30 day Blog Challenge – #5

30days

Number 5! Here we go..

5. Vijf bloggers die ik volg.

Hans de Gans (mooileven.org), ze schrijft prachtige blogs soms zo puur en mooi dat ik met open mond lees. Heel realistisch en écht, zoals het leven is.

Anne (elizenn.nl… al zit ze momenteel tussen nieuwe domeinnamen in), zij is van de diepere blogs. Echt elke keer als ik een blog van haar lees, dan heb ik weer stof om over na te denken. Ineens lijken sommige dingen dan ook heel simpel of vallen er ineens puzzelstukjes op zijn plek. Daarnaast is het gewoon een maf wijf en dat type volk ligt mij wel 😛

Miss B!! (bellamyzblogzthingz) Zij is de positiviteitsgoeroe van alle bloggers die ik volg! 😀
Ik word gewoon vrolijk van haar en haar manier van schrijven. Intens lieve vrouw, die ook tijd neemt om elke keer een uitgebreide reactie terug te sturen. Love it!

Tugba. (lifestylebymuslima) Deze lieve moslima is een jonge moeder waar ik toch wel de nodige respect voor heb. Sinds kort amuseer ik mij nog meer bij het lezen van haar blogs en vind ik het ook leuk om reacties heen en weer te sturen. Ze is amusant, eerlijk en heeft een hoge dosis humor! Volgens mij zou ik het met haar prima kunnen vinden ook 😀

Trees. (irispapilio.wordpress) Ik geniet van haar schrijfsels, haar humor, haar manier hoe ze in het leven staat en haar eerlijke reacties die ze vaak plaatst op mijn blog. Enige dat ik niet begrijp is haar passie voor de 3 J´s hahahahahaa, maar dat is persoonlijk 😛
(grapje lieve Trees!).

En zo zijn er nog heel veel meer bloggers die ik kan noemen. Zoals Mr. en Mrs. Bruebeck, Hartelijke Hulk, Mara Tegendraads, Anouk, Michiel Ziet, Ismay (die mij elke keer honger bezorgd!) en ga zo maar door.. Ik volg ze stuk voor stuk met heel veel plezier!
Check ze eens uit, ze zijn absoluut meer dan de moeite waard.

XmelX

 

14 thoughts on “30 day Blog Challenge – #5

 1. Hey Dear awhhhhh So Sweet! Lost off kissesssss
  💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
  Zoals je weet zit ook jij in mijn top bloggers! Love the way you write zoals Ik al vaker tegen je hebt gezegd baal ik zelfs wanneer je artikel af is gelopen! 😂😂 Ik krijg er nooit genoeg van!😀😀😀😀
  En al die girls die je hebt opgenoemd die ik ook volg die Girlz zijn geweldig! Elke met hun own blogstyle ! Love them all!😀🎉💯

  Geliked door 1 persoon

 2. Hahahahaha omg Mel xD
  Ik dacht ik zoek je snel op voordat je doorhebt dat ik ‘weg’ was/ben (sorry, vergiet-brain), maar ondertussen neem jij de kans me even heel treffend te omschrijven :’) xD Wel geeft deze post een fijn ‘welkom terug’-gevoel 😉 Dankjewel wijffie! Xxx

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s