Week #36 – deel 2

Nadat ik thuis was van een gezellige middag in de speeltuin, zat Alique al bij mij thuis samen met Kyra en haar vriendje. Mike heb ik gelijk even in de douche gegooid en samen met Alique heb ik een playlist gemaakt voor de avond.
We hadden een cocktail avondje gepland met 4 dames 😀 en daar hoort natuurlijk leuke muziek bij.
Rond 8 uur ben ik Sharon gaan ophalen, toen Gertie ook binnen was en de kinderen allebei boven waren, ben ik begonnen met de eerste cocktail.

20160909_203504

Frosé

Frosé is een heerlijk verfrissende cocktail die ik een keer voorbij zag komen op Facebook. Eerst moet je ijsklontjes maken van rosé. Dan doe je aardbeien met een beetje suiker in de blender, een beetje wodka (uiteraard heb ik een tikkeltje meer wodka erin gedaan), wat grenadine en dan de rosé-ijsklontjes erbij. Blender aan en vervolgens in glazen schenken. Om het af te maken heb ik een aardbeitje aan het glas gehangen en de eerste cocktail was een feit 😀 Net zoals ’s middags bij Natascha, smaakte deze cocktail erg goed alleen was hij deze keer een beetje sterker.

Alique heeft daarna de volgende cocktail gemaakt, Scroppino. 20160909_210527

Volgens mij is dat met prosecco, wodka en citroen sorbetijs. Deze was ook echt wel lekker maar Alique gooide er ineens een beetje Sourz bij en toen zag het er zo uit

20160909_211017-1

Het smaakte ook nog echt goed 🙂
Na deze 2 cocktails werden we al een stuk meliger en inmiddels was ik alweer bezig met cocktail nummer 3: de alom bekende Pina Colada !20160909_214648

Ananassap, cocosmelk en Malibu. Simpel maar heel lekker!
We werden lolliger en lolliger, inmiddels ook al een spel erbij gehaald die we tussendoor speelden (in een handomdraai) en het niveau daalde met de minuut hahahaha.
De muziek ging iets harder en soms waren er hele leuke dingen die uitgevoerd moesten worden tijdens het spelletje.
Zo moest Gertie zich bijvoorbeeld transformeren in een mummie met wc papier 😛

Ook heb ik haar mond dicht moeten plakken met plakband, heeft Sharon moeten huilen als een baby met haar duim in de mond, mocht Alique op handen en voeten achteruit rond de tafel lopen en zat ik met een string op mijn hoofd (en ik laat nog heel veel andere acties achterwege 😉 )

20160909_223226-1

Likeur 43 Orochata was het volgende drankje.. ze hebben het nog in de blender gedaan met wat ijsklontjes, zodat hij goed koud zou zijn, maar deze cocktail heb ik heel snel achterover gegooid want ik vond hem echt niet lekker.. brrrr.
Inmiddels moest Sharon neusje wrijven met iedereen aan tafel en om dat nog net even iets leuker te maken had ze creme fraiche op haar neus gesmeerd. Het ziet er absoluut ranzig uit op de foto (het is écht creme fraiche!) en het voelde ook bijzonder smerig moet ik zeggen LoL.

20160909_225852

Inmiddels waren we behoorlijk tipsy en ik weet echt niet meer welke cocktails er nog meer zijn gevolgd. Ik weet dat Alique nog het een en ander gemixt heeft dat bijzonder goed smaakte maar waarvan ze zelf ook niet meer wist wat ze er allemaal in had gedaan 🙂

Dit waren de laatste twee cocktails volgens mij, dus al met al viel het best mee wat we allemaal gedronken hebben (het waren kleine glazen 😛 ).

We zijn nog 2 keer live op Facebook gegaan met de grootst mogelijk onzin (oh oh oh, de dingen die je doet als je een beetje tipsy bent 😛 ) en nadat Sharon en Gertie naar huis zijn gerold, hebben Alique en ik nog even de glazen af gewassen.
Rond de klok van 2 uur ging bij ons ook het licht uit.
Ik ben gewend om alleen te slapen, maar vind het nooit erg als iemand blijf pitten en ik mijn bed dus moet delen.
Alleen met Alique is dat altijd wel een dingetje.. godskolere wat kan die vrouw snurken!
En laat ik daar nou een gruwelijke hekel aan hebben.. ik heb haar een aantal keer een por gegeven en voordat ik goed en wel sliep, ging de wekker alweer!

