GroepsApp Hockey

Toen ik bericht had gekregen van de Hockeyvereniging, dat Mike gereed was om wedstrijden mee te spelen, kreeg ik een dag later ineens een melding op Whatsapp.

“U bent toegevoegd aan J6E1mix”

Oh Goeie God !! Moet dit nou !!
Als ik namelijk ergens een hekel aan heb, dan is het wel om ongevraagd in een groepsapp te worden gezet !
Ik zit er namelijk niet op te wachten dat iedereen die in zo´n groep zit, zomaar mijn telefoonnummer in zijn bezit krijgt.
Want dat gebeurt dan wel!
Een noodzakelijk zeer in dit geval, want in die app kan ik Mike afmelden, wordt info gegeven en kan ik info vragen… zucht.
Ik denk nu gelijk aan die Meneer Creep die nu ook vast mijn nummer heeft en dat zorgt wel voor een nasty rilling over mijn lijf.
Als ik iemand mijn telefoonnummer wil geven, dan wil ik dat graag zelf bepalen, maar met zoiets wordt jouw nummer gewoon aan mensen gegeven die daar eigenlijk geen drol mee te maken hebben en waarvan ik helemaal niet wil dat ze mijn nummer hebben.
Ze hebben ook een app, waarin je kunt zien wanneer de wedstrijden zijn, uit of thuis en hoe laat.
Je kunt aangeven of Mike aanwezig is of niet en daar staan ook de taken van die wedstrijd bij (wie aanvoerder en keeper is en wie bardienst heeft).
Heel handig en overzichtelijk.
Maar toen ik dus in het rijtje op Mike klikte, zag je gewoon mijn emailadressen (die de vereniging bij aanmelding vraagt) en mijn telefoonnummer staan !!
Ze gaan niet echt heel netjes om met je privacy als je het mij vraagt.

Nou ja, ik kan er wel moeilijk over blijven doen, feit blijft dat ik het ermee moet doen.

Ik kreeg gelijk informatie over de indeling, dat er gewisseld wordt onder de spelers met aanvoerder zijn en keeper zijn, dat de ouder van de aanvoerder moet zorgen voor wat lekkers na de wedstrijd (echt.. het wordt steeds beter, die hockey-wereld 😐 ) en dat elke ouder een keer bardienst heeft.

Euh.. sorry ??
Wat ??
Bardienst ??
(ik zie de biertjes al glinsteren 😀 )

Een kwartier voor de wedstrijd dien je je te melden bij de bar, te kijken of je ergens kunt helpen in de keuken, of achter de bar. Deze dienst loopt tot ± een kwartier ná de wedstrijd. (aangezien de wedstrijden om 9 uur in de ochtend zijn, wordt dat geen glinsterend bier 😦 )
Met open mond heb ik dit gelezen en het eerste wat ik dacht (en dus ook typte) was dat ik daar ben om te kijken naar mijn zoon die een hockey wedstrijd speelt en niet om anderen te voorzien van koffie..
(ik ben niet heel subtiel ..)
Ik heb er maar meteen achter aan getypt dat ik het wel allemaal zie en mij wel aanpas en dat dit nieuw is voor mij, die aparte regeltjes (om mijn niet-subtiele reactie even wat subtieler neer te zetten LoL).
Kreeg een paar positieve en leuke reacties (ze kennen mij duidelijk niet) en ook het nieuws dat ze mij pas zouden inplannen in de voorjaarscompetitie en dat ik dus nog even de kans kreeg te zien hoe het allemaal reilt en zeilt in de hockey vereniging.
..Sorry dat ik niet sta te springen van enthousiasme, maar je moet wat over hebben voor je kinderen dus ik ga gewoon doen wat er van mij verwacht wordt!
(zei ze met een stralende uitdrukking.. but not really!)

Waarom wilde Mike nou niet gewoon voetballen :/

XmelX

10 thoughts on “GroepsApp Hockey

  1. Ik ben er inmiddels achter dat je, zodra je kind naar school gaat, geen privacy meer hebt, adres, mail en telefoonnummers publiek bezit worden, dat iedereen je zomaar mag bellen en boos op je mag worden als je niet opneemt (ik neem mijn mobiel nl nooit op, verwijs in de voicemail naar andere nummers, maar die luistert duidelijk nooit iemand af…) En je dient overal hand- en spandiensten te verrichten.
    Je zult maar ineens een privé appje van Creep krijgen. Aaaarrghh! 😱

    Geliked door 1 persoon

  2. Ohwww vreselijk! Is dat inderdaad groepsapp! Je krijgt non stop meldingen and Yess iedereen heeft in no time je nummer. Ik snap het helemáál! Zeg tegen Mr Creep stay away pleaseeeee! Lol! Hahaha tja er wordt soms gewoon ervan uit te gaan en als ik iets niet leuk vind dan is dat het wel als ik gedwongen word om iets te doen. Ask and Let me decide! Hihihi no girl ik heb het echt met je te doen hihihi 😂😂😂 suc6 Darling! (Effe plagen!) 😜

    Hugzzz & Kisses Miss B.💋

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s