Week #39

Maandagavond ben ik weer een klein uurtje naar de zwemles gegaan, even bijkletsen met mijn maatjes 🙂 en het was zoals altijd weer gezellig!

Op Dinsdag is Kyra altijd voetballen als ik thuis kom, das dan moet ik koken voor mij en Mike en we hebben lekker een stukje zalm gegeten.
Toen ik op een gegeven moment op Mike´s bord keek, zag ik dat hij zijn zalm al helemaal op had en hij flink aan het bunkeren was !
Dat is niet altijd zo vanzelfsprekend bij hem, soms eet hij amper een fatsoenlijk bord met avondeten, maar vandaag was dat dus even anders.
“En Mike.. smaakt het ?”
Al kauwend maar grijnzend knikte hij en toen hij zijn mond leeg had zei hij:
“Maar mijn zalm is al op..”
“Ja ik zie het, vond je hem zo lekker ?”
” Jaaaaaaa, hij was echt lekker. Heb je nog een stuk ?”
“Euh.. nee, eigenlijk niet.”
“Wel waar!” en hij wijst naar het stuk dat nog op mijn bord ligt 🙂
Slimme jongen.. mijn hart smelt als hij zo naar mij kijkt, dus met alle liefde geef ik hem mijn stuk zalm en ook dat stuk heeft het niet lang gered op zijn bord 😛
Aan zijn eetgedrag te zien, krijgt hij binnenkort een groei-spurt.
Na het toetje heb ik de boel opgeruimd en in de avond kwam Gertie nog even langs.

Woensdag ben ik met Mike een trainingspak gaan halen en om 4 uur had hij weer hockey-training. Hij was helemaal blij dat hij zijn eigen hockeystick had 🙂

20160928_161133-1-1

Terwijl ik naar hem stond te kijken, stond er een meter of 6,7 naast mij nog een vader naar zijn zoon te kijken (die ook met Mike samen aan het trainen was). Ik denk tenminste dat het zijn zoon is, het kan ook zomaar zijn kleinzoon zijn. Vind het moeilijk te zeggen of die man nu in de 40 of tegen de 60 is.. hij is al grijs, loopt een beetje krom, zijn gezicht is ook getekend, maar hij praat en doet nog heel “jong”.. dus ik kan mijn vinger er niet op leggen. Bovendien vind ik het maar een enge man, dus ik praat liever niet met hem hahahaha. Ik merkte dat hij steeds dichter naar mij toe schoof, tot hij op een gegeven moment nog maar een meter of 2 van mij af stond. Ook voelde ik zijn ogen branden, maar ik weigerde naar hem te kijken want dan gaf ik hem een opening om tegen mij te praten en daar had ik echt geen zin in. In plaats daarvan draaide ik mij naar het andere veld (met mijn rug nu dus naar hem toe gekeerd) en keek even naar de andere kinderen die hockey training hadden. Toen ik mij weer terug draaide stond hij practisch naast me (domme zet Mel) en toen heb ik mijn telefoon gepakt en ben paniekerig maar iemand gaan whatsappen. Daar werd ik alleen maar uitgelachen (wat ik eigenlijk wel verwacht had hahahaha), maar het was wel een fijne afleiding. Volgens mij had hij wel door dat hij bij mij weinig gesprek van de grond kreeg en is hij na een tijdje bij andere mensen gaan staan waar hij mee aan de praat is geraakt.
Wat was ik blij toen de training was afgelopen, pffff..
Snel naar huis gegaan en toen Kyra thuis kwam, zijn we bij mijn ouders gaan eten. Dit keer waren ze ons niet vergeten en rond 8 uur zijn we weer naar huis gegaan.

Donderdag had ik om 19:30 uur een Informatie avond op Kyra´s school en daar was ik rond 21:30 uur weer van thuis. Het was nuttig dat ik gegaan ben, want er zijn toch weer wat veranderingen dit jaar. Wat ik zeer vervelend vind (en die irritatie blijft!!) is dat de kinderen in de vakanties (herfst-, kerst-, voorjaarsvakantie) verplicht zijn te leren! Dit jaar hebben ze het nog gekker gemaakt en de proefwerkweek direct ná de vakantie gepland !! Hoe dom is dat nou!! Zo hebben de kinderen toch helemaal geen vakantie ?? Kunnen ze helemaal niet even afschakelen en tot rust komen ?? Waar is die vakantie dan verdomme voor ?! Ik vind het gruwelijk irritant en met mij waren er nog heel veel andere ouders die hier een heel groot probleem mee hadden.. maar we kunnen er zo weinig aan veranderen. Hopelijk doen ze er voor volgend jaar wel iets mee.

