Week #37

Het was een rustige week, ik had weinig afspraken opstaan en dat in combinatie met het warme weer, was het wel lekker chill!
De kinderen zijn vreselijk slechte eters met dit weer, krijgen geen warme hap door hun keel dus we hebben met name broodjes en andere koude gerechten gegeten. Ik was blij toe want ik heb echt een hekel aan koken, zeker met dit warme weer.
Daarnaast liep ik de hele week al rond als een kip zonder kop, een onbehaaglijk gevoel wat mij al de hele week terroriseert en mij behoorlijk van slag heeft gemaakt.

Woensdag kwam Bart langs en hij had een paar heerlijke hapjes bij zich 🙂 Kyra kwam gelijk wat gehaktballetjes jatten en is daarna weer naar boven gegaan (waren weer muziek aan het luisteren met z’n drietjes). Bart en ik hebben in de tuin gezeten tot een uur of half 11, het was heerlijk weer (alleen snel donker) en de avond vloog werkelijk voorbij.
Tussendoor hebben we nog een spelletje gedaan, maar vooral heel veel gepraat. Het was pas de tweede keer dat ik met hem sprak, maar het voelt werkelijk alsof ik hem al veel langer ken. Ik ben totaal op mijn gemak bij hem en ben vrij open in de dingen die ik heb meegemaakt en voel.
Ondanks dat hij 10 jaar jonger is dan ik, is hij veel volwassener dan menig andere kerel op zijn leeftijd, dat werkt ook wel mee. Ik kan echt geen normaal gesprek voeren met een onvolwassen man die maar probeert om volwassen te zijn.
Buiten het feit dat we heel serieus met elkaar hebben gepraat, lagen we bij tijd en wijlen ook echt in een deuk, slappe humor hebben we beiden en ook een behoorlijke portie zelfspot dus het was oprecht een enorm gezellige avond !

Donderdag had ik yoga en ik ben een kwartier eerder dan normaal van huis gegaan, omdat ik echt het gevoel had dat ik weg moest. Weg uit huis, waar de muren op mij af kwamen en ik alleen maar onrust in mijn lijf voelde. Ik heb een stukje gereden en ben toen even in de auto blijven zitten ergens. De yoga les kwam als geroepen, want ik had echt een focus nodig en die heb ik ook gepakt. Bij binnenkomst stond mijn yoga lerares bij me en ze zei heel kalm: “oh fijn, jij komt al rustig binnen!”
Ik vroeg wat ze precies bedoelde en ze zei dat ik heel veel rust uitstraalde.
Ik stond perplext want ik voelde mij als een orkaan van binnen, allerlei dingen en gevoelens die mijn totaal van slag maakte, maar dat was dus duidelijk niet wat ik uitstraalde. Ik zei haar dus ook dat ik enorm onrustig was, al de hele week en toen glimlachte ze alleen en zei ze dat ik echt wel rustig oogde. Begreep er geen drol van!
De les was lastiger dan normaal en ik merkte dat ik dubbel mijn best moest doen om bij de les te blijven. Tegen het einde had ik de focus te pakken en ging het prima, maar het was een hele aparte les. Ik heb hele vreemde dingen gevoeld, het leek ook alsof het weer (onweer) begon te knallen op het moment dat ik van binnen ook weer begon te stormen.
En bij de laatste 5 minuten waarin je in je eigen rustpositie moet zitten of liggen, leek het ineens alsof ik van de grond af kwam, alsof er ruimte was tussen mij en de vloer. Zoals ik al zei.. hele bizarre dingen gevoeld.

Vrijdag heb ik lekkere bonbons gemaakt en ben ik met Mike nog even langs zijn vriendinnetje gegaan want ik had haar moeder een paar van die lekkere bonbons beloofd. 20160916_140307Uiteraard ben ik weer blijven hangen 🙂 (we praten echt teveel hahaha) maar het was dan ook weer gezellig.
Toen de kinderen werden opgehaald door hun vader ben ik samen met Gertie naar een Kaarsen-party gegaan 😐
Really, don’t even ask!
Het was niet mijn ding, echt totaal niet !! en dit was dan ook mijn eerste en laatste kaarsen-party ooit! Het was wel leuk om even iemand ontmoet/gezien te hebben, maar ik had na een half uur al hoofdpijn van al die verschillende geuren en rond half 10 ben ik alweer vertrokken. Ik had ook echt honger dus ben even heel slecht naar KFC gereden 🙂 Die had ik wel verdiend!

