30 day Blog Challenge – #17

30days

De volgende vraag vind ik wel een lastige, maar ik heb zo goed mogelijk geprobeerd deze te beantwoorden.

17. Blogpraat: doelen & desillusies

Sja, doelen en desillusies..  ik weet niet goed wat ik hier van moet vinden eigenlijk.
Toen ik begon met bloggen had ik niet echt een doel. Het is uiteraard altijd fijn als je een groep van volgers krijgt die ook daadwerkelijk je artikelen lezen, maar ik had mij er zelf niet zo heel veel van voorgesteld (geen verwachtingen stellen noem je dat).
Inmiddels zit ik al over de 120 volgers en lijkt mijn schrijven toch wel in de smaak te liggen dus ga ik vrolijk door met waar ik mee bezig was.
Ik was ook gewoon doorgegaan zonder al die volgers maar ik denk dat de drive dan wel wat minder was. Nu wil ik gewoon ook leuke en eerlijke stukken brengen aan degene die mijn logs lezen.
Dus ik ben begonnen zonder doelstelling, ik wilde gewoon schrijven, want dat is wat ik met heel mijn hart het liefste doe. Zo nu en dan hoor ik nog eens van mensen dat ze mijn schrijven ontzettend leuk vinden en dat doet een mens goed (een ego ook) en ik ben ook wel heel hard aan het denken om mij echt eens te zetten aan een boek.. wie weet.

Desillusies.. goh, die heb ik over het algemeen al weinig, laat staan in de blogwereld.
Ik denk dat dit goed samen gaat met het lage verwachtingspatroon wat ik zelf hanteer: weinig verwachtingen is weinig teleurstelling en weinig desillusies.
En zelfs met die lage verwachtingen weten mensen je toch nog te raken, heel gemeen en onder de gordel als je even niet oplet of als je muur even weg is..
Wond verzorgen en doorgaan, dat is het enige dat je kunt doen..
Dat geldt dus ook voor de bloggers wereld, maar daar heb ik tot nu toe nog weinig negatiefs in ervaren (op één misstap na) dus ik heb hoop hahahaha 🙂

Iedereen in hun waarde laten en iedereen het respect tonen die je zelf ook wenst, daar worden we alleen maar beter van!0e4a554834e17071c426f060025bc460

XmelX

5 thoughts on “30 day Blog Challenge – #17

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s