Thee-vragen #4

Het is weer even geleden sinds mijn laatste Thee-vragen blog en in die tussentijd heb ik voldoende thee gedronken om weer een nieuwe reeks van vragen erin te gooien.
Het zijn deze keer geen makkelijke vragen, ik heb bij sommige echt wat langer na moeten denken (en we weten allemaal hoe goed ik daar in ben).. maar uiteindelijk zijn er dan toch antwoorden uit gerold ๐Ÿ™‚

We gaan los!

Welke droom zou je heel graag zien uitkomen?
Ik heb niet echt een “droom”, een doel of een streven. Dit is voor mij dan ook heel moeilijk om daar een concreet antwoord op te geven.
Meer liefde in de wereld.. geluk in de toekomst voor mijn kinderen, dat al hรบn dromen en doelen mogen uitkomen.
En ik zou nog wel eens naar Jamaica willen ๐Ÿ˜‰

Welke acteur zo de hoofdrol spelen in de film over jouw leven?
Melissa McCarthy. Die vrouw is hilarisch, een ware comedian! Ik moet altijd zo om haar lachen.. haar zou ik “mij” absoluut laten vertolken ๐Ÿ˜€ 

Van wie kreeg je allemaal vlinders in je buik?
Van mijn eerste vriendje (op de basisschool.. schattig he!), er was ooit een tijd dat ik kriebels kreeg van mijn ex-man en ook van mijn ex-vriendin (don’t judge me.. we maken allemaal fouten!) en er is nog iemand waar ik tot op de dag van vandaag nog vlinders van krijg.. maar die hou ik zo goed als ik kan in een potje ๐Ÿ˜‰ (die vlinders bedoel ik dus ๐Ÿ˜› )

Welke gave zou je willen hebben ?
Ik zou soms wel eens onzichtbaar willen zijn.
Ongezien rond kunnen lopen.. en alleen maar kijken.
Geen ongein uithalen ofzo, daar hou ik niet van.. maar gewoon kijken.

Welke uitdaging zou je nog eens willen aangaan?
Weer zo’n moeilijke vraag.. ik zou het niet weten eigenlijk. Ik ben absoluut iemand die een uitdaging aan zou gaan, maar ik kan er zelf geen bedenken.
Misschien een sport uitdaging? Ik ben nogal out of shape nu (dat was wel eens anders!) en ik zou eigenlijk wel eens willen weten hoe ver ik nog kan gaan, tot ik het uiterste van mijzelf bereik. Hoe lang het dus duurt voordat ik al kotsend neer ga.. LoL

Wat is het meest bijzondere dat iemand ooit voor je deed ?
Er zijn genoeg mensen die vaker ontzettend lieve en bijzondere dingen voor mij hebben gedaan en nog steeds doen. Maar de keer dat Sanne Hans (Miss Montreal)  Kyra op het podium trok en later ook mij en voor ons een lied heeft gezongen, vond ik wel heel bijzonder.

Als je onsterfelijk zou zijn voor 1 dag, wat zou je dan doen?
Dit is eigenlijk best een belachelijke vraag als je er over nadenkt.
Zou iemand dan zonder parachute uit een vliegtuig springen om te voelen hoe het is om รฉcht te vliegen? Zou je dingen gaan doen waar je normaal dood bij blijft ?
Ik in ieder geval niet hahahahaha, ik ben wel gek en een dare devil maar ik ben niet suรฏcidaal LoL (zelfs niet als ik onsterfelijk zou zijn!)

Wat zou je nog heel graag aan iemand willen vragen?
Time..
Af en toe gewoon wat tijd.
Tijd om samen wat te praten, te lachen, iets leuks te doen.
Niets meer dan dat.

Wat brengt een lach op jouw gezicht?
De gekkigheid en liefde van mijn kinderen
Een kaartje in de bus
Een simpel berichtje
De zon die schijnt
Mijn katten die achter een vlieg aan gaan
Een glimlach van een ander
Een vriendelijk gezicht
Een pasgeboren kalf ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ (dat geeft meer dan alleen een lach ๐Ÿ˜€ )
Vooral kleine dingen die mij een dagelijkse glimlach geven zijn goud waard!

Nou, dat waren weer 9 vragen! Ze waren niet allemaal even makkelijk en het is maar goed dat jullie niet weten hoe lang ik over deze blog gedaan heb ๐Ÿ˜‰

Zou jij een uitdaging voor mij weten ??

XmelX

 

9 thoughts on “Thee-vragen #4

  1. Een cursus of scholing ?! Zou ik direct doen want ben altijd in om oets nieuws te leren of alles een beetje bij te spijkeren. Daarom neus ik met regelmaat door de boeken van mijn dochter (3 Atheneum) en dat is toch wel weer interessant ๐Ÿ˜‰

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s