Week #33 – deel 1

07:00 uur.. de radio springt aan en ik hoor het nieuws..
Langzaam probeer ik mijn “luiken” open te krijgen en realiseer mij dat de tijd is aangebroken.
Werk!
Mijn vakantie is weer voorbij en ik moet weer aan het werk.
Ik hou van mijn werk, ga er elke dag met plezier naar toe.. maar oh wat zou ik graag nog een weekje voor mezelf hebben.
Helaaaaas!! Get up lazy bitch !!
Met mijn mok koffie ga ik rond 08:15 uur richting werk, waar een enorme berg werk op mij wacht en die ik met frisse moed zover mogelijk heb weg gewerkt 🙂
Ergens voelt het toch wel lekker als je weer aan het werk bent en je weer in je ritme komt.
Aangezien het maandag was en ik dan normaal naar Zwemles moet, ben ik ´s avonds “even” naar mijn zwembuddy gegaan om daar dan maar een drankje te doen 😀
Hoe leuk is het dan als er door een klein manneke de deur wordt opengemaakt en hij met stralende oogjes roept: “Mama, ze is er !! ”
Whahahahahaha.. jaja.. Mel in the house! 🙂
We hebben de hele avond in de tuin gezeten (die overigens echt amazing is!), ik heb een biertje met Jeffrey gedronken, Esther zat aan de wijn en we hebben echt de hele avond weg gekletst. Voor ik het in de gaten had, was het al 23:20 uur en toen ben ik ook maar meteen naar huis gegaan. Ontzettende gezellige avond was het, time flew by! 😀

Te laat in bed, te lang wakker gelegen, dus dinsdagochtend was een ramp met opstaan. Maar weer een dag keihard doorgewerkt op kantoor en na het werk ben ik bij Gertie gaan eten. Zij weet heel goed dat ik amper kook voor mezelf als ik alleen ben, dus wilde ze dat ik bij haar kwam eten 🙂 Lief hè !
´s Avonds ben ik in mijn eentje naar de Bioscoop gegaan.
Zo.. dat was even een drempel die ik moest nemen zeg, maar voor mijn gevoel was dit iets wat ik echt moest doen. Gewoon de stoute schoenen aan, niemand vragen en gaan. Een beetje met lood in de schoenen reed ik richting de stad, maar eenmaal in de bioscoop was het wel relaxed. Ik was de enige die alleen daar zat, dat was wel een beetje raar maar aan de andere kant was het ook wel chill. Wie weet ga ik wel vaker alleen.. eenmaal die drempel genomen, maakt het voor een volgende keer een stuk makkelijker.
Ik kwam niet goed in slaap die avond.. dus heb ik nog maar wat Olympische Spelen gekeken. Slecht idee was dat zeg 😮

Woensdag wilde ik de wekker eigenlijk uit het raam gooien, maar ik ben toch gewoon opgestaan en zat om kwart voor 9 weer fris en fruitig op het werk (ahum). Normaal ben ik op woensdagmiddag vrij, maar ik moet 2 weken werk inhalen dus ben ik de hele dag gebleven. Ik voelde mij vermoeid en was blij dat ik niets meer hoefde toen ik thuis kwam. Ik heb een bagel in de oven gegooid, Gertie kwam nog een gehaktballetje brengen en dat was mijn avondeten 🙂
Op een rondje stofzuigen na heb ik niet veel meer gedaan, wilde even niks en toen ik nog even achter de pc kroop om een blog te schrijven, kreeg ik ineens een PLING op mijn telefoon. Ik kreeg gelijk een brede smile, want elke keer als ik met haar een gesprek voer, komt er een moment dat ik helemaal plat ga! Dat was al een aantal keer gebeurd deze week en inderdaad ook nu weer, geniaal!
Ik had sowieso al een flater gemaakt met de uitdrukking “Netflix and chill” die ik als status op mijn Facebook had gezet, zonder eigenlijk te weten wat het precies betekende (je was niet duidelijk genoeg puppy!!!)giphy

.. ik ben later eens even op google gaan zoeken en voor degene die niet weten wat die uitdrukking betekent, google het maar ! hahahahaha Dan snap je mijn flater ook LoL
Enfin, het was in ieder geval alweer een leuk gesprek én ik had mijn blog ook nog afgekregen (wonder boven wonder hahaha)! Niet echt een productieve avond, maar wel een hele aangename.

