Week #41 – deel 2

Vrijdag heb ik mijn auto naar de garage gebracht, nadat ik eerst Mike op school had afgezet. Het was weer tijd voor een grote beurt en APK dus ik had er wel op gerekend mijn auto een tijdje kwijt te zijn. Gelukkig kon mijn vriendin mij ophalen en we zijn daarna heel spontaan een wandeling gaan maken in de hei. Het was heerlijk weer en we hebben 40 minuten gewandeld, daarna genoten van een kopje thee en een goed gesprek, waarnaar ze mij rond 11 uur weer naar huis heeft gebracht.
Thuis ben ik wat gaan poetsen, rommelen, bloggen, denken en rond half 3 heb ik de garage maar eens gebeld, want vond het nu wel akelig lang duren. Ik onderhoud mijn Kia goed, dus normaal heb ik er eigenlijk weinig aan.
Auto was net terug van APK, waren wat kleine dingetjes die ze nog gefikst hebben, maaaaar… (en dat wil je niet horen van een garage 😦 ) de koppakking moest vervangen worden want die was aan het slijten. Ik kon de auto op komen halen en moest dan maar even een afspraak maken voor die reparatie.
Kosten grote beurt en APK, 260 euries en kosten voor de komende reparatie.. ± 400 euries!! Goddamn!!
Nou ja, auto moet gemaakt worden, dus gewoon slikken en doorgaan.
Nog even wat rond gebeld en geappt of iemand zo vriendelijk was om mij naar de garage te brengen want het was een verdomd lang stuk om te lopen en ik weet dat ik meer moet lopen en bewegen, maar ik wilde daar niet perse vandaag mee beginnen :/
Helaas kreeg ik geen gehoor, geen reactie  of  “sorry, geen tijd” en “sorry, ga zo de deur uit” … dus ben ik toch maar gaan lopen.
Kyra keek naar mij en vroeg of ik dat meende waarop ik zei:
“Ik heb weinig andere keus hè, de auto rijdt zelf niet naar mij toe!”
Met een flinke looppas ben ik aan de wandeling begonnen en ik had op de helft al last van mijn knie 😛 screenshot_2016-10-14-15-43-05Nou, met deze melding was ik echt zo blij! Ik stond te juichen ter plekke en wilde mijzelf een medaille om doen… was het niet dat dit compleet sarcastisch is en ik gewoon teveel pijn aan mijn poten had om hier iets mee te kunnen 😐
De wandeling naar de garage was nog eens 40 minuten, daarna kon ik nog boodschappen gaan doen, eenmaal thuis moest ik snel iets te eten klaar maken, Kyra naar voetbal brengen, Mike ophalen van een Kinderfeestje en weer terug naar het voetbalveld want Kyra had een wedstrijd en daar probeer ik altijd bij te zijn!
Dus op het voetbalveld kon ik even op adem komen (nog altijd pijn aan mijn knie en kuiten hahahaha, ik ben zó niks gewend 😛 ). 
Na de wedstrijd snel naar huis gereden, Kyra even aanwijzingen gegeven, Mike gezegd te luisteren naar zijn zus want deze moeder ging op stap !!
Jaaaahaaaaa 😀
Rond 9 uur heb ik Sharon opgehaald en we zijn naar de Nieuwe Nor gegaan, bandjes kijken!
Waaronder Cal & the leaving Train, waar mijn neef in speelt en dat moedig ik maar al te graag aan! Hun CD ga ik ook zeker aanschaffen, maar die kon ik deze avond helaas nog niet aanschaffen, dat kon morgen pas tijdens hun CD presentatie! Als ik de cd binnen heb, dan ga ik daar nog een aparte blog aan wijden 😉

Ik was nog nooit in de Nieuwe Nor geweest, het was vrij klein, met ook een klein podium en echt alle soorten mensen liepen daar rond, zo leuk om te zien !
Jong, oud, hippie, kak, buitenlands, kaaskop, alles bij elkaar !! 😀 Ik werd er vrolijk van 🙂 en die tent is echt vet gaaf !
De eerste 2 bandjes waren echt top, de derde ging wel enigszins (beetje eng was die gast hahahaha) en bij de vierde zijn we toch maar de zaal uit gelopen, want dat was niet om aan te horen! Ik wilde nog even een drankje ergens anders gaan doen (inmiddels 23:30 uur), maar Shar was moe en wilde naar huis..
Mijn teleurstelling onderdrukkend, begrip tonend voor haar vermoeidheid (die oprecht is!), heb ik haar naar huis gebracht, waar ik nog een kopje thee heb gedronken. Ze zat bijna rechtop aan de tafel te slapen, dus ik ben heel snel weer vertrokken zodat ze kon gaan pitten.

