Week #35 – deel 1

Mijn kindjes zijn eindelijk weer thuis maar ze hebben nog een weekje vrij dus moest ik Mike maandag naar de BSO brengen. Hij vindt het geweldig daar, ze doen elke dag leuke dingen en hij vond het dus helemaal niet erg daar naar toe te gaan!
Kyra ging een dagje mee naar het vrijwilligerswerk van Gertie, daar waren de slechtziende ouderen ook wel blij mee 😉
Toen ik thuis kwam van het werk had Kyra het eten ook al bijna klaar, hoe lekker is dat! Gewoon thuiskomen en aan kunnen schuiven. Hier moet ik nog even van genieten want vanaf volgende week zal ze daar geen tijd meer voor krijgen.
Nadat ik de afwas gedaan heb ben ik bij de kids aan tafel gaan zitten en zij waren bezig met een spelletje. Toen ik zuchtend zei dat de afwas eindelijk klaar was, keek Kyra mij aan met een stalen gezicht en zei:
“Wil je nou een sticker ?”
Ik ging gelijk stuk, die droge humor van mijn kinderen is zo heerlijk ! (en wat voelde het op dat moment fijn dat ze gewoon weer thuis waren 🙂 )

Dinsdag heb ik Mike opgehaald op de BSO en toen ben ik naar mijn ouders gereden, daar hebben we wat gegeten en om half 8 heb ik Kyra opgehaald van de voetbaltraining en zijn we naar de kapster gegaan. Ik had ineens besloten dat ik mijn haren geknipt wilde hebben en alsof het zo moest zijn kon ik gelijk terecht. Ik wilde weer eens wat anders, iets aparts.. iets Mel’s ! Dus nadat mijn moeder, Kyra en Mike geknipt waren, mocht ik eindelijk plaatsnemen. We hebben samen even wat foto’s bekeken, gebrainstormd wat leuk zou zijn en toen heb ik haar (zoals altijd) een vrijbriefje gegeven om mij te knippen en scheren.
Het is gewaagd, het is absoluut iets héééél anders en ik vind het helemaal te gek !!IMG_20160830_223220
Uiteindelijk wordt de kleur ook nog gedaan, maar daarvoor moet eerst mijn oude kleur wat meer eruit groeien, dan wordt het geblondeerd en dan komt de uiteindelijke kleur erover: GRIJS !! dat wil ik al zo lang! en ik ga het nu echt doen… maar moet nog even geduld hebben dus 😀

Woensdagmiddag had ik vrij, Mike was met opa mee naar de bioscoop, Kyra was een dagje werken bij mijn moeder dus ik had even wat tijd vrij. Ik heb Gertie heen en weer gereden, nog even wat afgegeven bij Sharon, maar mijn gedachtes waren de hele dag ergens anders, bij íemand anders. Iemand die alle energie kon gebruiken die dag en waar ik dus ook vanaf de ochtend al mee bezig was om die energie door te sturen. Bij tijd en wijlen had ik het moeilijk, een zwaar gevoel, drukkend op mijn borst, constant betraande ogen en soms was er weer even lucht, kon ik weer vrij ademen maar de betraande ogen bleven.
In de middag was ik uitgeput, niet geheel onlogisch. Ik ben rond 4 uur even op de bank gaan zitten en ben als een blok ik slaap gevallen. Rond half 6 ben ik weer wakker geworden, maar was nog altijd moe. Even voor 6 uur werd ik ineens volledig bevangen door emoties, ik kon het niet tegenhouden en heb een enorme huilbui gehad. Waren dit mijn tranen ? Zo voelde het namelijk niet..
Ik ben daarna naar mijn ouders gegaan, gegeten en daarna weer naar huis, kindjes verzorgd en in bed gelegd en zelf ben ik ook vroeg mijn bed in gekropen.

Donderdagochtend moesten we Kyra’s schoolboeken gaan ophalen, daarna ben ik gaan werken en nadat ik Mike weer opgehaald had, kwamen we thuis en had Kyra het eten alweer klaar. Haar vriendje kwam ook eten en hij heeft bepaald wat er gekookt werd 🙂 Kipstukjes uit de oven, met een barbecuesaus en aardappeltjes met groente erbij. Het was lekker! Maar dat is het altijd als Kyra kookt, she’s got skills !