Donderdag liep ik een beetje op mijn tandvlees, het drukke op kantoor en de hele woensdag werken was toch best heavy en ik wist dat ik vrijdag ook de hele dag moest werken dus ik was nog niet klaar! Na het werk heb ik met Gertie gekookt (“koken met Gertie”.. het kon zo een tv-programma zijn whahahahaha) en lekker gegeten samen. Daarna ben ik naar Kerkrade gereden om de pas aangekochte MacBook op te halen. Er was nog even sprake van de bioscoop waar ik naar toe zou gaan, maar door een miscommunicatie is dat er niet van gekomen en dus ben ik plaats daarvan met Gertie nog even naar België gereden. Op weg naar huis lagen we weer helemaal krom in de auto en ik zei dat wij echt een goeie waren voor een YouTube kanaal.. wij zouden ons serieus kapot lachen, een ander zou ons waarschijnlijk onnozel en dom vinden maar wie weet slaat het aan 😛
Gaan we niet doen natuurlijk, maar feit blijft dat wij altijd enorm veel lol hebben om compleet onzinnige dingen 🙂
Kwart voor 9 was ik thuis.. toetie kapoetie!
Ik heb even met Jeske gebeld omdat ik vrijdag eigenlijk naar Hengelo wilde rijden (er was weer een feestje! 😀 ), maar aangezien ik nu al amper energie had wist ik dat het niks ging worden. Hengelo zou ik misschien nog wel halen, maar als ik dan ook nog tot midden in de nacht op stap moest gaan, kon je mij waarschijnlijk volledig bij elkaar vegen. Dus met pijn in mijn hart heb ik afgezegd.. had echt graag willen gaan, want op de één of andere manier ben ik graag bij Jeske en kan ik gewoon onbezorgd met haar praten.
Iets wat ik nu wel kan gebruiken, dus ik baalde er echt wel van 😦
Daarna zag ik ineens een appje van een onbekend nummer.. ahaaa.. Stephanie (dat leuke mens waar ik o.a. gisteren ook mee gekletst had). Ik had haar mijn nummer gegeven, omdat appen makkelijker is dan Facebook en daar had ze dus gebruik van gemaakt. Voor degene die een beeld willen (en kunnen) maken van het moment dat ik in de gaten had dat zij het was..
Het was echt zo´n *YES!!* – *happy dance* – *got her number* –momentje, met een elleboog en een vuist.. die shit! 😛
En alweer de grootste lol gehad, maar met zeker ook serieuze klets ertussen.
Het is apart hoe dit gegaan is..
Al zeker een half jaar springt die kip mij in het oog, diverse keren geprobeerd iets te zeggen of haar aan te spreken (zonder succes.. sterker nog: kreeg er amper een woord uit) en als je dan de moed maar hebt opgegeven, zie je ineens een foto voorbij schieten op Facebook. Ik had geen hoe ze heette (alleen haar voornaam was mij bekend) dus vond haar niet eerder op Facebook, maar na bemoedigende woorden heb ik haar een vriendschapsverzoek gestuurd die ze bijna direct accepteerde. Vanaf dat moment werd er gepraat alsof we elkaar al heel lang kende. Voorzichtig heb ik toegegeven al eerder contact met haar proberen te krijgen en ze heeft mij eigenlijk recht in mijn bek uitgelachen.. daar kwam het wel op neer 🙂
Op een leuke manier overigens, ze heeft dezelfde humor als ik, is net zo direct en recht voor de raap dus het kostte mij weinig moeite dat dan ook maar gewoon te zeggen.
Ik moet iets met jou.. je springt niet voor niks al een half jaar in mijn oog. Iets aan jou is leuk, interessant, intrigerend.. ik wil je leren kennen, met je praten en ontdekken wie je bent. En ik heb zo het idee dat dat wel goed komt.. 😉

Enfin, voor half 12 lag ik er dus niet in, wat gewoon te laat was als je zo moe bent..

En aangezien deze blog eigenlijk al te lang is, maak ik maar weer een deel 2 van mijn weekoverzicht 😀

XmelX

 

2 thoughts on “Week #33 – deel 1

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s