Zaterdag moest ik weer vroeg aantreden, Mike had hockey om 08:45 !
Met een beker koffie ben ik dat uur doorgekomen,20161015_084816 merendeel heb ik overigens in de kantine gezeten want er stond een vieze wind en het regende 😦
Ik kwam zelfs nog een andere neef van mij tegen, die met zijn dochter daar was 😀
Na de training (die echt leuk was om naar te kijken), zijn we thuis wat gaan eten en heeft Mike werkelijk de minuten geteld tot het 12 uur was, want dan zouden we zijn vriendinnetje gaan halen die het weekend bij ons bleef. Dus om 12 uur waren we bij Fallon´s opa en oma en kregen nog even wat instructies. Bepakt en bezakt zijn we naar huis gegaan en daar hebben ze meteen gespeeld samen en hebben ze later ook nog
huiswerk gemaakt.20161016_094817

Om 2 uur moest ik Kyra weer naar het voetballen brengen en om 3 uur ben ik met Fallon en Mike weer naar het voetbalveld gereden voor nóg een wedstrijd van Kyra. Ze hadden een bal en een step mee en hebben zich daar op het voetbalveld mee geamuseerd.20161015_160056
Eenmaal thuis heb ik wat lekkers gemaakt en hebben we samen gegeten.
Rond half 8 kwam een vriendin van Kyra, die ook bleef slapen, dus ik had een Full House.
De kleintjes heb ik rond half 9 naar boven gebracht en die twee hebben nog tot een uur of half 10 liggen giechelen. De 2 meiden kwamen om 10 uur weer naar beneden want ze wilden wat op tv zien en toen lag ik al bijna K.O. op de bank, dus ben ik maar naar bed gegaan (10 uur op een zaterdagavond, kun je nagaan! ik word oud!).
Ik moet ook echt snel in slaap zijn gevallen, want ik heb de meiden niet meer gehoord.

Zondagochtend heb ik Kyra en haar vriendin om 9 uur naar het voetbalveld gebracht, deze keer hoefde Kyra niet te voetballen, maar ging ze kijken. Thuis ontbijt voor die kleintjes gemaakt en nadat ik de boel een beetje geordend had, zijn we naar de Space Jump gegaan. Het trampoline festijn!!


Fallon en Mike hebben een uur lang kunnen springen en na dat uur waren ze ook wel een beetje moe 🙂
Thuis hebben ze wat gegeten en hebben ze nog binnen en buiten gespeeld.20161016_165058
Soms was het wat lastig, want Mike is echt een binnenkind, die speelt niet vaak buiten. Fallon daarentegen is altijd buiten en speelt zelden binnen.. dus ze kwamen soms druk discussiërend binnen, waarnaar we samen de boel weer opgelost hebben en ze verder zijn gaan spelen 🙂 Het is soms net een getrouwd stel ! hahahahaha.
Om 14:45 uur zijn we naar de bioscoop gegaan, ze wilden graag Trolls zien 😀


We hebben echt lol gehad voordat de film begon (zeg zou zelf, ik kon toch zo meedoen in de film hahahahaha) en het was ook nog een hele leuke film (al vond ik dat er wat veel gezongen werd, maar dat bleken de kinderen net heel leuk te vinden). Daarna ben ik thuis eten gaan koken en blijkbaar smaakte het erg goed, want ze hadden het binnen no time op !
Nog een lekker toetje erachter aan en tijdens het toetje hebben we nog wat zitten gekken en grollen 😛
Nadat ik ze allebei om de beurt in de douche had gezet, heb ik ze rond kwart over 8 naar bed gebracht. Ze hebben heel goed naar mij geluisterd, want ik zei dat ze niet te lang meer mochten spelen en kletsen want morgen was een schooldag. Een kwartiertje later was het al stil boven 🙂 Engeltjes!20161016_201738

Nog even met Kyra bijgepraat, die een aantal uur geleerd had en de rest van de dag bij haar vriendje was en nadat zij naar bed is gegaan, heb ik even een momentje voor mijzelf gepakt.
Het was een enorm gezellig weekend, met lekker veel kinderen en ook veel plezier!
Genoten, ik kan niet anders zeggen 😀

XmelX

10 thoughts on “Week #41 – deel 2

  1. Wat Leuk Hey! Echt Super di Space Jump! 😍Definitly een keertje daar naartoe with Binkie. Dan laten we hem zichzelf ook helemaal gek springen! Wij springen dan ook mee ik hou daar wel van! Hihihihi 😂😂😂😂

    Wow ! Dat zijn inderdaad best veel kosten van de APK dat is inderdaad minder leuk om te horen **zucht**😯😯
    Leuke Piczzz! Girl It was Fun Read as Alwayz!😄🎉😙
    Hugz, Miss B.💋💋

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s