Week #38 – deel 1

Maandag was de bedoeling dat we bij mijn ouders gingen eten, echter toen we binnen kwamen had ik al heel snel door dat zij dit volledig vergeten waren. En inderdaad.. daar stonden we dan! Ik ben met Kyra huiswerk gaan maken en mijn vader is snel wat chinees gaan halen. Nu hou ik daar totaal niet van, maar een beetje rijst en saté is altijd wel goed weg te krijgen. Om 19:15 uur moest ik naar de fysiotherapeut dus ik moest heel snel eten en met een nog zwaar gevoel in mijn maag was ik toch op tijd aanwezig. Na de therapie weer terug naar mijn ouders om de kinderen op te halen, maar toen ik daar kwam was mijn vader al onderweg om de kinderen naar huis te brengen… pffff, wat een miscommunicaties zeg !!
De godganselijke dag zitten ze op de telefoon, maar als er iets doorgegeven moet worden zodat ik niet 2x heen en weer hoef te rijden wordt dan niet gedaan!! Ergerlijk!

Dinsdag heb ik na het werk snel eten gekookt en gegeten, daarna moest ik mij haasten omdat ik naar Mike´s school moest vanwege een informatie avond.
Rond 8 uur was ik weer thuis en heb ik even de dag bij gepraat met Kyra. Daarna Mike in bed gelegd, de afwas gedaan, het huis versierd (want mijn meisje is morgen jarig), mijn blog afgemaakt en om kwart voor 10 plofte ik eindelijk op de bank. Er stonden nog een aantal dingen op mijn lijstje die afgevinkt moesten worden, maar die komen morgen wel.. (deze dag was duidelijk te kort!)

Woensdag was ik al heel vroeg wakker, op verzoek van Mike want hij wilde Kyra namelijk wakker zingen voor haar verjaardag. Dus zijn we beiden om 06:45 uur heel zachtjes zingend haar kamer op geslopen en zijn we tijdens het zingen bij haar in bed gekropen.
Heerlijk als ze dan met een brede glimlach wakker wordt 😀 (Gefeliciteerd popje!)
Om 12:45 uur heb ik Mike weer van school gehaald, daarna ben ik gelijk gaan tanken, doorgereden naar Decathlon voor een aantal dingen. Mike had vandaag zijn eerste hockey training en ik moest een bitje en sokken hebben voor hem, nog een paar voetballen meegenomen en daarna weer naar huis gereden. Tassen neer gegooid, de fiets van Kyra gepakt en met Mike, die zelf ook op de fiets was, naar Itek gelopen. Kyra´s band moest vervangen worden en er moest gekeken worden of ze niet een slag in het wiel had overgehouden van de aanrijding op maandag (ze werd afgesneden door een mongool die haar achterband raakte waardoor ze keihard op de stoep terecht is gekomen.. en gewoon doorrijden hè! Asociaal volk loopt er rond 😦 ). Nog een nieuwe binnenband gehaald zodat ik mijn eigen fiets ook weer kan fiksen (als ik nog weet hoe dat moet) en weer terug naar huis gelopen.
Nog half na hijgend ben ik even gaan zitten met een glas water, maar echt lang duurde dat relax momentje niet, want de telefoon ging met het verzoek of ik Gertie kon ophalen..
Daar ging ik weer..
Eenmaal thuis gelijk de afwas gedaan, Mike wat poffertjes gemaakt, hem aan gekleed voor de hockey training en om 4 uur waren we daar.
Hij had er zoveel zin in !!! Hij was er gewoon een beetje zenuwachtig door 🙂
Maar de training was leuk, hij was heel enthousiast en hij liet zich ook niks zeggen door de anderen die al wat langer op hockey zaten, wat ik wel heel stoer vond 😀
Dat wordt dit weekend dus hockey sticks kopen enzo, want hij heeft eindelijk een nieuwe sport gevonden. naamloos

Nu word ik ook nog hockey moeder.. en geloof mij dat ik na 5 minuten al had gezien dat ik hier geen vriendjes ga maken hahahahahaha.

Na de training hebben we Kyra opgehaald en zijn we een hapje gaan eten. Daarna Kyra bij Itek afgezet die haar fiets al klaar hadden. Eenmaal thuis hebben we nog een cadeau voor Kyra´s verjaardag besteld (een Supertrash Barclay tasje die ze zelf heeft uitgezocht) en daarna nog even met Gertie en haar kleinkind in de voortuin gezeten. Kyra´s vader kwam nog langs voor haar verjaardag en die is na een klein uurtje weer vertrokken. Toen kon ik Mike naar bed brengen en eenmaal beneden merkte ik pas hoe moe ik was. Ik ben op de bank gaan zitten en toen Kyra naar boven ging rond 9 uur, had ik ogen inmiddels op mijn knieën hangen en had ik ook geen idee meer wat ik op tv aan het kijken was. Hoe laat ik nu uiteindelijk naar bed ben gegaan weet ik ook niet meer.. :/

