30 day Blog Challenge – #24

30days

De laatste week is ingegaan, nog maar 7 dagen en dan heb ik deze Challenge tot een succesvol eind gebracht 😀

24. Wat ik nog wil leren.

Als ik heel diepzinnig ga doen, dan zal ik tot mijn laatste adem blijven leren.
Niet alleen ik, maar iedereen. We leren elke dag, van elke persoon die in ons leven wandelt en soms zelf van een volslagen vreemde. Dus wat dat betreft wil ik alles ook maar al te graag leren, die wijsheid is altijd meegenomen.

Hebben we het over letterlijke studies dan heb ik niet echt iets wat ik nog leren wil.
Ik ben al bijna 40, qua werk zit ik prima en was ik niet van plan hier ooit nog weg te gaan (werk al bijna 19 jaar in dit bedrijf). De jaarlijkse cursus BHV is de enige “scholing” die ik heb gehad de laatste jaren, al het andere leer ik mijzelf aan.
Voor mij hoeft het niet meer zo, ik leer wel mee met mijn dochter die 3 Atheneum doet 😀

Dus de enige boeken waar ik nog in duik, zijn lees-boeken! 😉

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s