Week #40 – deel 2

Vrijdagochtend stond ik al om 9 uur bij mijn vriendin op de stoep omdat ik mijn camera moest ophalen. Ze deinsde even terug toen ze mij zag en lachte toen.
“Wauw.. ja.. nee.. jij ziet er top uit ! Echt.. Halloween is er niks bij!”
Hahahaha, heerlijk als iemand zo eerlijk is en spot hoe vreselijk ruk ik er uit zie LoL.
Na een korte babbel ben ik vervolgens naar de winkel gegaan, het ging allemaal nog altijd wat moeizaam maar inย een tempo lager is het mij toch allemaal gelukt. Thuis de boel opgeruimd en de tassen gaan pakken. Om 12:15 uur moest ik Mike ophalen en Kyra kwam even voor 13:00 uur thuis. Snel nog even de laatste spullen gepakt en met z’n allen in de auto gestapt richting Purmerend..
Serieus ??
Ja, serieus!!
Verstandig ???
Niet echt nee !
Ik had voor zaterdag kaartjes gereserveerd om naar Trixie de T-Rex te gaan en ik vertikte het dit aan Mike’s neus voorbij te laten gaan. Als ik 3 dagen kan werken met koorts, dan kan ik verdomme ook met mijn kinderen wat leuks doen!
Het ging ook wel al iets beter, de verhoging was weg, ik was alleen nog erg moe en had ook nog altijd knallende hoofdpijn.
Met Kyra’s nieuwe cd in de auto werd die hoofdpijn echt niet minder, maar het was dan wel heel melig (dat kind is hilarisch, echt!)

en zo kom je 2,5 uur wel redelijk makkelijk door. We hadden ook geen oponthoud onderweg en waren rond 4 uur in Purmerend.
Uiteraard ben ik gelijk op de bank geploft want ik was KA-POT en ik heb van Maaike een heerlijke kop thee gekregen. Nadat besloten was te gaan gourmetten, heb ik eerst gegeten als een varken (ik vreet echt als ik ziek ben, dat kun je geen eten meer noemen!) dscn0927en daarna zijn we nog even in de stad gaan lopen (ze wonen midden in het centrum! wat een heerlijkheid!!). Kyra heeft nog een nieuwe winterjas gevonden en voor de rest was het gewoon heel gezellig. De rest van de avond heb ik niks meer gedaan, half 11 mijn bedje in de woonkamer klaargemaakt en geslapen als een roosje!

Zaterdag was ik pas om 08:15 uur wakker en dat is voor mij echt super uitslapen!
Stond er zelf van te kijken en blijkbaar had ik die slaap nog hard nodig. dscn0929Rond 11 uur zijn we in de auto gestapt richting Maaike’s ouders om van auto te wisselen en tijdens het rijden werd het mij alweer slecht. Ik voel mij ineens heel raar, misselijk gevoel en toen ik uitstapte stond ik letterlijk weer te trillen op mijn benen. Maaike is verder gereden en de 3 kwartier die het ons koste om bij het Naturalis in Leiden te komen, heb ik bijna slapend doorgebracht op de achterbank. Eenmaal bij het museum aangekomen liep Mike heel nieuwsgierig naar een man toe die allerlei fossielen bij zich had staan. Hij begon Mike te vragen of hij wist wat Dinosaurussen waren en of hij ook wist hoe ze uitgestorven waren. Mike wist dit feilloos allemaal te beantwoorden en ik was blij dat ik gelijk ook op de hoogte werd gebracht van deze feitjes (hahahaha, ik voelde mij ineens een beetje dom naast mijn zoon ๐Ÿ˜› )
Om 1 uur mochten we naar binnen en toen ik ineens oog in oog stond met Trixie had ik een nederig gevoel. Ik stond gewoon naast het skelet van een dier dat miljoenen jaar oud was.. je kon de krassen en beten in zijn schedel zien van de gevechten, je zag de bobbels op de ribben van haar breuken en de knik in haar staart van de afwijking in haar wervel..
Ik was diep onder de indruk en heb een rondje om haar heen gelopen zodat ik alle borden met informatie kon lezen.

Mike liep al druk pratend met mij mee en de andere 3 stonden na een aantal minuten al bij de deur om verder te lopen! Schandalig!
Ik had niet gedacht dat ik dit zo gaaf zou vinden, ik was zelfs nog enthousiaster dan Mike (want die had stiekem nog meer skeletten verwacht).
Met mijn hoofd nog vol de info die ik over deze geweldige T-rex gelezen had, liepen we verder naar de Dino-doe-ruimte waar je ook nog wat informatie kreeg en je zelf ook dingen mocht doen.
In een klein uurtje waren we door de hele voorstelling heen en ik wilde stiekem nog even terug naar Trixie, maar dat mocht helaas niet.

Na een hapje en drankje, zijn we naar Jumping in Noordwijk gereden, een Trampoline-park waar je alle energie even eruit kan springen. Dat hebben Kyra, Mike en Thomas dan ook gedaan. Maaike en ik zijn in een hoekje gaan zitten en hebben gekletst. Ik had รผberhaupt al geen energie, laat staan dat ik mijn laatste restje ook nog eruit moet springen LoL, Bad Idea!
Na een uur kwam Mike al zwetend naar mij toe lopen, hij had het duidelijk naar zijn zin gehad.

Kyra zat al iets eerder bij ons, die had ook geen puf meer en Thomas was zo blij als een kind en vond het helemaal geweldig hahahaha. Daarna zijn we naar huis gereden, waarnaar Thomas erachter kwam dat zijn fiets gejat was en er dus even chaos in huis was. Ik ben de afwas gaan doen (doodvermoeiend en duurde echt lang) en toen ben ik weer op de bank geploft en ben niet meer opgestaan. Alweer alleen om mijn bedje te maken en lekker te gaan slapen.

Zondag zijn we rond 12 uur terug naar huis gereden, wederom zonder oponthoud en voordat we naar huis reden zijn we nog even bij Decathlon gestopt voor hockey schoenen voor Mike. Eenmaal thuis zijn de kinderen zonder iets te vragen alle spullen gaan opruimen (ik wist niet wat ik zag) en hebben ze daarna nog hun kamer gepoetst. De rest van de dag hebben we thuis wat gerommeld en ik was blij toen ik ’s avonds op de bank zat, even bij heb kunnen kletsen met Gertie en om 10 uur in mijn bed lag.

Het was een vermoeiend weekend, een vermoeiende week, maar ik voel dat ik wel aan de betere hand ben. Nog een paar dagen vroeg naar bed en rustig aan doen, dan moet het weer helemaal goed komen met deze Kleine Kabouter !
Maar foei, wat was het afzien zeg.. lichamelijk en geestelijk een behoorlijk heftige week.

XmelX

21 thoughts on “Week #40 – deel 2

  1. Hey Girl!!! Wat gaaf dit weekplog! Hahahahaahah wat gaaf hey Die Kyra Heeft swag!!!! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Leukk man! En jij heel relax voor je kijken hahahaah leuk !
    Wat gaaf om een sneakpeak te krijgen van die T-rex ! Zo te horen is en te zien is het heel gaaf! ThnQ for sharing!
    Superleuk weer! Meer van die autoritjes avondtuurtjes zo leuk om naar te kijken hahaaha๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s