30 day Blog Challenge – #9

30days

Ik weet dat bij deze vraag in ieder geval één volger niet kan wachten mijn antwoord te lezen 😀

Number 9.. here we go!

9. Genante momenten

Ondanks het feit dat ik mij niet snel genegeerd voel (anders had ik een lastig leven hahahaha) heb ik toch wel één momentje waarbij ik op dat moment door de grond kon zakken.
Als wij een feest in de familie hadden (groot feest dus), dan schreven wij altijd een lied en namen die in een studio op.
De eerste keer dat we dat gingen doen, stonden we in de studio en moesten de vrouwen eerst bij elkaar gaan staan en de tekst zingen.
Nadat we het lied ingezongen hadden werd een tante van mij en ik er uit gehaald en moest de rest nóg eens zingen. Een beetje ongemakkelijk stonden mijn tante en ik bij de mannen te wachten en toen ze klaar waren, moesten de mannen dus datzelfde stukje gaan inzingen. Wij moesten blijven staan en toen ook de mannen klaar waren en nog een aantal personen stukken tekst apart moesten inzingen, werd de boel bij elkaar gezet en afgespeeld. Toen mijn verbannen tante vroeg waarom wij eruit werden gehaald zei de man van het geluid alleen:
“Geloof me, dat was het beste voor iedereen!”
Men mag dus aannemen dat ik NIET kan zingen 😛
Ik heb daarna elke keer geweigerd mee te gaan naar de studio om een lied in te zingen, want de boodschap was heel duidelijk.

No singing for me 🙂
Alleen in de auto, als ik alleen ben. Maar de lak van de auto laat langzaam los dus misschien moet ik in mijn auto ook gewoon niet meer zingen 😉

XmelX

 

13 thoughts on “30 day Blog Challenge – #9

 1. Whahahahahahaahahahahahhaa OMG! 😂😂😂😂 Echt erg! Je had me helemaal toen je zei: Dat zelfs de lak van je auto loslaat dus dat je maybe ook niet in de auto niet meer moet zingen. Hahahahaha Nou zo Bad zal het toch niet zijn?!? Hahahahah Don’t worry Girl !
  Er zijn vast andere dingen waar je goed in bent!
  💕💯💕💯💕💯💕💯💕💯💕
  ThnQ for sharing This with us!

  Liefs, Miss B.💋💋💋💋

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s