30 day Blog Challenge – #11

30days

Nummertje 11.. het gekkennummer 😛

11.Piercings & Tattoos

Ik heb een tatoeage op mijn onderrug, een tribal. Ik zie hem niet en dat is maar goed ook, want ik vind er niks meer aan 😛
Ook heb ik het Chinese teken van de Slang net boven mijn lies staan.
Ik vind tatoeages best mooi (niet allemaal natuurlijk).
Wat ik vooral mooi vind is als iemand zijn hele arm getattoeërd heeft, van pols tot schouder (een sleeve dus).
Wat ik niet mooi vind, zijn namen en data.. dat vind ik echt iets heel raars.
Handig natuurlijk als je de namen van je kinderen vergeet, zet ze gewoon op je lichaam, net zoals hun geboortedatums, die kun je dan nooit vergeten.. maar echt: I don’t get that! Is natuurlijk heel persoonlijk.

Piercings heb ik ook gehad, een aantal keer een navelpiercing en ook een clithood piercing. Vind het nog altijd zonde dat ik die niet meer heb (is verwijderd tijdens de bevalling, tegen mijn bezwaren in!!), dus misschien ga ik hem wel weer opnieuw laten zetten.
Voor de rest geen piercings.. al vind ik dat wel mooi!
Tongpiercing vind ik echt gaaf! Kinky en apart.. I like that! 😛

Weten jullie dat ook weer hè 😉

XmelX

12 thoughts on “30 day Blog Challenge – #11

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s