Wie goed doet..

Een paar weken geleden had ik mijn zegelboekje vol voor het Jumbo Boodschappenpakket. Ik heb deze met plezier opgehaald en thuis uitgepakt en was blij verrast !
Alle producten waren ook echt dingen die je kunt gebruiken en er was dus niks wat ik weg wilde geven.
De lege Jumbo doos heeft een aantal dagen in de woonkamer gestaan en elke keer als ik ernaar keek had ik het idee dat ik hier iets mee moest.

Vorig jaar toen ik mijn kerstpakket kreeg, heb ik deze weg gegeven.
Ik heb een bericht gezet op Facebook dat ik dit pakket aan een gezin wilde geven die het niet zo goed hebben als ik, die niet zo’n mooi pakket krijgen en misschien niks extra’s hebben tijdens de feestdagen.
Ik ben van plan dit weer te doen dit jaar, gewoon omdat het kan en ik graag een ander wil helpen of een plezier wil doen.

Maar die doos bleef mijn ogen uitsteken en ineens kreeg ik een idee πŸ™‚
Ik ga hem doos vullen !
Eerst even wat informatie vragen zodat ik niks doms in de doos doe en dan vullen met spulletjes die leuk zijn, handig zijn, waar je iets aan hebt en waar je misschien nog van kan genieten ook.

Dus heb ik elke week wat uit de winkel meegenomen, ben ik met mijn kleine man even wat leuks gaan halen voor kinderen (hij kan dat beter uitzoeken dan een volwassenen πŸ˜‰ ) en heb ik dit weekend de laatste hand gelegd aan alles wat erin moet.
Het kaartje geschreven zodat ze weten van wie het komt en morgen ga ik naar het postkantoor om hem te versturen.

Het is misschien nog geen kerstmis, maar het is altijd een goed moment om iets leuks voor een ander te doen.

So expect a box soonΒ  πŸ˜€

XmelX

30 thoughts on “Wie goed doet..

 1. Wat lief van je ! Ik houd van dit soort acties. Bij mijn dochter op school organiseren ze elk jaar een schoenendoosactie. Het is de bedoeling dat ieder kind de doos met speeltjes (in goede staat) vult waar zij niets meer mee doen. We doen er dan ook wat verpakt snoepgoed bij. En dit gaat dan naar minder fortuinlijke kinderen. Want die zijn er, niet alleen in derde wereldlanden, maar ook in NL/BE.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hey Girl! Kei Gaaf! yes! πŸŽ‰πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™
  En dat is precies het punt er hoeft geen speciale feestdag te zijn om iets leuks te doen voor iemand of om iemand in het zonnetje te zetten of je liefde naar iemand toe te uiten. Dat is echt supergaaf! Leuk Big Sis! πŸ’―
  Ze zullen er definitly heel Happy mee zijn!πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

  Hugz And Kisses Miss B.πŸ’‹

  Geliked door 1 persoon

 3. Haha , ik heb vandaag een pakketje ontvangen en wat was dit lief zeg. !!! Aan de doos zag ik ook meteen van wie het kwam. Ik ben hier echt heel blij mee , heel lief dat je dit gedaan hebt !! Ik heb al foto’s gemaakt maar ik wacht tot de kinderen zelf hun cadeautjes kunnen openen en dan zet ik een blog online. Nogmaals 10000x bedankt !! En een hele lieve brief !!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s