30 day Blog Challenge – #13

30days

Lucky number 13 !!

13. Mijn favoriete film

Mijn favoriete genre is Horror, maar die worden niet meer op zo´n goed niveau gemaakt helaas.
Insidious vond ik een super film (alle 3 overigens), en ik ben dol op de Nightmare on Elmstreet films (nostalgie 🙂 ).2b3fc7f100000578-3192500-image-a-10_1439223347285

In het normale genre vind ik de film Intouchables erg mooi!

Maar als ik dan echt één film moet kiezen dan kan dat alleen White Chicks zijn!!
Die heb ik wel al 10 keer gezien en elke keer ga ik plat! 😀white-chicks-beach-scene

Ik kijk hem wel vaker samen met Kyra en het blijft elke keer hilarisch, echt een top film!
Dus ondanks dat Horror mijn favoriete genre is, ligt mijn favoriete film lijnrecht daar tegenover.

Ik kijk overigens graag films, liefst in de bioscoop. Enige nadeel is, dat ik heel vaak de titels vergeet 😛
Ken je dat ? 😀

XmelX

12 thoughts on “30 day Blog Challenge – #13

 1. Hahaha precies dit heb ik ook , kijk het zo graag maar als je mij de titel vraagt . Overigens kan je je wel heel goed uitleggen waar de film over ging tot in de detail 😂

  Geliked door 1 persoon

 2. Ohwww ik herinner die man !😮😮😮 Ik zag hem altijd toen ik met mams naar de videotheek ging lol! 😂😂😂Tot de dag vandaag heb ik geen idee waar het overgaat ik vond die man zo eng dat ik zelf nu niet heb gekeken! Hahahahaah yes.. i know i know… it a little bit weird maar ja zo is het nu eenmaal hahahah

  White Chicks is echt leuk. We hebben hem o dvd zo vaak gekeken! De laatste keer dat ik ernaar keek zat ik te puffen de weeën kwamen om de paar minuten! Ik heb zeker leuke memories with this movie Of zal ik zeggen pijnlijke ? Hahahaha… Omg.😁😁😁

  Geliked door 1 persoon

 3. White chicks vond ik zelf niet zo leuk. Ik kan keer op keer lachen met Eurotrip. Nightmare on Elmstreet is geweldig. Ik hou van ouwe horrorfilms en remakes kijk ik uit principe niet meer, omdat het verhaal dan minder belangrijk is en het vaak van die tieten & bier-films worden. Doe mij maar de echte ouwe meuk. 😊

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s