What’s in my Bag ?

Deze week kwam deze leuke blog bij Tugba voorbij en ik vond het zo’n leuk idee dat ik gelijk zei dat ik daar ook een blog aan ging wijden.
Al was ik in mijn hoofd al aan het bedenken of er geen absurde dingen in zouden zitten waardoor ik volledig voor schut zou staan hahahaha, maar wie A zegt moet ook B zeggen 😛

Dus ik had mij voorgenomen, ongeacht wat er uit de tas van Mary Poppins zou springen, ik het heel eerlijk in mijn blog zou zetten… en ik heb nu al spijt ! 😛

 

20160826_163128

Dit is momenteel mijn tas, een eenvoudige leren tas. 1 vak en aan de binnenkant een opbergvakje waar je je telefoon en pennen in kunt steken. Ik ben niet iemand die graag een tas mee sleept maar het is zo verdomde lastig zonder en deze is heel praktisch, niet te groot en hij draagt makkelijk.

20160826_163155

Iets wat altijd mee moet: mijn beurs en mapje. In dat mapje zit mijn paspoort, mijn rijbewijs en de papieren van mijn auto (wat inmiddels alleen nog maar een pasje is).. eigenlijk kan ik die 2 pasjes ook gewoon in mijn beurs doen en kan dat mapje thuisblijven, realiseer ik mij nu.. Rijbewijs is net zo goed een geldige legitimatie, dan hoef ik mijn paspoort niet mee te slepen (wat een helder moment zeg !!)
Mijn beurs is heel dik, zoals je ziet maar dat komt niet door de enorme pakken biljetten die erin zitten, maar door alle freakin’ pasjes ! Geld heb ik zelden in mijn beurs, ik doe bijna alles met de pin pas. Het is overigens een hele handige beurs, met heel veel vakjes waar die enorme hoeveelheid pasjes ook mooi in gaan, dus daar ben ik wel heel blij mee.

We gaan verder..

Mijn notitieboekje en pen. Deze moeten ook altijd mee! Ik kan niet de deur uit gaan zonder een boekje en pen bij me. Dit boekje gebruik ik heel random, als ik iets moet opschrijven wat ik niet moet vergeten, gedachtes die ik even kwijt moet, ideeën die op papier gezet moeten worden, aantekeningen en zoals je ziet zelfs soms een wijze tekst met tekening die erin wordt geplakt.

Moving on..

20160826_163239

En hier de standaard dingen die de meeste wel bij ons hebben.. deo, tampon, zakdoeken en… pleisters.
Pleisters ?
Waarom heb ik pleisters in mijn tas ?
Nou ja, als een kind zich bezeerd in mijn aanwezigheid, heb ik in ieder geval een pleister voor hem of haar 😉

Last, but certainly not least.. (en nu komt ‘ie hoor.. ik wist dat dit een slecht idee was!)

20160826_163312

Lipgloss en *ahum* … lippenstift!
Ik draag zelden lipgloss, maar deze is wel mooi, niet te opvallend en voelt ook niet smerig. Dus bij gelegenheid (als het mij toevallig invalt) wil ik dit nog wel eens op doen.
En die lippenstift.. sja.. euh.. dat is euh.. niet echt lippenstift zeg maar 😀
Ik heb dit ding eens in mijn tas gegooid als grapje..(en het er duidelijk niet meer uit gehaald!)
Dit zat eens in een pakketje dat ik online gewonnen heb van Ladies Night Homeparties
hahahaha, jullie voelen hem al he 😛 (oeee, slechte woordspeling Mel !!)
Het is een vibrator-lippenstift.. en ik heb hem echt nog NOOIT gebruikt !!
Deze is puur voor de lol mijn tas in gevlogen! Bovendien is het trilgehalte van dit ding echt enorm en zou meer schade dan plezier aanrichten dus dat gaat niks worden ook.
Mocht iemand hier interesse in hebben, ik stuur hem geheel kosteloos naar je toe en je mag mij op mijn woord geloven dat hij nog nooit gebruikt is 😀

Een wijze les die we hieruit kunnen trekken is zo nu en dan eens even je tas opruimen voordat je van plan bent alles eruit te gooien om het aan iedereen te laten zien 😛

Hope you enjoyed it !

XmelX

 

8 thoughts on “What’s in my Bag ?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s