Week #43 – deel 1

Herfstvakantie.
De kindjes hadden lekker vrij deze week.. deze moeder helaas niet ! 😦
Omdat de kinderen maandag nog bij hun vader waren, kon ik iets later opstaan en lekker rustig aan doen.
Om 19:00 uur ben ik de kids gaan ophalen en thuis hebben we nog gezellig het weekend besproken.

Dinsdag heb ik Mike naar de BSO gebracht en Kyra is gewoon thuis gebleven, ze moest namelijk leren voor haar proefwerkweek (die direct na de herfstvakantie begint.. ja, zo kunnen ze echt even genieten van hun vakantie! NOT !!). 
Eenmaal thuis heb ik met Mike lekker gegeten en toen kwam Alique nog langs, we hebben met een lekker kopje thee erbij wat bijgekletst en nadat Kyra thuis was van haar voetbaltraining, kon het rond rijden beginnen 🙂
Mike ging namelijk bij opa en oma logeren en Kyra ging naar een vriendin, omdat ze de dag erna vroeg naar Movie Park gingen. Van Heerlen naar Bocholtz en weer terug naar huis.. ik was rond 9 uur thuis en heb nog even wat gerommeld in huis alvorens ik vroeg ben gaan slapen.

Woensdag was zoals altijd een korte werkdag en omdat Mike met Opa op pad was, had ik de hele middag voor mijzelf.. wat een luxe !! Ik heb het er ook echt van genomen, want na wat poetsen en opruimen, ben ik begonnen aan een nieuw boek die ik door een recensie van Melissa besteld had en die vandaag al op mijn mat lag. screenshot_2016-11-01-10-46-37
Rond de klok van half 7 uur ben ik richting mijn ouders gereden en ik kwam samen met mijn moeder aan die net van haar werk thuis kwam. We hebben nog samen gegeten en rond 8 uur ben ik naar huis gegaan. Kyra kwam een half uur later thuis en zij had ook een hele gezellige dag gehad.

Donderdag heb ik Mike naar zijn tante gebracht, waar hij een hele dag zou blijven en Kyra is weer thuis gebleven zodat ze kon leren. Thuis hebben we samen gegeten en rond half 7 kwam Mike ook thuis. We hebben nog een gezellige avond gehad met z´n drietjes en ik ben toch redelijk op tijd naar bed gegaan aangezien ik morgen weer niet kon uitslapen !!
Ik domme gans had op mijn vrije dag geregeld dat ik om 9 uur mijn auto naar de garage moest brengen voor de reparatie, zucht !

Dus om kwart voor 9 op vrijdagochtend zat ik in de auto richting de garage.
Alique is achter mij aan gereden, zodat ik niet weer 40 minuten hoefde te lopen en toen we weer thuis waren hebben we nog een kopje thee gedronken en wat gekletst.
Om 10 uur vroeg ik Mike of hij Kyra even voorzichtig wakker wilde gaan maken, toen Alique Mike vroeg te wachten en in de kast op zoek ging naar een deksel van een pan..
Ze fluisterde Mike in zijn oor wat ze van plan was en hij kreeg gelijk een valse glimlach op zijn gezicht hahahahahaha (brother-sister love!). Met een lepel en een deksel zijn die twee naar boven gegaan en even later hoorde ik een keihard kut geluid van een lepel die tegen een deksel aan sloeg en 2 luid roepende idioten !!
Arme Kyra..
Lachend kwamen Alique en Mike naar beneden en even later ging Alique naar huis en zei:
“Nou, veel plezier nog met Kyra vandaag !”
Whahahahahaha, maf wijf!
Gelukkig had Kyra niet een erg slecht humeur van die actie, maar kon ze er wel enigszins om lachen. Nadat Alique weg is gegaan heb ik getracht de binnenband van mijn fiets te vervangen. Vroeger deed ik dat altijd zelf, een band plakken of banden verwisselen, maar dat is toch al dik 20 jaar geleden dat ik dit voor het laatst deed.
Binnen een kwartier zat de nieuwe binnenband erin en was mijn fiets weer helemaal klaar om gebruikt te worden. Ik stond er zelf van te kijken hahahaha, kon het dus nog ! 😛
Daarna hebben we de bal gepakt en zijn we met z´n drietjes naar het voetbalveld gelopen en hebben we een balletje getrapt. Kyra nog wat geholpen met tips voor het opvangen van hoge ballen en ook Mike liet even zijn kunsten zien (:P gelukkig viel hij niet over de bal). 
Met sprintjes trekken merk ik wel dat het behoorlijk bijten is om die Witte van mij nog voor te blijven.
Ze is snel.. echt snel!
En hoewel ik dat ook altijd was, moet ik nu toch toegeven aan mijn leeftijd en inzien dat mijn dame nu toch echt sneller is. Stiekem ben ik ook fucking trots hierop, want ik ben echt blij dat het sporten zo in hun bloed zit. Mike is ook al zo snel met die kleine pootjes van hem.. die jongen kan rennen als een gek.
Na een klein uurtje zijn we thuis wat gaan eten en drinken en is Kyra weer gaan leren. Mike is met zijn lego gaan spelen en ik heb wat gezogen en anderen nutteloze huishoudelijke taken gedaan (terwijl ik het gevoel had dat mijn knie op een hele verkeerde plek zat, .. leuk, voetballen met de kinderen hahahaha).
Om 3 uur kon ik mijn auto weer gaan ophalen en € 430,- lichter ben ik daar weg gereden (oef!). Snel even boodschappen gedaan en thuis wat eten gemaakt. Kyra moest trainen en na de training heb ik de kids naar hun vader gebracht. Hij heeft geen auto meer dus is afhankelijk van anderen nu.
De rest van de avond was ik alleen.. Gertie lag half dood op de bank na een dag van verven in huis en die was niet meer in staat tot iets hahahahaha.
Dus met een half oog de Voice gekeken en nog wat op mijn laptop gezeten..

En morgen.. ??? Dan kan ik uitslapen !!! 😀

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s