Omdat ik donderdagavond niet naar de yoga les kon gaan, ben ik vrijdagochtend gegaan. Na de yogales ben ik in mijn yoga outfit de boodschappen gaan doen.. Dat doe ik dus nooit meer! Ik voelde mij echt niet op mijn gemak! En nu zag ik er echt niet uit als een tokkie ofzo, maar in de supermarkt lopen in een yoga broek is toch niet voor mij weg gelegd. Daarnaast was mijn hoofd nog helemaal zweverig en heb ik in de winkel wel 10x heen en weer moeten lopen omdat ik telkens weer wat vergeten was (ik was dan wel zo slim alles op een papiertje te schrijven zodat ik niks kon vergeten 😛 ).
Dus Yoga op vrijdagochtend is ook niet handig 😀
Om 13:00 uur ben ik Kyra van school gaan halen en zijn we de stad in gegaan.
Ze had een nieuwe winterjas nodig en nog wat nieuwe kleren. Ik had geregeld dat Mike vandaag naar BSO zou gaan zodat ik de hele middag de tijd had voor Kyra.
De winterjas hebben we niet gevonden, wel nieuwe broeken, shirts, ondergoed, sokken, tas, en een muts en handschoenen voor Mike!

20160930_141408

een Calvin Klein setje stond al heel lang op haar verlanglijstje 🙂

20160930_144425

Er moet natuurlijk ook geluncht worden 🙂

 

Het was een geslaagde middag, altijd gezellig als we met z´n tweetjes kunnen stadten en voor de winterjas zoeken we gewoon nog even door.
´s Avonds heb ik mijn ouders mee uit eten genomen en daarna nog naar een verjaardag gegaan. Ik ben om half 11 naar huis gegaan, want ik was doodmoe!

Zaterdag heb ik eerst een lekker ontbijtje gemaakt voor mijzelf 20161001_102223
en daarna de hele dag lekker genoten, dat kun je lezen in mijn Sauna blog.

Zondag kwam ik maar moeilijk uit bed, had weer een vreselijk, onrustige nacht gehad en toen ik op het randje van mijn bed zat, voelde ik ineens een spier in mijn nek en schouder samentrekken. Ik ben even doodstil blijven zitten, zodat het niet nog erger zou worden, maar ik heb de rest van de dag nog met een milde stijve nek rond gelopen. Echt zo irritant!
Na wat poetsen, bijkletsen met mijn buurvrouw en bloggen, is mijn neef rond 2 uur langs gekomen en zijn we met z´n tweetjes gaan eten. Hij had een tentje gevonden in Kerkrade waar je echt een mega burger kon eten en daar hadden wij wel oren naar ! 🙂
Eenmaal daar hebben we besloten die Mega Burger te delen, want dat monster had 300 gram brood en dik 1 kilo puur rundvlees.. je moet wel een machine zijn om die in je eentje op te krijgen en dat trekt mijn kleine lichaampje toch echt niet!! (het ietwat grotere lichaam van mijn neef overigens ook niet hahahaha).

Wat een knoeperd he !! 😀
Maar hij was echt verdomde lekker !! We hebben hem met z’n twee meester gemaakt en ik kon daarna nog amper ademen hahahahaha.

Thuis hebben we nog even een kopje thee gedronken en daarna heb ik de tijd gedood tot de kinderen weer thuis waren. Ik voelde mij de hele zondag al niet mijzelf, keelpijn, hoofdpijn en ik had het idee dat ik iets onder de leden had.. Het is zelden dat ik echt ziek word, meestal bijt ik mij daar gewoon doorheen en ik had ook echt geen zin om nu plat te gaan, dus op hoop van zegen dat dit gewoon weer weg trekt!

XmelX

17 thoughts on “Week #39

 1. Woooooooowwww!!! OMG die is wel heel erg BIG! hahahahahaah off course kon je amper ademen hihihhihi het is ook niet niks zo’n big hamburger! Wel gaaf! Echt petje af voor degene die dit alleen op kan!😎 superleuk om te lezen en die foto’s toen jullie die hamburger kregen hahahaha 😂😂😂😂 Super meid!😙😙 vond het leuk om te lezen.😄 I really did!

  Geliked door 1 persoon

 2. Oh wat grappig van die man van hockey wat ze tegenwoordig allemaal proberen haha!! Nou ik zou me niet kunnen voorstellen dat je GEEn aandacht zou krijgen met een yogabroek haha en voor de rest wat een groot ding !! Maar toch denk ik dat ik hem wel op kan nu ik zwanger ben haha !! Te erg voor woorden 😂😂😋

  Geliked door 1 persoon

 3. WAT een burger hahahahaha! Hier heerst ook verkoudheid…
  Wat een belachelijkheid met die school! Weten ze niet dat kinderen beter presteren na rust en afschakelen? Pfff wat dom. Trouwens…fieethoge scherpe hakken aan en per ongeluk stevig opzijstappen bij zo’n man 👿👹😁

  Geliked door 1 persoon

  • Ik draag nooit hakken maar gebruik in zo’n gevallen maar al te graag mijn grote mond (mocht hij zo irritant blijven doen 😂😂)
   En wat die school betreft, dat is al jaren zo.. gruwelijk gewoon. Als we op vakantie gaan kan ze haar schoolspullen meeslepen ! Vind het ronduit belachelijk maar kan er zo weinig tegen doen helaas. 😒

   Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s