30 day Blog Challenge – #30

30days

Tatatataaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
De allerlaatste vraag van mijn Blog Challenge πŸ˜€

Knap dat jullie al mijn 30 vragen met antwoorden gelezen hebben en soms volledig nutteloze dingen van mij te weten zijn gekomen πŸ˜›
Ik voel mij al dichter bij jullie staan hoor πŸ˜‰

30. Favoriete kinderboek

Zoals jullie wellicht weten, ben ik slecht met dingen herinneren.
Ik heb altijd graag gelezen en ook vroeger deed ik al graag maar ik kan mij niet herinneren dat ik een favoriet kinderboek had. Ik las veel “Saskia en Jeroen” en “Kameleon”, boeken van Roald Dahl las ik ook graag.
Maar wat ik met mijn kinderen heel veel heb gelezen, zijn Jip en Janneke. Ook Pluk van de Petteflet, Otje en Floddertje. Al die Annie M.G. Schmidt boeken heb ik hier voorgelezen en ik heb ze nog allemaal in de kast staan.
Dat zijn heerlijke kinderboeken en die staan dus ook wel bovenaan mijn lijstje.

Het was nou niet echt een laatste vraag die er met een knal uit gaat, maar vooruit πŸ˜›

Mijn Blog Challenge is klaar, misschien ga jij hem ook nog doen en als dat zo is, dan ga ik zeker lezen πŸ˜‰

XmelX

13 thoughts on “30 day Blog Challenge – #30

 1. Hey big Sistaaaaaahhh!
  Wat is het snelletjes gegaan! but You did it Girlllll!!!!! ohwww Yesss! Ja dat zijn inderdaad leuke boeken ook ik lees nu mijn binkie ook voor uit de boeken van Annie M G Smidt & he loves it! Zeker een mooie schrijftster ook! Ik las ook de GVR ken je die nog? De grote vriendelijke Reus! En Minoes die waren mijn fav’s! Ik wil deze challenge ook wel doen ik heb al eentje uitgekozen die ik wel leuk vond! so Yes! Puk and de Pettenflet en Jip Janneke vind ook mijn binkie heel leuk nu! Wat gek dat ik zelf niet zo lang geleden deze boeken las. Deja Vu ohwww yes!

  Ik wens je een heerlijke Zondag toe! let’s Rock it! Big sistah!😎😎😎😎

  Hugz, Your Lil’ Sis Miss B.πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat goed! Het was geen straf om mee te lezen hoor hahahaha!
  Annie MG Schmidt is super. Ik lees Meerten nu Jip en Janneke voor. Zo leuk om alles weer te beleven. We hebben alle verhaaltjes in één band, enorm dik boek. Daarna Pluk en zo gaan we nog wel even door.
  Ik vond vroeger Guus Kuijer ‘Met de poppen gooien’ over Madelief ook heel leuk. En de Roos en Lap serie van Dirk van der Maat en Alet Schouten.
  Weet je dat ook weer. Volledig ongeveer ongevraagd πŸ˜†πŸ€—πŸ˜†
  Mooie zondag β˜‰

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s