Week #38 – deel 2

Na een enorme onrustige nacht, waarin ik wel een keer of 10 wakker ben geweest (normaal is dat maar de helft), ging om half 8 weer de wekker. Mike wilde graag naar een hockey wedstrijd gaan kijken van zijn team en die begon om 9 uur.
Toen ik echter op zijn kamer kwam om 8 uur, was hij niet zo enthousiast als de dag ervoor. Toch moest hij zijn bed uit, want als je A zegt, moet je ook B zeggen en zo stonden wij met z´n twee om 9 uur al op het hockeyveld, terwijl de rest nog gewoon lagen te stinken in hun bed (ik was jaloers, want wilde echt nog wel even in bed blijven liggen).
We hebben 1 helft gekeken en toen stond Mike te popelen om zelf een hockey stick te kopen zodat hij thuis ook wat kon oefenen, dus ben ik gelijk door gereden naar Decathlon en heb ik 2 hockey sticks gekocht, een bal en scheenbeschermers.
Nu is hij helemaal klaar voor zijn hockey avontuur!

Rond de klok van half 11 waren we weer thuis en waren Thomas en Maaike volgens mij nog niet zo lang op. De broodjes lagen in de oven en ik heb voor mijzelf ook meteen broodjes erbij gelegd. Na een lekker ontbijt (geen funny eitjes dit keer, ik had er geen puf voor), had ik echt een zware inzinking en gaf ik aan dat een uurtje slapen wel even lekker zou zijn. In plaats daarvan ben ik maar met Thomas en Maaike (en Mike) de stad in gegaan, want ze wilde even neuzen. Zonder enig doel hebben we daar rondgelopen, alleen Mike had een doel en hij had zijn beurs dan ook meegenomen.
Dus trots en enthousiast is hij Bart Smit in gelopen en heeft hij zich een grote Lego doos gepakt die hij heel graag wilde hebben. Thuis is hij gelijk begonnen met het bouwen er aan, samen met Thomas en ik ben even gaan zitten met Maaike. Een half uur later kon ik Kyra naar het voetballen brengen want ze moest om 14:45 uur aanwezig zijn. Eenmaal thuis, konden we na een half uurtje weer alles bij elkaar pakken om nogmaals naar het voetbalveld te rijden, want we zijn uiteraard gaan kijken naar Kyra´s wedstrijd die om half 4 begon. Het was heerlijk weer, dus dat was wel even een chill momentje (en ze hebben 1-0 gewonnen, goed begin van de competitie).
Ik denk dat we tegen half 6 thuis waren en toen zijn Thomas en Maaike even eten gaan halen. Na het eten kon ik afwassen (met 6 man in huis en serieus: ik stond alleen aan de afwas!! sneu he!) en daarna hebben we de boel allemaal klaar gemaakt voor het bezoek van Kyra, die een tiental vrienden uitgenodigd had voor haar verjaardag.
Vanaf 7 uur druppelde langzaam iedereen binnen en rond die tijd heb ik Thomas en Maaike ook weer naar het station moeten brengen.
Thuis heb ik Mike onder de douche gezet en rond half 9 heb ik hem naar bed gebracht. Hij vroeg heel lief aan mij of hij bij mij mocht slapen en heel soms vind ik dat niet erg 😉
Dus met zijn hele beestenboel lag hij lekker in mijn bed en ik ben daarna in de woonkamer gaan zitten terwijl de jeugd nog buiten zat. Rond half 11 wilden ze toch naar binnen, omdat het wat koud werd en ben ik naar boven gevlucht. Ik hoorde ze tot boven gieren en lachen en volgens afspraak heeft Kyra iedereen om 12 uur de deur uit gezet.

Op zondagochtend was ik blij verrast toen ik beneden kwam, want de woonkamer was gewoon fatsoenlijk opgeruimd (behalve de Lego verdeeld over 2 tafels waar Mike mee aan het spelen was LoL). Geen glazen of rotzooi te vinden, alles netjes in de ijskast en opgeruimd. Dat heb ik Kyra dan ook later op de dag nog even gemeld, dat ze de boel zo netjes had achter gelaten, complimenten!! (mag ook zeker gezegd worden).
Na mijn ontbijtje (weer geen funny eitjes.. nog altijd geen puf) heb ik mijzelf en Mike aangekleed en even met de meiden gekletst die net wakker waren (er waren 3 vriendinnen blijven slapen), daarna heb ik broodjes voor ze in de oven gegooid. Ze hebben lang aan de ontbijttafel zitten kletsen en om 2 uur werd iedereen opgehaald, waarnaar wij naar Alique´s verjaardag konden gaan.
Ik denk dat we anderhalf uur daar zijn geweest en weer thuis is Kyra nog wat huiswerk gaan maken en haar kamer gaan poetsen. Ik ben in die tussentijd haar wiskunde gaan nakijken en Mike zat de hele tijd bij mij aan tafel met zijn Lego te spelen 🙂
Op de een of andere gekke manier, vond ik het heerlijk om af en toe even naar hem te kijken hoe hij speelde.. I love my kids endlessly!! ❤
Een uurtje later ben ik nog met de kinderen naar Gertie gegaan, zij was ook jarig en haar mogen we uiteraard niet vergeten. Na een kopje thee en een gezellige klets ben ik weer naar huis gegaan en heb ik nog even met Mike in de tuin wat gehockeyt.
Om 7 uur zat ik op de bank want dat is Eredivisie voetbal-tijd en om kwart voor 8 heb ik Mike naar boven gebracht en nog wat met hem geschreven in zijn smoeltjes-schrift.

Gertie kwam rond half 9 nog even langs en om 9 uur vroeg ze aan mij of ik niet beter naar bed kon gaan.. blijkbaar zag ik er uit als een zombie, maar ik was ook oprecht doodmoe. Zoals het hele weekend eigenlijk al. Al dat heen en weer rijden, 20 dingen doen op een dag, alles in orde maken voor iedereen en maar blijven rennen, brak mij aan het begin van de week al op en dat is de hele week gewoon door gegaan..
Probleem is alleen dat als ik om 9 uur ga slapen, ik weer rond 4 uur wakker ben en daar had ik dus geen zin in. We hebben ons wakker gehouden tot een uur of 10 (Gertie zat net als ik de hele tijd te gapen, wij waren een fraai gezicht hahahaha) en toen ben ik naar bed gegaan. Volgens mij heb ik niet lang wakker gelegen en deze keer heb ik echt een stuk langer geslapen dan normaal.

Wat een weekend….
Wat een week !!
Ik weet wat ik doe.. ik weet ook dat dit heel fout is.
En ik moet echt dingen gaan veranderen voordat ik die muur raak.

XmelX

 

3 thoughts on “Week #38 – deel 2

  1. Superleuk om te lezen weer! Zowel deel 1 als deel 2! Ik begon enthousiast te lezen en had het niet eens door dat ik eerst met deel 2 was begonnen! Lol! Het is inderdaad geweldig om te kijken als ze spelen! I know that feeling!♡ Meestal dwaalt mijn gedachten naar hoe groot hij inmiddels is geworden mijn kleine”baby” ♡ Tijd gaat snel! Leuke en drukke week had je weer! It was fun to read Girl! 💕
    💋💋Have a nice Day!💋💋

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s