Week #43 – deel 2

Het is een heerlijk gevoel om op vrijdagavond je bed in te kruipen met het vooruitzicht dat je lekker uit kunt slapen en kunt blijven liggen.
Totdat je om half 7 ´s ochtends wakker wordt en denk:
Maar godverdomme nog !! Ik moet dat knopje “uitslapen” toch echt eens gaan zoeken in mijn lijf !!
(Pardon my language!)
Ik heb mij nog eens omgedraaid en stug geprobeerd mijn ogen dicht te houden om nog even door te slapen, maar dat lukt mij dus niet.. Als ik wakker ben, dan ben ik ook wakker.
Zucht.. dus nadat ik een uurtje wat sloom voor mij uit heb gestaard, heb ik besloten toch nog lekker even te blijven liggen en dan maar lui wat tv te gaan kijken.
Ineens krijg ik om 9 uur een appje van Kyra.. of ik haar misschien naar het voetbalveld kan brengen, waar ze om 09:45 uur moet zijn.
Uiteraard ben ik niet de beroerdste mijn kinderen ergens naar toe te rijden en hun vader heeft even geen auto meer, dus ik ben bang dat ik deze vraag nog wel vaker ga krijgen de komende tijd.
Fris en fruitig was ik op tijd om Kyra weg te brengen en als cadeau mocht ik haar vriendinnetje ook nog even naar huis brengen (leuk dat ze altijd de helft weg laten als ze iets van je willen hahahahaha). 
Eenmaal thuis heb ik snel een ontbijt gemaakt, want Kyra´s wedstrijd was om 11:15 in Cadier en Keer en daar wilde ik wel bij zijn!

14906878_10154698743354700_5299672557428046643_n

Happy fucking Halloween!

Mijn eitjes waren er dit keer weer bij en dit geeft wel goed weer in welke “staat” ik momenteel ben: Fuck it ! Ik ben wel even klaar met de mensen om mij heen merk ik.
Ligt overigens volledig aan mijzelf en zal weinig met hun te maken hebben, maar ik merk gewoon dat ik niet meer praat met ze (ik praat wel veel.. maar ik zeg niks), dat ik afstandelijk ben en ik er momenteel gewoon niks mee kan. Is wel een rot gevoel eigenlijk, vind het zelf ook niet bepaald leuk maar ik ga niet tegen dat gevoel vechten, want daar schiet ik niks mee op.

Ik was mooi op tijd op het voetbalveld en heb genoten van de wedstrijd !! Na 5 minuten stonden onze meiden al 0-1 voor. Kyra gooit de bal naar voren, de bal stuit raar waardoor de keeper hem verkeerd inschat en onze spits hem zo over haar heen kan loppen.
Achterin stond Kyra stevig, als laatste man liet ze niemand langs. De voorstopper had een behoorlijk off day en Kyra moest de één na de andere bal weg werken. Ze deed dit met rust, om zich heen kijkend en speelde gewoon echt goed !! Zo heb ik haar lang niet zien spelen, wat een genot! Jammer dat ze voorin niks konden afmaken en in de tweede helft lieten ze het voorin al helemaal af weten! Aan het einde van de tweede helft liet de voorstopper wéér een steek vallen en viel de 1-1. Zo vreselijk jammer en Kyra was woest !! (net zoals de trainers waar ik naast stond). Zonde hoe één speler eigenlijk een wedstrijd extra moeilijk kan maken.. Maar gelukkig hadden ze aan een gelijkspel genoeg om door te kunnen naar de volgende ronde (beker). 
Na de wedstrijd heb ik Kyra weer naar haar club gebracht en een paar uur later belde ze of ik haar wilde ophalen en naar haar vader wilde brengen. 😀
“Ik wil ook wel lopen hoor Mamma, als je bezig bent of niet kunt komen.. “
hahahahaha, ze weet zo goed dat ik haar echt wel ga ophalen 😛
Na de zoveelste rit, heb ik thuis een lekker kopje thee gemaakt en ben ik op de bank gaan zitten met een boek. Ik ben ergens ineens in slaap gevallen, want ik werd wakker van kriebelende snorharen in mijn gezicht 😛

Rond 21:00 uur kwam Bart, we hebben nog wat koffie gedronken en zijn rond 22:00 naar de bioscoop gegaan, Horror-night!!
Om 23:00 uur begon “Ouija: Origin of Evil” en daarna “Southbound”.
Ouija wilde ik echt graag zien, dat leek mij nou een gave film.. en het verhaal is echt goed !! Het is dan ook werkelijk indrukwekkend dat ze van zo´n sterk verhaal, zo´n saaie kut film gemaakt hebben ! Pffff,  amper spanning, alle gave stukken zie je eigenlijk al in de trailer. Echt jammer. Dat was wel een domper.
Daarna begon Southbound. Ik had de trailer al gekeken en had nou niet bepaald een positief beeld van deze film en ik bleek het bij het rechte eind te hebben.
Wat een idioot, vreemde en bizarre film ! Het was een onsamenhangend geheel, personages hadden niets met elkaar te maken en ze sprongen van de hak op de tak… daarnaast was ik de Horror in deze film aan het zoeken.
Nee, dit sloeg nergens op.. we zijn dan ook na een klein uurtje uit de bioscoop gelopen en we waren niet de enige ! De halve zaal liep naar buiten, want het was echt een slechte film!
Maakte deze Horror-night nou niet bepaald heel succesvol 😦
Nam niet weg dat ik een hele leuke avond met Bart heb gehad, wij hebben wel lol met z´n tweetjes 😛 maar de volgende keer kijken we thuis gewoon een paar horror films want dit was een aanfluiting!

Rond 3 uur (nieuwe tijd) ben ik gaan slapen en was verheugd dat ik weer lekker lang kon slapen (oftewel in bed kon blijven liggen).
Half 8… serieus.. half 8 keek ik op de wekker.
Ik had dus nog geen 5 uur geslapen 😦
Weer heb ik mij stug omgedraaid en nog even proberen te doezelen, totdat ik gek werd van mijn eigen geschravel en toen ben ik maar gaan lezen.
Om 10:15 uur ben ik pas uit mijn bed gerold en nadat ik heb genoten van een home made breakfast, ben ik aan mijn laptop gaan zitten.
Nadenken, bloggen, muziek luisteren, thee maken, beetje poetsen, nog meer bloggen, nog meer nadenken, nog meer thee drinken en keihard mee zingen met de muziek.
Ik heb voor de rest niets anders gedaan dan dit (oh jawel.. mijn boek uit gelezen!!) en om half 7 moest ik mij aankleden (nadat ik de hele dag in mijn sexy huispak had rond gehuppeld) omdat ik de kinderen moest ophalen.
Hun verhalen over het weekend nog aangehoord en nadat ze in bed lagen heb ik maar besloten ook vroeg onder de wol te kruipen want ik was moe.. had toch wat uurtjes slaap gemist in mijn vrije weekend.

Maar zoals Bon Jovi zegt: I can sleep when I´m dead 😛

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s