Vrijdag was een drukke dag: in de ochtend naar de huisarts, daarna boodschappen gedaan, toen 2 ritjes naar het milieupark en vervolgens de stad in.
Kyra moest een sleeve hebben voor haar MacBook en heel impulsief heb ik dan eindelijk een laptop gekocht !! JEEEEJ !!!
Ik ben voor de goedkoopste gegaan, een HP van € 300,- omdat het enige dat ik er mee ga doen, bloggen is. Dan heb ik niet veel gedoe nodig, dan moet ik alleen op internet kunnen, een paar foto’s kunnen opslaan en klaar! Ik ben geen big spender als het voor mezelf gaat, en ik was al oprecht heel trots dat ik dit gewoon voor mijzelf gekocht heb 😀
We hebben nog even op het terras gezeten, ook nog een grote spiegel gekocht voor Kyra’s kamer en toen zijn we weer naar huis gegaan. Daar heb ik de spiegel opgehangen en daarna mijn laptop geïnstalleerd (enige wat ik nog wil is een muis, want dat touchpad is hendig irritant!)
Om 6 uur had Kyra een vriendschappelijke wedstrijd (voetbal) en daarna zijn ze met hun vader mee gegaan.
Even twijfelde ik nog of ik stad in zou gaan, ik had graag naar het bandje waar mijn neef in speelt willen gaan kijken, maar gelijk begon ik weer teveel na te denken over het alleen gaan.. Meestal als ik ergens over twijfel doe ik het niet en deze keer dus ook. Ik ben naar huis gereden, heb iets gemakkelijks aangedaan, een koud biertje gepakt en de tv aangezet. Ik heb werkelijk geen flauw idee wat ik gekeken heb en later op de avond had ik dan ook spijt dat ik niet de stad in was gegaan.
Ik moet echt eens gaan afleren dat ik zo’n ideeën niet ga overdenken maar simpelweg doe wat als eerste in mij opkomt. Waarschijnlijk heb ik gewoon een fucking mooi optreden gemist, alleen omdat ik zo nodig erover na moest denken..

Domme doos ben ik soms ook!

XmelX

 

20 thoughts on “Week #35 – deel 1

 1. Eerlijke mening? Je haar vind ik niks, je bent net een jongen..Maar het gaat om jou en als jij het mooi vindt (en je moeder denk ik dus ook) is het goed, Geniet ervan!
  Maar dat terzijde, doe in het vervolg wat je hart je ingeeft, twijfelkont die je bent.
  En alleen ergens heen gaan is niks mis mee hoor, komt altijd goed!
  X

  Geliked door 1 persoon

  • Hahahahaha, eerlijke meningen waardeer ik het meest 🙂 Niet iedereen vindt het leuk en dat is idd prima 😀
   Mijn moeder vindt het overigens ook niks, maar ook dat boeit mij geen drol 😛
   .. ik twijfel idd veel te vaak over dingen die gewoon hartstikke leuk zijn. Dom he :/

   Like

 2. Wauw, dat haar o.0
  Wat ik me vaak afvraag als ik zoiets zie is: “Waarom?!”. Maar eh. dat vraag je niet aan een wild vreemde vrouw xD Dus kan jij het me uitleggen? (A) Ik ben echt panisch als er ook maar een stukje van m’n lokken af gaat. Lang haar is voor mij (belachelijk) belangrijk. Dusseh.. wauw! xD *flabbergasted*

  Ik heb dat trouwens ook met mn lapje, dat de muis irritant is. Nu heb ik al jaren een simpele usb-muis van de Kruidvat, eurootje of 8 😉 Hoef je tenminste niet te big-spenden hehe 😛

  Geliked door 1 persoon

  • Hahahaha.. haar groeit toch weer aan dus wat is het probleem ? 😆 als mijn haar lang is dan kun je mij in een emmer dompelen en met mij dweilen.. het ziet er echt niet uit! Ik heb geen mooi lang haar.. maar wel mooi kort haar en daa experimenteer ik graag mee 😊.
   Kruidvat.. ga ik woensdag gelijk halen! Thanks chick!😘

   Geliked door 1 persoon

 3. Je haren zijn tof!!! Af en toe mis ik mijn opgeschoren pruik wel, zeker als ik het dan bij anderen leuk vind. Grijs haar is niet zo mijn ding, maar bij anderen staat het wel heel leuk, dus ik ben benieuwd! X

  Geliked door 2 people

 4. GIRL! I REALLY-LOVE-YOUR-HAIRCUT!😎😍😎😍😎😍😎👌
  Zo dat moest echt met capslock om mijn enthiousiaime te showen! It looks great on you! Ik vind je haircut Stylish, Stoer en Elegant! Ik zag je haircut en moest meteen reageren! Love it! En nu ga ik verder lezen😂 wat je allemaal geschreven hebt hahaa

  Geliked door 1 persoon

 5. Hey Girl! Wat Top dat je jezelf lekker heb kunnen verwennen met een laptop! Ik ben superhappy voor je en jaloers op die ruimte/geheugen die je tot je beschikbaar hebt om al je foto’s op te slaan hahahahaha ! 😂😂😂Ik heb namelijk geen space meer hahahahaah mijn laptop telefoon en tablet staan bomvol foto’s! Girl Awh dat is balen van die concert hey! Ik had er toevallig over die eerste gedachte dat in ons opkomt tijdens ons tea time. Pfff balen is dat hey achteraf! Don’t worry next time you just know better! Het gebeurt je maar 1 keer! Bij de volgende optreden weet je meteen wat je te doen staat! hihihi en nu ga ik snel deel 2 lezen!😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s