flits, niet te doen !! Jammer is wel dat de kleur niet eens goed te zien is hahahahaha. Faal!

20160814_214415

Nadat ik later op de avond nog wat geprobeerd heb te schrijven (hoofd ontploft bijna), ben ik redelijk op tijd gaan slapen, want maandagochtend zou die ellendige wekker weer om 07:00 uur af gaan..

Back to work!

XmelX

4 thoughts on “Week #32 – deel 2

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s