1.000 vragen aan jezelf #3

Ik ga weer eens beginnen aan de volgende 25 vragen, eens kijken of er nog iets tussen zit wat interessant, grappig of volledig idioot is!

 1. Met wie zoende je voor het eerst?
  Wat schattig.. mijn eerste “liefje” was Rob Fuldner, van de basisschool. We waren nog best lang een stelletje volgens mij en ik denk dat ik met hem ook voor het eerst gezoend heb (ik ben echt heel slecht met dingen onthouden, dat blijkt maar weer)
 2. Welk boek heeft veel indruk op je gemaakt?
  De Celestijnse belofte (James Redfield).9085190932 Wat een onwijs mooi boek is dat. Ik kon mij helemaal inleven, heb het volledig kunnen visualiseren en dat maakt een boek nog indrukwekkender dan dat hij is.
 3. Hoe ziet je ideale trouwjurk eruit?
  Aangezien ik al eens getrouwd ben geweest en dus ook al op jurken-jacht ben moeten gaan, heb ik mijn ideale trouwjurk ook al aan gehad ๐Ÿ˜€
  Ik vind hem nog altijd prachtig als ik zo naar de foto kijk. Hij was alleen loei zwaar (zeker voor de 55 kilo die ik toen zelf maar woog hahahahaha) dus ik was blij toen ik hem na het feest uit kon doen ๐Ÿ˜›
  trouwfoto1
 4. Ben je bang in het donker?
  Hahahahaha, nee. Zelfs niet als ik in het donker een horror film heb gekeken in mijn eentje en dan vervolgens ook in het donker naar boven ga ๐Ÿ˜€
  Nee, daar krijg je mij niet bang mee hahahaha
 5. Welke sieraden draag je dagelijks?
  Ik draag elke dag mijn slangenring (duimring).screenshot_2016-10-17-09-53-48-1
  Ben helemaal dol op die ring en als ik hem niet om heb, voel ik mij kaal.
 6. Vinden kinderen jou leuk?
  Mรญjn kinderen vinden mij in ieder geval wel leuk hahahahaha.
  Op zich denk ik dat kinderen mij wel leuk vinden ja (ik hun niet altijd hahahaha), tot een bepaalde hoogte want als ik een kind vervelendย vindt doen, dan zeg ik dit ook direct en dat vinden ze meestal niet zo leuk ๐Ÿ˜›
 7. Welke films kijk je liever op de bank ipv in de bioscoop?
  Komedies, wijven-films en actiefilms.
  Ik kijk horrors het liefst in de bioscoop, want daar staat het geluid lekker hard en kun je goed schrikken ๐Ÿ˜€
 8. Hoe mild ben jij in je oordeel?
  Ik vel geen oordeel over iets of iemand voordat ik niet zelf gesproken heb met die persoon of voordat ik een situatie daadwerkelijk ken!
  Er zijn altijd 2 kanten aan een verhaal, de ene kant van de persoon die daadwerkelijk in de situatie zit en de andere kant van mensen die denken te weten wat er aan de hand is maar eigenlijk simpelweg een eigen verhaal maken van wat ze dรฉnken dat er gebeurd is! Ik vind het vreselijk als men maar gelooft wat er geroepen wordt, zonder eerst zelf bij de bron te kijken.
  Behandel een ander zoals je zelf ook behandeld wilt worden.
  Ik weet hoe het is als mensen verhalen over je geloven die totaal niet waar zijn en kant nog wal raken en er verder niemand is die zich ook maar de moeite doet om jouw kant van het verhaal te horen.
  Als ik dus een oordeel wil vellen, dan doe ik dat pas nadat ik het volledige verhaal van de persoon in kwestie gehoord heb en aangezien mij dat 9 van de 10 x gewoon geen drol aangaat, oordeel ik zelden over anderen.
 9. Ben je een goede slaper?
  Laat ik hier heel kort in antwoorden: Nee !
  Ik word elke nacht gemiddeld 4 x wakker dus slaap nooit een nacht helemaal door. Vaak kom ik ook heel moeilijk in slaap of word ik rond 4 uur wakker en kom dan vervolgens niet meer in slaap.. Maar zolang ik er geen last van ondervind in het dagelijks leven, hoor je mij niet klagen ๐Ÿ™‚ (Ik heb niet veel slaap nodig, dat scheelt ook wel. 6 uur per nacht is meer dan genoeg voor mij)
 10. Wat is je laatste ontdekking?
  euh… sja… ik ontdek niet zo gek veel eigenlijk.
  En de dingen die ik ontdek zijn nogal privรฉ ๐Ÿ˜€
  Nee, is grapje.. ik zou het niet weten maar als mij iets invalt dan meld ik dat nog wel hahahaha.
 11. Geloof je in leven na de dood?
  Ik geloof in reรฏncarnatie dus ja, ik geloof in leven na de dood.
  Ik ben ervan overtuigd dat we meerdere levens al hebben gehad en er nog veel meer gaan krijgen en dat we in elk leven een les moeten leren.
  Leer je die niet ? Dan krijg je hem in je volgende leven nog een keer.
  Je “fouten” die je in een vorig leven gemaakt heb, “boet” je voor in je volgende leven, zo gaat het door totdat het kwartje is gevallen.
  En waar het op houdt ? Dat weet niemand en dat zou je ook niet moeten willen weten.
 12. Op wie ben je boos?
  Ik ben niet zo snel boos te krijgen, ik hou ook niet lang wrok jegensย iemand.
  Vergeving is iets wat meer in mijn aard ligt. Als iemand mij gekwetst heeft op een vreselijke manier, dan kap ik met die persoon en dan ben ik er ook helemaal klaar mee. Je kunt proberen nog dichter tot mij te komen, maar dat gaat je dan niet meer lukken. Wil niet zeggen dat ik nog boos ben, maar dat zegt gewoon dat ik geen energie meer wil steken in iemand waar ik niet meer in geloof.
