Week #33 – deel 2

Vrijdag..
damn..
De wekker ging om 7 uur en met 3 lagen wallen onder mijn ogen, ben ik deze dag met pijn en moeite door gekomen. Eenmaal thuis heb ik een frietje naar binnen gewerkt, ben ik even als een druif op de bank gaan zitten en werd ik ineens om 20:15 uur wakker.
Ik was gewoon in slaap gevallen LoL. Dat gebeurt heel zelden, maar ik had het blijkbaar dringend nodig 😉
Gertie kwam even daarna langs, zoals altijd op vrijdag en ze kon wel zien dat ik gedut had. Mijn haar stond scheef en idioot op mijn hoofd en ik moet gekeken hebben als een pannekoek ! LoL…
Mja, nu ik er over nadenk.. eigenlijk zie ik er soms ook zo uit als ik niet geslapen heb, hehe!
Gertie zelf had een beetje hoofdpijn en ze was ook wat stilletjes. Maar nadat ik haar een pilletje tegen de hoofdpijn had gegeven, werd ze ineens zo melig als de pest. Ik weet niet of ik haar misschien een verkeerd pilletje heb gegeven, maar apart was het wel 😛
Ze vroeg ineens of ze een stift mocht en ik had eigenlijk wel moeten weten dat het misschien niet zo´n goed idee was om haar die stift ook te geven hahahahaha..

Ik heb ook nog een filmpje gemaakt van deze uber-blije actie en we hebben werkelijk waar volledig in een deuk gelegen. Tranen liepen over mijn wangen en ik kon de camera amper recht houden 😀
Dat ene biertje wat ik nog gedronken heb die avond, kwam binnen als een hele krat en ik begon ook echt mensen lastig te vallen op Whatsapp! hahahahahaha (mijn excuses aan degene die ik belaagd heb 😛 )
Sjeesus wat een avond 🙂

Zaterdag ben ik op tijd opgestaan, ik ben toch al niet van het uitslapen (gruwelijk irritant) dus ook deze ochtend was ik gewoon om half 7 wakker *zucht*. Op de badkamer keek ik in de spiegel en had ik gelijk wel het idee dat iets proberen weg te werken geen enkele zin had, dus met alleen mascara op, ben ik de deur uit gegaan (sorry mensen..). Gertie zat al in mijn auto, Alique was de volgende stop en als laatste hebben we Sharon opgehaald.
4 ladies on the road.. en dan heb je het niet over 4 normale vrouwen, maar 4 volledig gestoorde, melige en rebelse vrouwen.. on our way to Eindhoven.
14034711_10154482884504700_1003207737264474864_n

We wilden de Primark in Eindhoven eens gaan bezoeken, maar eerst was het tijd voor een lekker kopje koffie 🙂

Het was echt wel relaxed op het terras, lekker zonnetje, nog rustig dus dat was al even genieten, maar nadat de koffie op was en de blazen geleegd, zijn we toch maar richting Primark gegaan.
Het was in het begin nog redelijk rustig en we gingen echt los!

14102436_10154482884889700_1464855338548584724_n

Ik bedoel maar hahahahahaha 😛
Ineens begon ik te merken dat het toch wel wat drukker begon te worden en dat mijn buik ineens een heel raar grommend geluid maakte.. (HONGERRRR!!!) dus bijna 3 uur later, na 3 rondjes passen en de nodige ongein te hebben uitgehaald, zijn we allemaal geslaagd en met een flinke tas spullen weer richting terras gegaan.
Daar zijn we neer geploft en hebben we heerlijk eten besteld. We zaten bij de Wildeman en die toko heeft echt lekker eten !! Oh man, wat hebben wij gesmuld. Bij ons broodje hadden we nog een bord nacho´s overbakken met kaas en verschillende sausjes erbij.. hemeltje lief wat was dat lekker 😮 14100544_10154482480954700_7736343677670144589_n

Ik heb gegeten tot mijn buik er pijn van deed en daarna vonden we het wel tijd voor een lekkere cocktail 🙂  Het terras zat echt bomvol, het was prachtig weer en uiteraard gaat men dan naar buiten om lekker te chillen dus het was echt gezellig druk op het terras. Omdat Alique een verkeerde cocktail had gekregen, hebben we even een leuke ober naar ons toe geroepen die zonder enige moeite ervoor zou zorgen dat ze de juiste cocktail ging krijgen en dat het verkeerde drankje uiteraard niet op de rekening zou komen. Een luid applaus van ons was daar de reactie op, maar gelukkig had het volk op het terras wel al eerder door dat we anders dan andere waren en keken ze hier niet eens meer van op 😛20160820_150544

We hebben het echt lang vol gehouden op het terras, bijna net zo lang als in de Primark en met de nodige onzin die we daar eruit hebben gekraamd, hebben we ons ook echt prima vermaakt.

Nog even een selfie voordat we rond half 5 weer richting huis gingen 😀14040188_10154482885419700_6332790752846963236_n

Degene ie mij ook op Facebook volgen hebben met eigen ogen kunnen zien dat een dagje weg met ons vieren één groot feest is hahahahahaha. We zijn even Live gegaan op Facebook terwijl de muziek keihard aan stond en vooral Alique heeft haar talenten hier even op tentoongesteld 😛
Later op de avond ben ik nog even naar Sharon gegaan, gewoon voor een drankje en even rustig na te praten. Het was een onwijs leuke dag en de volgende “date” staat al weer vast!

En hoe geweldig mijn zaterdag was, hoe teleurstellend en vreselijk mijn zondag helaas was ! Al vroeg in de ochtend kreeg ik nieuws te horen die mij als moeder even op de benen heeft doen staan trillen. Sommige dingen moet je onderling bespreken, uitpraten en oplossen en die ga ik dan ook niet de wereld in helpen.
Het leven is vol uitdagingen, maar ik ben er langzaam wel klaar mee.. dus ik heb dan ook meerdere malen gevraagd (geen idee aan wie, maar iemand zal het vast gehoord hebben) even een rustpauze in te lassen wat lessen en uitdagingen betreft..
Ik ga aan de slag.. ik moet aan de slag..

Wat een bizar weekend weer!

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s