Zaterdag heb ik uiteraard eerst een lekker ontbijt voor mijzelf gemaakt

20160917_094211

bedenkelijke eitjes..

en later op de dag had ik een barbecue met de oude zwangerschapsgym-groep.
Nu waren we wel compleet, 4 gezinnen met kinderen en het was werkelijk een enorme gezellige middag/avond!
Het was niet echt lekker weer om te gaan zwemmen, maar daar hebben de kinderen zich niks van aangetrokken en ze hebben zich ook zo enorm goed geamuseerd !
Het blijft gaaf om dit te zien, nog altijd dikke mik als ze samen zijn. We hebben fijn gekletst, heerlijk gegeten en echt enorm gelachen!
Later op de middag viel één van de kids per ongeluk in het water. met kleren en al (dat was echt hilarisch) en zijn er daarna nog een paar achteraan gegaan 🙂
Just plain old fun!

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ik was ook later thuis dan de bedoeling en nadat ik de kids in bed had gelegd, ben ik niet veel later naar boven gegaan.

Zondag was echt niet mijn dag.

20160918_102331

Na een lekker ontbijtje heb ik nog wat gekletst met Gertie en ik zei dat ik naar de film van Bridget Jones wilde. Deze draaide om 15:45 uur en ze gaf aan dat ze mee wilde. Ik heb daarna eerst nog even flink gepoetst en daarna met Gertie dus naar de bioscoop gegaan.
Ik had beter alleen kunnen gaan 😦 en dat had NIETS met Gertie te maken, maar alles met mij.
Bij alles waar we over spraken, werd ik wat gepikeerd en kwam ik niet heel aardig uit de hoek. Achteraf vond ik mijzelf echt een kutwijf en ik moet ook mijn excuses maken aan haar, want het is natuurlijk absurd dat ik zo belachelijk doe als ik mijn dag niet heb.
Maar dit is niet alleen vandaag zo, ik merk dat ik de hele week al zo uit de hoek kan komen en een vreselijk kort lontje heb zo nu en dan.
Het heeft allemaal te maken met dat irritante gevoel in mijn onderbuik dat ik nog niet kwijt ben.. het maakt mij onrustig, chaotisch (nog erger dan normaal!) en ik ben er soms ook echt van door mijn stuk gebracht.

 

Ik hoop toch dat ik mij volgende week wat beter voel, want deze zeik loopt nu al 2 weken!
Fucking irritant!

XmelX

26 thoughts on “Week #37

 1. Hey Girl! Wat leuk weer om te lezen! Je kunt net zo goed een bonbons winkeltje beginnen heerlijk zien ze eruit en mooi gedaan hey!😍 Ik ben blij dat ik ze niet kan maken anders zou ik er zelf uit zien als een bonbons😂😂😂

  Dikke knuffel en ik wens je een Top Week toe!💋🌹

  Hugzzzz, Miss B.😘

  Like

 2. Mel.. sta nu ‘ns écht stil!! *rammelderammel*
  Yoga bracht je al een eindje, maar dat riep zo te lezen weerstand op.. ‘T is ook eng, naar en onbekend; dat onderbuik gevoel bewuster ervaren. Maar dat is wel precies wat je te doen staat! “The best way out is always trough”.. ‘Even door de zure appel heen bijten’ klinkt nu heel gemeen, maar ik denk zelf wel dat het daarop neerkomt.

  Wat jij een rustige week noemt is in mijn ogen nog steeds rennen van hot naar her. Ik heb dan misschien een overdreven rustig leventje, maar hoe jij rond rent zie ik een ander dat niet doen. Of ja; ik heb het wel gezien maar ik zag dan vervolgens hoe die mensen zichzelf voorbij renden ;)..

  Doe je ook thuis aan yoga? Misschien is het een idee en kan je dit keer de weerstand voorbij gaan en ‘zweven’; kijken waar het je brengt.

  Ik wil eigenlijk echt niet lopen preken, zelf heb ik ook enorm last van onrust zonder er echt bij stil te willen staan. Beetje hyprocriet zou het zijn 😛 Maar dat betekent nog niet dat ik je niet mag proberen te helpen 😉

  Sterkte/tot spreeks/lees vrouwke Xxx!

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik lees prikkels (triggers)
  Ik lees onderbuik gevoel
  Ik lees storm in je hoofd
  Ik lees alleen op gevoel leven
  Realisme is slecht bereikbaar
  Ik lees tussen de regels, ‘het grote moeten’!

  Zeer herkenbaar voor mij.
  Ik heb een bipolaire stoornis.
  Daar kwamen de experts na 4,5 jaar achter.

  Ik zeg niet dat jij dat hebt maar waarom herken ik er dan zoveel in?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s