Ziggo misère

Wat een heerlijke zondag is dit !
Omdat de klok een uur terug ging vannacht, kon ik dus eigenlijk gratis een uurtje langer slapen..
Ik moet al lachen bij het idee want slapen en Mel gaat niet zo heel goed samen, dus toen ik rond een uur of 3 vannacht mijn ogen sloot (nieuwe tijd) hoopte ik ergens rond een uur of 9, 10 wakker te worden.
Toen mijn ogen vanmorgen rond half 8 open kraakten, was ik allerminst blij !
Ik had het kunnen weten, want zo gaat het eigenlijk altijd!
Ik had mij hier dan ook snel overheen gezet want ik kon gewoon zo lang blijven liggen als ik wilde!
Dat heb ik dus ook gedaan !! 😀
Tot kwart over 10 !! ik heb gelezen, wat tv gekeken, nog ff in mijn dekbed gerold en gedaan of ik gewoon nog een uur kon slapen 😛
Daarna ben ik naar beneden gegaan en heb ik een lekker ontbijtje gemaakt.

Tijdens het maken van het ontbijt, heb ik ook voorzichtig de tv en mijn nieuwe Horizon box aangezet.. daar heb ik namelijk al vanaf dat hij hier geïnstalleerd is, problemen mee.
Het installeren zelf was al een irritatie aangezien de monteur na 6 uur te hebben gewacht ook nog het lef had te laat te komen en ik zaterdag al kon bellen om die klacht in te dienen én door te geven dat mijn On Demand niet functioneerde!!
Ik had het zelf al opgelost door de stekker er 10 seconden uit te trekken, maar nog heb ik het doorgegeven. Dit ritueel van de stekker er 10 seconden uit trekken heb ik deze week nog 2 keer moeten doen en toen gisteren ineens een groot deel van de zenders weg vielen, heb ik Ziggo weer gebeld.
Ik heb een standaard tv pakket, die meer dan genoeg tv zenders biedt, maar ik kreeg ineens alleen nog maar Nederland 1, 2 en 3 door en wat lokale zenders.
Na 20 minuten in de wacht te hebben gezeten, kreeg ik een vrouw aan de lijn. Ik vertelde mijn probleem dat On Demand te pas en onpas niet functioneerde en dat ik nu ineens geen zenders meer had. Ze maakte melding van het niet goed functioneren van de box en als het de komende week nog eens voorkwam dan moest ik bellen want dan ging ze een monteur langs sturen. En het probleem met de zenders kon zij voor mij oplossen.
Blijkbaar was mijn Horizon box mijn abonnement kwijt en moet hij gerefreshed worden…
Het zal wel dame, als jij het zegt, zolang het maar weer werkt.
Zij ging dit voor mij in orde maken maar dit kon wel maximaal 4 uur duren.
Geen probleem.
Ik heb mijn ding gedaan de rest van de middag en toen ik rond een uur of 8 (ruim 5 uur later na mijn telefoontje) de tv weer aanzette, was er nog niets veranderd.
Lichtelijk geïrriteerd heb ik Ziggo weer gebeld en nadat ik deze keer 25 minuten in de wacht stond, heb ik vriendelijk doch dwingend gevraagd waarom dit nog altijd niet functioneerde. Deze keer had ik een man aan de lijn die het probleem in de computer zag staan en even ging nakijken wat hier precies aan de hand was.

“Als u nog een momentje geduld heeft, ga ik het even nakijken”
“Ja hoor… ik wacht wel”
Na 5 minuten een vreselijk irritant wacht-liedje aan te hebben gehoord begon ik mij af te vragen of de goede man mij misschien vergeten was.
Na 10 minuten liep ik vreselijk geïrriteerd heen en weer door de woonkamer, mopperend tegen de telefoon die nog altijd dat kut nummer draaide.
Ineens hoor ik aan de andere kant van de lijn.

“Mevrouw, daar ben ik weer. Sorry dat het zo lang duurde..”
“Nou inderdaad zeg ! Heb je gelijk je pauze genomen ofzo?!”

Ik dacht een kleine grinnik te horen aan de andere kant, maar hij legde uit dat hij met de juiste afdeling gebeld had en zij moesten uitzoeken wat er mis was gegaan.
Wat hij daarna allemaal zei, weet ik niet meer, begreep ik ook niks van en dat interesseerde mij ook niet, ik wilde gewoon dat het klote ding fatsoenlijk werkte!!

“De juiste afdeling gaat er nu meteen mee aan de slag en we zullen u een telefoontje geven als het weer moet werken.”
“Nou, aangezien ik nog een sociaal leven en zometeen de deur uit ga, ben ik niet in staat straks de telefoon op te nemen, is niet zo handig in een bioscoop.”
“Oh, nee dat klopt mevrouw. Ik zal dan wel doorgeven dat ze u een sms sturen.”
“Prima, als het maar gewoon weer werkt!”

Dit hele gesprek heeft 50 minuten geduurd (inclusief wachttijd).. en ik ben heel rustig gebleven maar heb wel duidelijk gemaakt dat het nu toch wel tijd wordt dat het gefikst wordt.
Toen ik rond half 3 thuis kwam (’s nachts ja) en ik keek of de shit het nou weer deed, begon mijn bloed toch langzaam te koken en merkte ik dat ik nu wel mijn geduld begon te verliezen. Ik had ook geen sms gehad en dat betekende ook dat ze hun afspraken niet na waren gekomen, alweer niet !
Midden in de nacht naar Ziggo bellen gaat niet, dus ik ben gewoon naar bed gegaan en vanmorgen was dus het moment suprème !! LoL

Met de telefoon al in mijn handen (want ik had nog altijd geen sms ontvangen) zette ik de tv en de box aan en keek ik naar een zender die het dus al de hele dag niet had gedaan.
Beeld !!
Yes !!
Hij deed het weer !!

Nu is het maar te hopen voor Ziggo dat het allemaal blijft werken zoals het hoort, want als ik nog een keer moet bellen en ik geen monteur krijg in de uren die ík hen doorgeef (dat mag ik nu wel eisen lijkt mij zo !!), dan stap ik over naar KPN !

Ik ben een heel geduldig mens, maar ook ik heb zo mijn grenzen.

Fijne zondag nog !!

XmelX

18 thoughts on “Ziggo misère

 1. Hey Big Sisstahhh!

  Wowww! Dat is nogal wat But i’m so happy dat het is opgelost. Overstappen zou ik zeker doen ziggo is niet een van de beste echt ik niet. Ik had ze ook er is altijd wel wat. Hier in de straat zie ik ze constant voorbij racen, KPN is goed! En Vodaphone ook Nog geen 1 keer een storing gehad. En het snel en makkelijk geinstaleerd!
  Overstappen zou ik dus zeker doen1 En jij hebt bakken met geduld dus als het bij jou nu opraakt dan heeft Ziggo het echt te bont gemaakt!

  Dikke knuffel ik ga snel de next artikel lezen ik heb nogal wat in te halen!
  💋💋💋💋

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s