Just my luck !

Een vrije dag.. iets wat ik wel nodig had.
Ik loop wat doelloos rond al de hele week, kan mijn draai niet vinden, ben onrustig, kribbig, kort lontje.. en allemaal vanwege zo’n rot gevoel in mijn onderbuik.

Enfin, gezellig met Mike het schoolplein opgelopen en daar wat staan gekken met hem. Nadat de bel ging, kreeg ik nog een dikke kus en knuffel en rende hij naar de deur. Geen idee waarom ik daar even bleef staan, maar ik was weer eens in gedachte en na een minuutje (gok ik) ben ik weer richting mijn auto gelopen.
Als ik over het schoolplein loop, dan loop ik nooit met mijn hoofd naar beneden, ik loop altijd rechtop en kijk rond en naast mij, naar alle mensen en kinderen die er ook lopen.
Ik krijg altijd wel een paar keer een “hoi!” of “goedemorgen!” en dan ben ik ook altijd even vriendelijk terug.
Op de een of andere manier was het vandaag even anders.
Het leek wel alsof iedereen naar mij keek, vriendelijk en glimlachend dan wel en mij begroette, of gewoon zonder iets te zeggen langs mij liepen maar wel (in mijn ogen opvallend) naar mij keken.
Dus ik heb eens naar mijn kleding gekeken of daar misschien iets raars op te zien was, een vieze vlek of een groot gat.. je weet het niet !
Maar niks.. dus aan mijn kleding lag het niet.
Een beetje onbegrijpend liep ik maar door en ik hoor een vader tegen zijn dochtertje zeggen:
“Kom, dan gaan we lekker naar binnen”
waarnaar ik iemand (die heel dicht achter mij liep) een beetje hoor giechelen en hoor zeggen:
“Lekker naar binnen ? Nou, ik weet wel iets anders wat lekker is, wat ik liever doe!”
Ik kreeg gelijk kinky beelden in mijn hoofd, simpelweg door de toon waarop ze dit zei en zonder te weten tegen wie ik dit ging zeggen, zei ik hardop:
“Sow !! Dat klonk nasty en kinky zeg !!”

… maar ik moet de volgende keer toch maar eerst omdraaien voordat ik zoiets zeg, want toen ik dat eenmaal gedaan had, wilde ik die kinky beelden heel snel van mijn netvlies af branden!
Waarom Mel ?? Waarom moet je altijd je grote muil open doen als je zoiets denkt  en kun je niet eerst gewoon nadenken of kijken voordat je dat doet ??

Een sensuele grijns en wenkbrauwen die zich omhoog trokken, keken mij aan en ik stond een heel klein beetje met mijn bek vol tanden.
Ik lachte maar gewoon naar haar, keek daarna weer snel voor mij en begon een tandje sneller te lopen. Ze gniffelde en giechelde nog altijd, ik hoorde haar nog wat mompelen maar ik wilde echt niet weten wat ze nog allemaal zij, waar zij nu naar toe ging, of naar wie, het enige dat ik wilde was heel snel naar mijn auto lopen !!

Ik zou ook eens het geluk hebben dat een leuke, aardige en mooie vrouw zo’n opmerking tegen mij maakt !! Goddamn..

Just my luck!

XmelX

14 thoughts on “Just my luck !

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s