Week #44 – Part One!

Het was weer eens tijd om een klein uurtje bij te kletsen met mijn zwemmaatjes en dat heb ik Maandagavond dan ook gedaan. Even gezellig een biertje gedaan met de mannen (Patricia was er helaas niet), wat gepraat over van alles, een heel stuk wijzer geworden wat betreft Formule 1 (allemaal experts aan de bar en ik weet er eigenlijk geen drol vanaf, behalve dat Max mee rijdt πŸ˜› ) en het was gewoon weer even heel gezellig!
Ik moet binnenkort echt eens even een house call gaan doen πŸ˜‰

Dinsdag was een rustige dag (tenminste: thuis wel, op het werk niet). Na het eten op mijn gemak even afgewassen en nadat Kyra thuis was van de training heb ik zoonlief naar bed gebracht. Met Kyra nog even gekletst over de zware training (conditie-training, dus ze was helemaal stuk!) en daarna is zij ook naar bed gegaan. Gertie is nog langs gekomen, maar ik heb serieus geen idee meer wat we gekeken hebben πŸ˜›

Woensdag moest ik wat boodschappen doen met Mike, even een receptje halen bij de huisarts, langs de winkel voor zachte broodjes (Kyra kan niks hards meer eten omdat ze weer bij de orthodontist is geweest, pijn aan de moel!) en nog even een paar kleine cadeautjes gehaald voor het pakketje die ik aan het samen stellen was.
Daarna thuis wat gegeten, beetje gerommeld en om 4 uur weer naar de hockey. Hoe dat was hebben jullie al kunnen lezen (Hockey verhalen #4) en na de training heb ik frietjes gehaald. Het was weer een rustige avond en dat was echt heerlijk !!

Donderdag ben ik eerder naar huis gegaan omdat ik met Kyra naar de fysiotherapeut moest. Ze heeft al een lange tijd last van haar rug en het wordt nu met sporten ook pijnlijker, dus tijd om eens even langs iemand te gaan die er verstand van heeft.
Na wat vragen te hebben beantwoord, heeft ze even naar haar stand gekeken en mij viel gelijk op dat ze scheef stond. De ene heup stond hoger dan de ander en dat had ik goed gezien, want zij merkte dit ook. Het verschil was heel duidelijk te zien en ze had het idee dat het niet alleen kwam door een verschil in beenlengte. Kyra moest zitten op de bank en ze ging wat aan haar rug voelen en draaien. Aan het gezicht van Kyra te zien was het alles behalve prettig en ze zei dat haar bekken inderdaad behoorlijk scheef stond. Ze heeft haar een eerste behandeling gegeven en die was echt heel gevoelig, KyraΒ΄s gezicht en haar gekreun gaven duidelijk aan dat dit niet fijn was.
Ze heeft nog een aantal afspraken nodig om dit helemaal in orde te krijgen en ook haar schouders en ribben zaten behoorlijk vast (komt door haar astma waarschijnlijk) dus daar moest ze ook aan werken.
Ook heeft ze oefeningen gekregen die ze dagelijks moet doen thuis, omdat ze enorm stijf is! Ik gaf dit aan omdat ik het niet normaal vond voor een meid van haar leeftijd en ondanks dat spieren niet altijd even snel meegroeien en voetballers altijd wel wat stijver zijn, was het al snel duidelijk dat Kyra inderdaad abnormaal stijf is.
Ik doe dat kind nog wat voor met mijn leeftijd (maar ik ook een beetje hypermobiel, dus is niet helemaal eerlijk), maar hopelijk maken die oefeningen haar iets soepeler.
`s Avonds had ik weer yoga en ondanks dat de oefeningen mij goed deden, was ik er met mijn hoofd totaal niet bij. De gedachtes bleven alle kanten op vliegen terwijl ik normaal heel goed mijn focus op mijn ademhaling en bewegingen kan houden. Storend !
Na de yoga bij Alique nog een kopje thee gaan drinken en de reismand op gaan halen, want vrijdag moest ik met mijn katers naar de dierenarts.

Vrijdag heb ik Mike op school afgezet en daarna ben ik weer naar huis gegaan.
Ik had de 2 reismandjes al klaar staan voor de katten en mijn dikke Noah zat dus gewoon in de kleine reismand.. het is al knap dat hij erin is gekomen, laat staan dat hij zich ook nog kon draaien !! Maar hij moest dus in die andere reismand, dus ik heb hem er zo ongeveer uit moeten trekken, want hij wilde er met geen mogelijkheid uit LoL.20161104_081016
Toen kwam het volgende probleem: Mijn kleine Elvis in de reismand krijgen, zonder dat hij mij volledig open krabt. Het is een schrikachtige kat, hij is wat bang aangelegd dus ik wist dat dit nog wat lastig kon worden.
Ik heb wat met hem gespeeld, gekriebeld en toen ik hem oppakte en even met hem geknuffeld had, heb ik hem in de reismand gedaan. Hij liet het in eerste instantie toe, maar toen hij in de gaten kreeg dat ik hem hierin wilde hebben, begon hij te protesteren. Gelukkig had ik op tijd het deurtje dicht, maar dat weerhield hem niet om met reismand en al door de woonkamer te stuiteren! Hij was hendig idioot aan het doen, volledig overstuur dus ik ben even bij hem gaan zitten en mijn vingers door de tralies gedaan zodat hij een beetje rustig werd. Dit hielp, want hij stuiterde niet langer door de woonkamer, maar was alleen nog een beetje zielig aan het miauwen.
Noah kon ik zo in de reismand doen, die kat laat alles toe en vindt alles prima. Dus met 2 katten in de auto ben ik richting de dierenarts gegaan en toen ik Elvis uit de reismand haalde bij de dierenarts, was hij zo mak als een lammetje. Hij was overstuur en bang dus ik ben gehurkt bij hem gaan staan en hij kroop gelijk met zijn snuit in mijn oksel en bleef dicht tegen mij aan staan. Alles was in orde met hem en nadat hij zijn inenting had gehad, heeft ze nog even zijn nagels geknipt. Voor mij is dat altijd een gevecht, (die ik overigens altijd verlies) want hij laat echt niks toe, maar hier liet hij dat gelukkig wel toe!
Natuurlijk omdat hij bang was.. hij had ook geen moeite om weer in de reismand te gaan :P.
Met Noah was ook alles dik in orde (vooral dik, want hij is 6,2 kilo!) en ik kon ze weer mee naar huis nemen. Thuis sprong Elvis gelijk uit de mand, maar Noah is nog even blijven zitten. Hij vond het wel lekker knus volgens mij LoL.

De rest van het weekend is goed voor een nieuwe blog!

XmelX

7 thoughts on “Week #44 – Part One!

  1. Leuke week overzichtje weer! πŸ˜€Awhhhh arme beest ik zie hem al stuiteren door de woonkamer! Het is grappig om te zien als ze duidelijk aan geven iets niet leuk te vinden Super hoe je hem heb weten te kalmeren! Gelukkig is het allemaal gelukt! hihihih Veel beterschap voor Kyra! Hoe gaat het met haar rapmuziek? Elke keer moet daar aan denken hoe ze erop los ging in de auto! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
    Leuk om te lezen weer! Fijne dag Sweetie!β™‘
    Big Hug! πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s