Mijn Blogverhaal

Eerder deze maand werd ik door Tugba genomineerd voor deze Tag, Mijn Blogverhaal.

Lief dat je mij nomineerde Tugba, alvast bedankt daarvoor πŸ˜€
Nu moet ik dus even een verhaaltje in elkaar steken die wat meer duidelijkheid geeft over mijn Blog.
Ergens denk ik dat de meeste dat inmiddels wel weten, maar er zullen misschien wel nieuwe ogen over deze woorden gaan die nog geen idee hebben over hoe en wat en juist voor dΓ­e mensen ga ik mijn best doet dit duidelijk en overzichtelijk neer te zetten.

Kort woordje uitleg: In deze tag vertel je zelf wat je wilt en ben je dus niet aan vragen gebonden. De bedoeling is dat je jouw blogverhaal aan jouw lezers vertelt, van hoe je begon tot op de manier waarop je momenteel blogt! Eigenlijk is het een soort van StoryTime-post waar je over jouw blogverhaal vertelt!

Regels:
– 
Benoem de eigenaar:Β Demi
– Vertel jouw blogverhaal
– Nomineer enkele andere bloggers

Laat ik beginnen:
13 november 2014, die dag ben ik begonnen met bloggen.
Ik schrijf al mijn leven lang, voornamelijk gewoon voor mijzelf.
Het heeft mij altijd geholpen bepaalde gedachtes van mij af te zetten. Ik was een moeilijke prater en schrijven was voor mij dus de enige manier om iets te uiten.
Ik begon wat meer blogs te lezen, vond het interessant wat mensen te zeggen hadden en omdat ik schrijven altijd heerlijk vond, kwam het heldere moment gewoon:
ik begin ook een blog!

Zo gezegd, zo gedaan dus.

In het begin was ik nog niet zo actief op mijn blog, schreef niet zo vaak omdat ik er niet vaak de kans voor kreeg en had ik er wel de tijd voor, dan had ik vaak wel een excuus om niet aan de pc te gaan zitten.
Rond september 2015 ben ik eigenlijk pas weer tijd en energie erin gaan steken.
Ik had weer meer tijd, want mijn relatie was op de klippen gelopen en ik vond al snel weer mijn passie terug. Sinds die tijd heb ik ook enorm veel volgers erbij gekregen, veel meer leuke reacties en heb zelfs mensen persoonlijk leren kennen. Hoe leuk is dat !!

Ik ben heel open op mijn blog, laat zo nu en dan heel veel van mijzelf zien en dat maakt het wel een hele persoonlijke, kwetsbare blog (erg confronterend ook).
Anonimiteit hoef ik niet.
Men mag weten wie ik ben, ik heb niets te verbergen en deel mijn blog ook op Facebook.
Uiteraard zijn er ook wel dingen die ik nΓ­et schrijf.. ik zou het wel willen maar dan betrek ik andere mensen en gevoelens erbij en dat is niet de bedoeling.
Bovendien.. zijn er altijd dingen die ik alleen bespreek met goede vrienden, want als sommige mensen op mijn Facebook hier lucht van zouden krijgen dan moet ik mijn rode kleur gaan verbergen hahahahaha πŸ˜›

Not al Guilty Pleasures are there to share πŸ˜‰

Ik heb nog altijd heel veel plezier in mijn blog, misschien kan ik wat vaker artikelen schrijven maar ik vind het geen β€œmoeten” dus ik schrijf wanneer ik dat wil en waarover ik dat wil.
Vooralsnog bevalt mij dat prima en als ik naar mijn reacties kijk die ik erop krijg, mag ik zeker niet klagen!

So this is my story.. Β (in het kort dan πŸ˜› )

In nomineer niemand, maar een ieder die zich geroepen voelt ook zijn Blog Story te willen delen, graag!
Ik vind het altijd leuk om dit ook van jou te lezen!

XmelX

15 thoughts on “Mijn Blogverhaal

  1. Fijn om je verhaal te lezen! Mijn blogs zijn ook altijd zeer persoonlijk, ik ben best geschrokken dat ik na 1,5 jaar steeds veel reacties krijg en al over de 100 volgers zit…zolang ik het fijn vind, blijf ik bloggen πŸ™‚

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s