Week #36 – deel 1

Eindelijk.. de eerste schooldag !!
Hoewel mijn kinderen niet zo enthousiast waren als ik, begon Mike het toch wel leuk te vinden toen hij eenmaal op school was. Na het hele circus van de eerste schooldag ben ik snel richting werk gereden. Na mijn werk Mike opgehaald op de BSO en daar kwam ik nog mijn vertrouwde gezicht tegen die ik al lachend als “overloper” begroette πŸ˜›
Na een kort babbeltje, ben ik snel naar huis gereden waar Kyra al aan het koken was. Samen lekker gegeten, de dag door gekletst en nog een spelletje gedaan, daarna ben naar de zwemles gegaan. Mike is van zwemles af, maar omdat het altijd zo gezellig is met mijn zwem-buddies, ben ik gewoon aan de bar gaan zitten.
We waren weer compleet (3 idioten aan de bar) en hebben samen met onze barkeeper (die altijd zo blij is om ons te zien πŸ˜€ ) een flΓΌgel gedronken. Na wat verhalen te hebben gedeeld, was het na 3 kwartier alweer voorbij met de pret en ben ik naar huis gereden. Daar heb ik de kinderen verzorgd en in bed gelegd en genoten van een rustige avond.

Dinsdag heeft Kyra weer gekookt en nadat we gegeten hadden zijn de kinderen boven gaan ravotten en heb ik de afwas gedaan. Na de afwas ben ik in de tuin gaan zitten en ben ik begonnen aan het boek “Piet Kreel is nog wel”. Hier heb ik al een blog aan gewijd (Piet Kreel, is die nog wel ?) en ik zeg nogmaals dat dit boek echt een aanrader is !
Rond half 9 heb ik de kids weer verzorgd en daarna heb ik met Gertie de voetbalwedstrijd van Oranje gekeken. Gertie had daar weinig zin in dus heb ik de tweede helft alleen gekeken en tussendoor nog wat gesprekken via whatsapp gevoerd. Rond half 12 ben ik naar bed gegaan en heb het boek verder uit gelezen en het was dus pas rond half 1 toen ik ben gaan slapen.

Op woensdag ben ik met Mike even wat gaan shoppen nadat ik hem opgehaald heb op school. Daarna moest ik Gertie even ophalen en vervolgens heb ik thuis wat aan gekloot.
Eten gekookt en na het eten met Kyra, Mike en Gertie richting voetbalveld gereden. Kyra moest voetballen en het was heerlijk weer dus hebben we lekker chill op het voetbalveld gezeten.

Halverwege de wedstrijd moest ik naar de fysiotherapeut (even nek kraken en mijn rug checken) en toen ik terug was, was de wedstrijd al afgelopen. Bij thuiskomst nog even wat nagepraat en voor de rest een rustige avond gehad.

Donderdag had ik eindelijk weer yoga !!
Ik kreeg een uitnodiging de stad in te gaan voor een terrasje en hoezeer ik daar ook zin in had, ik was niet van plan om mijn eerste yoga les in 6 weken af te zeggen.. Dus helaas voor het terras, die doen we wel een andere keer πŸ™‚
Het was een heerlijk uur, lichaam weer gerekt, mijn aandacht en focus op mijn ademhaling en lichaam gericht en zo voel je je zwakke plekken weer branden van binnen uit.
Het was intens, meer dan ik normaal ervaar maar dat komt omdat ik er even uit heb gelegen gok ik. Bij een oefening met mijn ogen, merkte ik dat ik bijna in slaap viel, dat was wel apart en toen ik eenmaal thuis was, ben ik op de bank geploft en voelde ik mij bijna stoned, high.. kapot moe, alsof ik een marathon gelopen had.
Nou, als je je van een uurtje yoga zΓ³ voelt, dan weet je dat je behoorlijk out of shape bent!
Goddamn!
Ik heb geslapen als een roosje, dat dan weer wel πŸ™‚
Maar misschien moet ik er eens over denken iets meer aan beweging te gaan doen..
(en dan ook proberen het niet alleen bij denken te laten!)

Vrijdag.. mijn vrije dag!
Nadat ik Mike op school had afgezet en mijn blog had afgemaakt (Het vertrouwde gezicht..), ben ik boodschappen gaan doen en heb ik nog een beetje gepoetst.
Ik had afgesproken dat ik rond 12 uur bij Natascha zou zijn, want we gingen met de kinderen naar de speeltuin. Thuis had ik nog snel een proef cocktail gemaakt (FrosΓ©) en die meegenomen voor Natascha en mij. We hebben hem in hun prachtige tuin gedronken en oohhhhhhhhh die was lekker !! Lekker begin van een onwijs gezellige middag πŸ™‚
Toen de kinderen allemaal thuis waren en Natascha de picknick tas klaar had (ik ben heel slecht in die dingen voorbereiden, dat werd nu wel weer pijnlijk duidelijk), zijn we naar de speeltuin gereden.

20160909_124907

Liefde is: samen in één gordel πŸ˜‰

Terwijl de kinderen zich prima amuseerden, hebben wij aan een tafeltje zitten kletsen. Volgens mij kun je ons van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat ergens neerzetten, maakt niet uit waar, met een hapje en drankje erbij komen wij de dag wel door πŸ™‚
We hebben de hele middag weg gekletst,  ik heb gewoon vergeten een foto te maken (die was leuk geweest voor op de blog.. shit 😦 ) en pas rond 5 uur zijn we richting huis gegaan.  In de auto zijn wij coole moeders nog even los gegaan op de harde muziek en om half 6 ben ik naar huis gereden. Man, wat kan ik heerlijk kletsen met die vrouw πŸ™‚ Mike heeft echt de allerleukste schoonmoeder πŸ˜€

Ik ga de rest van het weekend voortzetten in een andere blog, want anders wordt het weer te lang !!

XmelX

14 thoughts on “Week #36 – deel 1

  1. Heyhey Melanie Girl! How are u Doing ? Great Post!😎
    And as Always gezellig om te lezen! Voor mij kan het niet lang genoeg zijn hahaha maar dat weet je inmiddels wel ik ben echt fan van je schrijven! Yessss I Am!πŸŽŠπŸ’―
    Let’s make the best van deze nieuwe week! I wish you a Great One!πŸ˜™

    Hugz, Miss B.πŸ’‹

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s