Week #41 – deel 1

Omdat ik nog aan het herstellen was van een vermoeiende en zieke week, ben ik Maandag alleen gaan werken. Na thuiskomst had ik mij voorgenomen niks te doen en nergens heen te gaan. Dus gezellig met de kindjes gegeten, wat huiswerk gemaakt en op tijd naar bed gegaan.

Dinsdag voelde ik mij weer een stuk beter en nadat ik met Mike het avondeten op had, kwam Alique langs. Ze kwam even bij kletsen, kopje thee drinken enzo.
Toen ik haar een aantal trailers liet zien van films die ik wilde zien, keken we elkaar aan en dachten we beiden: hmmm, moeten we vanavond niet gewoon een filmpje doen ?
Dat was dus snel afgesproken. We zijn naar Don´t Breathe gegaan die om 21:45 uur draaide.
Het zou een horror moeten zijn maar ik vond het meer een lugubere actiefilm.dontbreatheBest een leuke film hoor, dat absoluut, maar zeker geen horror!
Wel weer een voorstukje gezien van een film die ik absoluut moet gaan kijken (Incarnate).
Rond middernacht was ik thuis en behoorlijk moe.. het was misschien niet zo handig om het zo laat te maken aangezien ik nog behoorlijk moe was van de vorige week, maar ja.. een rennend persoon hou je niet snel tegen LoL

Woensdag weer een korte dag en met Mike even naar de boekenwinkel gegaan. Het is Kinderboekenweek en dan ga ik altijd wat boeken kopen met Mike. Hij heeft vrijdag een kinderfeestje bij klasgenootjes (een tweeling) en ik vond het ook wel eens wat anders om die knullen boeken te kopen in plaats van speelgoed. Dus voor de één heb ik Heksen (van Roald Dahl) gekocht en de ander een Mees Kees boek. Mike heeft ook een boek uitgezocht, Joris en de geheimzinnige toverdrank. Zelf vond ik niet het boek dat ik wilde, zag wel tig andere boeken liggen die ik wilde, maar ik moet echt eerst eens alles lezen wat ik thuis nog heb liggen.
Het is echt heel slecht mij in een boekenwinkel neer te zetten, want ik wil dan zoveel kopen! Maar deze keer heb ik mij ingehouden en heb alleen kinderboeken gekocht! 😀
Daarna hebben we wat gegeten en was het weer tijd voor hockey. Lees hier mijn blog hierover, Hockey verhalen #2.
Na de training frietjes gegeten en Kyra nog wat geholpen met huiswerk. Ze had dit keer belachelijk veel huiswerk opgekregen en heeft tot ongeveer half 10 boven gewerkt. Toen vond ik het wel goed geweest, zo lang bezig zijn met huiswerk kan nooit veel opleveren, want de stof waar je mee bezig bent komt dan niet meer binnen en daar schiet je niks mee op!

Donderdag reed ik naar huis van mijn werk en stond ik al heel snel vast in Maastricht (vreselijk irritant als dat gebeurt). Ik was melig en rebels (was blij dat het weekend was) en terwijl ik stil stond was ik aan het denken over allerlei dingen waaronder ook dat er overal Oktoberfeesten zijn. Op dat moment appte ik iemand een beeld dat ik ineens kreeg en het was zo melig wat ik voor mij zag dat ik letterlijk tranen heb gelachen in de auto! De auto die voor mij stond, keek via zijn spiegel de hele tijd naar mij en volgens mij was hij aan het mee genieten, want ik zag een brede lach op zijn gezicht toen ik eenmaal uit de slappe lach kwam en mijn tranen had weg geveegd!!
Het moet redelijk idioot hebben uitgezien hoe ik volledig stuk ging in mijn eentje in de auto, maar ik kon het echt niet helpen! Eenmaal thuis voelde ik mij een beetje schuldig tegenover die andere persoon, omdat ik volledig stuk ging en dat met haar deelde en zij een enorme kut dag had waardoor ze hier dus echt niet om kon lachen (ik wist niet dat haar dag volledig kut was, kwam ik pas later achter 😦 ) Uiteraard kon ik het niet weten, maar dan nog.. kon mezelf wel een knal voor mijn kop geven!
Ik had die avond ook weer Yoga, heerlijk was het weer! Er waren 2 nieuwe vrouwen bij de yoga, moslima’s. Hele leuke meiden en eentje moest de hele tijd lachen als ze een oefening niet voor elkaar kreeg 😀 De schaamte moet nog even voorbij gaan, want bij iedereen lukt een bepaalde beweging niet elke keer, niks om je voor te schamen, gewoon doen wat je kunt. Het was wel echt grappig om te zien hoe ze elke keer moest lachen om zichzelf 😛
Maar ik was weer opgeladen, de yoga deed mij duidelijk goed en daarna ben ik nog even op de bank gaan hangen, waarnaar ik lekker mijn bed in ben gerold.

Mijn weekend moet ik weer gaan beschrijven in een ander deel 😉

XmelX

5 thoughts on “Week #41 – deel 1

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s