Ik moest namelijk om 7 uur opstaan omdat Kyra heel vroeg een voetbalwedstrijd had (lees Voetbalmoeder) en na de wedstrijd zijn we nog even naar Sittard gegaan.
Kyra is haar oma een handje gaan helpen en Mike en zijn weer naar huis gegaan. Tegen half 5 ben ik Kyra bij opa en oma gaan ophalen en na een kopje koffie zijn we weer naar huis gereden. We hebben samen gegeten en voor de rest NIKS gedaan!! Kyra lag al om 7 uur op haar kamer (serie kijken) en ik ben samen met Mike om half 9 naar boven gegaan. Rond 9 uur lag ik in bed en maximaal een half uur later lag ik al in dromenland.. bizar!

Zondagochtend werd ik om kwart over 4 wakker (geen grapje.. 04:15 uur !!!) en was klaarwakker. Ik heb niet veel slaap nodig, 6 á 7 uur is voldoende voor mij en een korte nacht ervoor heeft dus duidelijk geen effect op de hoeveelheid slaap die ik normaal nodig heb. Daar lig je dan.. héél vroeg in de ochtend en klaarwakker 😐 .
Ik weiger zo vroeg op te staan, doe ik echt niet, dus heb ik een uurtje wat liggen woelen en toen maar hersendodende programma´s gekeken op TLC.
Tot een uur of 9, toen ben ik uit bed gerold en heb ik een heerlijk ontbijtje gemaakt.

14322420_10154549093669700_8069720114250622431_n

Geen ontbijt compleet zonder mijn eitjes 😉

Na het ontbijt heb ik nog wat op mijn laptop geschreven, een spelletje met de kids gedaan en om half 2 zijn we naar “Finding Dory” gegaan. Kyra en ik wilde die film echt graag zien, Mike had hem al gezien maar hij vindt het nooit erg een film 2x te kijken.
We hadden de hele zaal voor ons alleen, dus konden even heerlijk gek doen 😛

Deze slideshow vereist JavaScript.


Daarna heb ik nog een film gekocht bij de Media Markt (Bonbini Holland, zo melig als de pest!) en zijn we naar huis gegaan. Kyra´s vriendje kwam nog ff langs en nadat alle buikjes gevuld waren en ik alles geregeld had, ben ik samen met Gertie naar de bioscoop gegaan.
Alweer ??? 😮
Ja, alweer! 😀
Ik wilde al een hele tijd naar de film “Bad Moms” en had mij voorgenomen deze vandaag dan ook te gaan kijken. Alleen of samen met iemand, dat maakte mij niks uit 🙂
Maar ik hoefde dus niet alleen te gaan en ik vond de film geweldig hahahahahaha.
Geniale film en ik kan met trots zeggen dat ik ook echt zo´n Bad Mom ben! 😀 (ik schreef het laatst ook al eens ergens: ik doe maar wat hahahahaha) .

14222280_10154550304414700_3154707994218912454_n

Een Duveltje voor deze Duvel 😉

Aangezien de film al om 7 uur draaide, was ik weer op tijd thuis en heb ik nog even sport terug gekeken. Nog wat gekletst via whatsapp en rond half 12 was het weer tijd om naar bed te gaan.

Het was een enorm gezellig, melig, ontspannen, vermoeiend en liefdevolle week.
Lekker, dat zeer zeker, maar toch heb ik al de hele week zo´n naar gevoel in mijn onderbuik… een ongemakkelijk, zwaar en onbehagelijk gevoel.
Ik kan het niet plaatsen en dat is heel frustrerend.

Ken je dat ??

XmelX

15 thoughts on “Week #36 – deel 2

 1. Jezus, heb je nog wel genoeg bloed in je alcohol? 😛
  Leuk al dat bewijs in de vorm van beeldmateriaal, krijg spontaan zin in die Frosé! Jammer dat ik afgelopen zondag na 2 glaasjes Hugo al een lichte hoofdpijn had xD Ik houd m’n wodka beter, moet ik zeggen. Met n klein scheutje vruchtensap ofzo (gewoon, uit beleefdheid xD) Santé!

  Geliked door 1 persoon

  • Bij mij kan 1 drankje ook voor spontane hoofdpijn zorgen, maar dat was afgelopen zaterdag gelukkig niet het geval 😛
   Die Frosé moet je echt eens proberen.. zoooo lekker !! Is net een smoothie, dus hartstikke gezond ook hahahahaha.. en wodka met vruchtensapje is gewoon een Screwdriver, een echte cocktail 🙂
   Santé mademoiselle ! 🙂

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s