  Heel veel mensen hebben mij al gekwetst, op allerlei mogelijke manieren dus ik heb al heel veel mensen los moeten laten. Mijn vertrouwen in de mensheid is daardoor niet veranderd, maar ik ben wel voorzichtiger geworden. Ik doe rustig aan met het vertrouwen leggen in iemand, geef mij niet snel bloot.
  Maar er zijn altijd van die mensen waarbij je je direct goed voelt en waar je dan ook met alle plezier van de wereld mee praat en in diens gezelschap wilt zijn!
  Als je geen vertrouwen meer hebt doordat je vaak gekwetst bent geworden, zul je die mensen ook niet tegenkomen en dat is zonde !
 13. Gebruik je vaak het openbaar vervoer?
  Nee, ik heb een auto en OV rest vind ik lastig. Ik ben namelijk altijd op tijd, het OV zelden hahahahaha
 14. Wat heeft je het meest verdriet gedaan?
  Die lijst is werkelijk te lang..
  En ik ga geen dingen tegen elkaar opwegen, want er zijn zoveel dingen gebeurd die mij verdriet hebben gedaan.
  Ze zijn gebeurd, ik heb mijn verdriet ervan gehad, maar ik ga geen “moment” zoeken die het ergste was, want zo zit ik niet in elkaar.
 15. Ben je geworden wat je vroeger wilde worden?
  Nee, ik wilde Politieagente worden en dan doorgroeien naar de Recherche.. maar helaas. You win some, you lose some ๐Ÿ™‚
 16. Op welk nummer kun je lekker dansen?
  Like the way I do (Melissa Etheridge), Celebrate (Kool & the Gang), Basket Case (Green Day).. daar kun je gewoon heerlijk op los gaan of idiote bewegingen op maken ๐Ÿ™‚ Love it !
 17. Welke eigenschap waardeer je enorm in een geliefde?
  Eerlijkheid, dat is de key tot een goede relatie. Goede communicatie volgt dan automatisch en als dat klopt, dan ben je op de goede weg ๐Ÿ˜‰
  Ik hou trouwens ook van romantiek ๐Ÿ™‚
 18. Wat is je grootste aankoop geweest?
  Vakanties niet meegerekend, denk ik een auto die mijn ex man ooit perse wilde.
  Dat was een Mercedes, vreselijke kamp-bak !
 19. Geef je mensen tweede kansen?
  Ja, meestal wel. Ben normaal wel van mening dat iedereen een tweede kans verdient, mits ze het natuurlijk zo bont hebben gemaakt, dat je ze nog liever levend vilt hahahaha. Maar normaal gesproken ben ik heel vergevensgezind en geef ik iedereen wel een tweede kans ja.
 20. Heb je veel vrienden?
  Genoeg!
  Ivo, Alique, Maaike, Gertie, Sharon en Claudia zijn vrienden die direct voor mij klaar zouden staan, net zoals ik direct voor hun klaar zou staan. Met 6 van zulke vrienden, ben je een rijk iemand. Er zijn nog wel meer mensen die mij maar hoeven te bellen en die ik direct zou helpen (en ik gok andersom ook), dus ik mag wel zeggen dat ik genoeg vrienden heb ๐Ÿ˜‰
 21. Van welk woord krijg je de kriebels?
  Komt goed!
  Dat zijn 2 woorden, maar daar krijg ik de kriebels van.
  Ik heb het namelijk te vaak gezegd horen zeggen dat het “wel goed komt” in de context van: laat maar gaan, het waait wel over, dit is normaal en ik slik het allemaal wel.
  Als iemand het zegt uit compassie of empathie is het wat anders, maar dat verschil zie ik uiteraard wel ๐Ÿ™‚
 22. Ben je ooit op tv geweest?
  Nee. Ik ben nog niet ontdekt geworden ๐Ÿ™‚
 23. Wanneer was je voor het laatst zenuwachtig?
  Zenuwachtig.. jeetje.. dat moet in mijn tienerjaren geweest zijn. Misschien met mijn examens… ik ben niet zo’n onzeker of zenuwachtig typetje eigenlijk, ik ben meestal vrij cool in dingen.
 24. Wat maakt thuis voor jou?
  Een gevoel. Een gevoel van geborgenheid als je binnen loopt, het gevoel dat je even blij van binnen wordt omdat je weer “thuis” bent ๐Ÿ™‚
 25. Waar haal je je nieuws vandaan?
  NU.nl
  Ik kijk zelden het nieuws, daar word ik alleen maar triest van. Daar worden dingen uitgebreid omschreven en zie je beelden die je soms helemaal niet wilt zien. Op NU.nl zie ik wat er speelt en kan ik er zelf voor kiezen of ik er meer van wil weten.

Zo dan, dat waren weer 25 vragen, weten jullie alweer een beetje meer van mij ๐Ÿ˜‰

Tot de volgende 25!

XmelX

10 thoughts on “1.000 vragen aan jezelf #3

 1. Hey girlll! Have a nice week! Geweldig je trouwfoto mooi hoor !๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ yesssss ik ben ook zo wat betreft het boos worden maar als het klaar is dan is het klaar๐Ÿ’ฏ
  Hahahahahahahaha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚yes dat was een goeie ik ben altijd op tijd maar de OV niet! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Nee ik ben echt een bang kippie kijken naar enge dingen of documentaires en dan meteen gaan slapen is niet mijn ding ik moet daarna naar iets vrolijks kijken om in slaap te kunnen komen anders ben ik net een bang konijn๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Lol!

  Leuk om te lezen weer! ๐Ÿ˜€
  ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s