Donderdagavond had ik een bioscoopavondje gepland met mijn nichtje Debby, daarvoor had ik de yoga les verplaatst naar vrijdagochtend. Maar ik had vrijdag ook nog zoveel te doen, dat ik de yoga les heb af moeten zeggen 😦
Ik heb eerst Mike verzorgd en in bed gelegd en daarna ben ik naar Debby gereden. Wij twee samen zorgt altijd voor heel wat meer energie en drukte dus al stuiterend zijn we naar de bios gereden en hebben daar even wat lekkers gekocht. 20160922_212135Omdat we op tijd daar waren, konden we nog even zitten en op onze manier lol hebben 😛
De film van vanavond was Blair Witch en hij was niet heel slecht moet ik zeggen. Het was een aparte film, niet geweldig maar ook zeker niet slecht. Ik wilde wel blijven kijken en dat heb ik de laatste tijd bij zo’n soort films niet meer zo vaak. Al met al was het gewoon een enorm gezellige avond, alleen had ik wel een beetje spijt toen ik thuis kwam net na middernacht. Weer zo laat naar bed, weer minder rust, weer teveel doen terwijl je eigenlijk gewoon wat gas terug moet nemen. Het blijft moeilijk.

Vrijdag ben ik gelijk boodschappen gaan doen, nadat Mike op school was. Kyra had dit weekend haar verjaardagsfeestjes dus daar moest genoeg voor in huis gehaald worden. Na een uurtje winkelen heb ik thuis de boel ingeruimd en ben ik gaan opruimen en poetsen. Om 12:15 uur moest ik Mike halen en met hem heb ik nog wat vlaaien gehaald. Thuis wat gegeten en verder gegaan met poetsen. Kyra kwam om half 2 thuis en nadat ik haar nog snel wat eten had gemaakt, zijn we naar het ziekenhuis gereden. Bij Kyra werd een moedervlek weg gehaald en ik loop al jaren met een vlekje waarvan ik niet weet wat het is. In plaats van een biopsie nemen, heeft de arts hem bewerkt met stikstof. Het leek namelijk een verbrand stukje huid wat niet meer hersteld is, door dit met stikstof te bevriezen verlies ik de oude kapotte huid en zal er (hopelijk) een wat gezonder uitziende laag erop komen.
De aardige arts vroeg of ik wilde gaan zitten, want het kon wel even pijnlijk zijn.
Ik bleef staan, maakte het plekje vrij en zei: “Nee hoor, ik blijf wel staan, ga u gang maar.”
Zo gezegd, zo gedaan, hij begon met de eerste lading stikstof en de kinderen trokken allebei een vies gezicht, want het zag er blijkbaar wel pijnlijk uit hahahahahaha. Nadat hij klaar was keek hij mij een beetje verbaasd aan en zei:
“Nou, u kunt het goed hebben zeg!”
Mike vroeg of het geen pijn deed en ik zei dat het een beetje gevoelig was, meer niet.
De arts waarschuwde mij dat hij het nog eens moest aanbrengen en omdat het al bewerkt was, zou het deze keer wel echt heel pijnlijk zijn.
Ik bleef staan en gaf geen krimp. Ik voelde zeker wel dat de huid flink bevroren werd (voelt hetzelfde als verbranden) maar op zo’n momenten is pijn voor mij heel betrekkelijk.
Toen hij klaar was keek hij mij een beetje bang aan en zei:
“ik geloof niet dat er veel is dat u pijn doet he !?”
Whahahahahahaha, fysiek in ieder geval niet LoL
Die hele afspraak ging gelukkig sneller dan gedacht en nadat ik de kinderen thuis heb gebracht, kon ik door rijden naar het station om Thomas en Maaike op te halen. We hadden een klein uurtje de tijd om bij te praten en toen begon het bezoek voor Kyra al binnen te druppelen. 20160923_163437We hebben heerlijke vlaai en taart gegeten, nog broodjes met knakworsten en hele gezellige gesprekken gevoerd. De kinderen hebben gespeeld en  gevoetbald, hebben zich dus ook prima geamuseerd en rond de klok van 10 uur was iedereen weer weg. Niet veel later ben ik naar bed gegaan, want ik was echt doodmoe.
Ik moest bij Kyra in bed liggen, omdat Thomas en Maaike in mijn bed lagen, dus het was wel even een onrustige nacht, waarin ik nog vaker dan normaal wakker ben geworden.

De rest volgt in een nieuwe log..

XmelX

7 thoughts on “Week #38 – deel 1

  1. Wat een asociale hond was dat 😠😠😠 ik zou even tegen hem aankomen met mijn fiets !! ( ik heb geen auto 😳😅 wat een leuke week voor de rest . Ik weet nog dat ik stikstof moest gebruiken voor een wrat ik had echt pijn !! Wat kamp van je hoor !

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s