30 day Blog Challenge – #22

30days

Iedereen doet aan Social Media, op z´n minst één van de vele opties die er zijn!
Ik zal eens opsommen waar ik overal te vinden ben 😉

22. Social Media en ik.

Daar waar ik het meest actief ben is Facebook.
Hier post ik ook mijn blogs, plaats ik vaker een absoluut onzinnige status, of deel ik een grappige quote. Gemiddeld kijk ik echt wel vaak op Facebook gedurende de dag, ik kan soms helemaal in een deuk liggen van de leuke filmpjes en/of teksten die er te vinden zijn.
Mocht je mij willen volgen of “vriendjes” willen worden met mij, check mijn link dan zeker even! My Facebook !

Ook op Twitter heb ik een account, maar daar plaats ik niet zo vaak wat. Soms krijg ik een vlaag van verstandsverbijstering en gooi ik de ene tweet na de andere eruit, of post ik de link naar mijn blog, maar eigenlijk doe ik er te weinig mee. Volgens mij is het wel een platform waar je toch nog veel mensen mee kunt bereiken..
Wil je mij ook hier volgen ? klik dan ff hier !

Instagram.. wie kent het niet! 🙂
Hier heb ik ook een account en post ik zo nu en dan eens een leuke foto of quote.
Ik volg ook een aantal bloggers en hier zou ik ook veel mee kunnen als ik wat actiever zou zijn! Uiteraard is het niet te doen om heel actief te zijn op alle social media dus verdeel ik mijn aandacht gewoon (mooi omschreven Mel! 😛 )
Check mijn account hier, dan zie je misschien weer eens een andere kant van mij 😉

En zelfs Snapchat heb ik !
Begrijp nog altijd niet helemaal hoe dat precies werkt, maar ik weet wel dat ik enorm veel lol heb als ik deze app gebruik! 😛
Ik heb ook echt zoveel leuke snapchats hahahahaha

Deze slideshow vereist JavaScript.


Ik weet zelfs niet hoe ik een directe link neer moet zetten, maar je vindt mij onder its_slangetje (denk ik hahaha)

Ik ga er van uit dat ik nu echt heeeeel veeeeeel nieuwe vriendjes ga krijgen hahahahaha!
Top !
Doei!

XmelX

14 thoughts on “30 day Blog Challenge – #22

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s