Week #35 – deel 2

Zaterdagochtend heb ik een lekker ontbijtje voor mijzelf gemaakt

20160903_094842

Pluk de dag!

en daarna met Gertie en Dennis naar Duitsland gereden en wat boodschappen gedaan. Om 1 uur had Kyra weer een vriendschappelijke wedstrijd en uiteraard was ik daar weer bij. Ik probeer zoveel mogelijk bij hun bezigheden aanwezig te zijn, ook al zijn ze bij hun vader dat weekend. Het is belangrijk te laten zien dat je betrokken bent en ik vind het oprecht geweldig om naar zo’n wedstrijd te kijken.
Vervolgens ben ik eindelijk weer eens op bezoek gegaan bij mijn nichten in België. We hebben tot een uur of 7 buiten in de tuin zitten kletsen (en lekker gegeten!) en het is elke keer zo heerlijk ontspannen en leuk om daar te zijn. I love you girls ❤
Ik denk dat ik rond half 8 thuis was en een uurtje later kwam Gertie langs.
Als we een avondje op de bank hangen (was niet meer zo lekker om buiten te zitten) geef ik Gertie altijd de afstandsbediening, het maakt mij namelijk geen drol uit wat we kijken want krijg toch de helft niet mee. Dus ik laat “mijn vrouw” in control! 😀
We hebben de hele avond een spelprogramma gekeken.. maar dat doe ik dus ook niet meer ! Want zo leuk was het niet vond ik.. een volgende keer als zoiets weer op tv is, grijp ik de afstandsbediening gewoon terug 😛
“Zullen we een spelletje doen” heette dat programma volgens mij…met Nick en Simon..
Goeie god.. nu ik dit zo schrijf weet ik echt zeker dat dit de laatste keer was, want ik lijk wel een oud wijf van 60 jaar! (no offense Mother)  Never again !

Zondag weer een heerlijk (maar gebroken) ontbijt gemaakt

20160904_095822

A broken friend 😦

Het begint bijna een comic te worden met die eitjes bij het ontbijt elk weekend hahahaha, ik begin het serieus ook leuk te vinden! 🙂
Daarna ben ik even gaan bloggen aan mijn nieuwe laptop (helemaal blij!!) en ineens schoot mij te binnen dat ik Kyra’s boeken nog moet kaften. Ze kan het in principe wel zelf, maar dan moet je niet vragen hoe! Het ziet er werkelijk niet uit en ik vind het nog leuk om te doen ook dus ben ik er maar direct aan begonnen.14183880_10154528414464700_7409107154731611624_n
Eigenlijk kwam ik nog bijna in tijdsnood want ik moest om 2 uur op een verjaardag zijn en daar moest ik nog dik een half uur voor rijden. Maar na een beetje rennen en haasten, kwam ik volgens mij toch nog op tijd aan op de verjaardag. Ik kreeg gelijk koffie voorgezet en kon eindelijk kennis maken met Anne’s broer Bart. Ik hoorde elke verjaardag wel wat over hem, maar had hem nog nooit persoonlijk ontmoet. We begonnen gelijk te praten, beetje sarcastische opmerkingen hier en daar en ik merkte al gauw dat hij een makkelijk persoon was waar ik mij prima mee kon amuseren. Ik wilde niet te lang blijven, maar toen ik de eerste keer op de klok keek waren er al 2 uur verstreken. Tijdens ons gesprek hadden we het over zijn werk (catering) en hij had thuis nog een enorme berg afwas staan, waarop ik zei dat ik absoluut niks had met koken, maar dat ik afwassen niet erg vond..
Toen ik rond kwart voor 5 naar huis wilde rijden, kreeg ik een appje van Bart.. als ik nog wilde komen helpen dan heel graag. En zo stond ik rond half 6 samen met Bart aan de afwas. Hilarisch dit!
Zo zit je op een verjaardag waarvan je eigenlijk op tijd weer thuis wil zijn, want daar stonden nog een aantal dingen op mij te wachten en zo sta je bij iemand in huis (die je net voor het eerst ontmoet hebt) aan de afwas! De afwas was overigens na een half uurtje klaar, de rest van de tijd hebben we in de tuin zitten kletsen en weer kom ik in aanraking met iemand, waarmee ik praat alsof ik hem al jaren ken. Tijd vloog voorbij en ik vond het echt jammer dat ik al naar huis moest, want we hadden de avond vol geluld volgens mij.
Het moet toch iets betekenen dat ik zoveel leuke, nieuwe contacten maak !?

Om 7 uur kwamen de kids weer thuis en ik was 5 minuten voor 7 thuis LoL. Het huis was eigenlijk een behoorlijke rotzooi, want ik had het hele weekend nog niks gedaan en toen ik met de kinderen aan tafel zat hebben we nog een spelletje gedaan 🙂
Het huishouden komt volgende week wel, even prioriteiten stellen!
Daarna heb ik nog wat wiskunde gedaan met Kyra, maar sommige dingen zijn voor mij ook al lang geleden en daar heb ik toch wat meer uitleg bij nodig. Tot half 10 hebben we zitten werken, maar toen begonnen de cijfertjes voor mijn en Kyra’s ogen te draaien en heb ik Kyra naar bed gestuurd. Hopelijk krijgt ze morgen nog wat meer uitleg over dingen die voor ons beiden niet helemaal duidelijk waren.
Ik heb mijn telefoon nog even gepakt en toen heb ik nog dik een uur een heel boeiend gesprek via de app gehad. Bepaalde onderwerpen haal je niet meteen aan, zeker niet als je die persoon nog niet zo lang kent.. daar ben ik altijd wel wat voorzichtig mee want ik wil niet gezien worden als een raar, zweverige Kaboutertje. Maar bij sommige mensen heb je al snel in de gaten dat dit totaal geen issue is.
Mooi gesprek was het..
Ik gok dat hier het laatste woord ook nog niet over gesproken is..

Wat een bizarre zondag..
Maar zo ontzettend leuk! 😀

Ik heb nog lang wakker gelegen en nagedacht over de gesprekken die ik dit weekend gevoerd heb en ik ben met een glimlach in slaap gevallen..

Mooie mensen..
Hele interessante mensen..
Mensen waar ik nog wat van kan leren gok ik..

XmelX

7 thoughts on “Week #35 – deel 2

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s