Week #45 – part Deux

Kyra´s proefwerkweek is deze week begonnen, dus op vrijdag was ze al rond 11 uur thuis. In plaats van boodschappen doen, hadden we dus gepland deze ochtend/middag even de stad in te gaan met z´n tweetjes omdat ze nog een nieuwe schooltas moest (geen rugzak mensen, dat is zo 2014, maar een Tas !!).
Daar waar je tassen kon krijgen, zijn we naar binnen gegaan en Kyra zag heel veel leuks, maar geen tas ! Dat krijg je met die tieners hè, die zijn zo afgeleid als een vis en vergeten na een half uur waarvoor ze eigenlijk de stad in kwamen.
“Oh mam, kijk deze jas is mooi!”
“Je hebt net een nieuwe jas Kyra.. “
“Kijk mam, zo´n vestje wil ik al zo lang.. “
“Kyra, we zijn hier voor een tas !! Je hebt genoeg kleren in je kast!” 
“Vette schoenen hè mam !! Volgens mij lopen die echt lekker!”
“Are you for real !!! Je moet een TAS hebben !!” 
Maar met Kyra de stad in is echt een heerlijkheid hahahahaha, ik moet altijd zo lachen met haar (want ze krijgt toch al die andere dingen niet) en hoe ze rond kan lopen alsof ze in elke ooghoek iets moois ziet ! 😛 Geweldig kind en reuze gezellig !!

Maar goed, we hebben geen tas gevonden.. wel een trui (ik ben zwak) en we hebben nog lekker geluncht (dat kind heeft werkelijk de hele dag honger!). Het was dus wel een hele gezellige middag 😉
Eenmaal thuis is ze nog wat gaan leren, ik ben Mike van school gaan halen en daarna ben ik boodschappen gaan doen want die had ik nog niet in huis. Mike wilde niet mee, dus kon alleen op pad. Toen ik terug kwam zat hij aan een boterham met kaas en komkommer.
“Enne Man, had je honger ? Heeft Kyra die voor je gemaakt?”
“Nee mam, dat heb ik zelf gemaakt, zelf komkommer gesneden en mayonaise erop gedaan. Goed hè!”
Ik was verbaasd.. het is nogal een makkelijke jongen, bij tijd en wijlen vreselijke lui dus dat hij dit zelf gemaakt had, vond ik wel prettig. Bovendien zei hij dat dit al zijn tweede was (dus 4 sneetjes brood!) en ik zag het avondeten weer in de soep vallen hahahahaha.
Maakt niet uit jongen, dan eet je maar wat minder.

Nadat ik Kyra om half 8 van de training heb gehaald, haar vriendje naar huis heb gebracht en haar oefeningen nog met haar gedaan had, was het 8 uur en ik moest eigenlijk om 8 uur bij Monique zijn.. Gelukkig had ik eerder al gezegd dat ik zou proberen om 8 uur bij haar te zijn, omdat ik wel al het idee had dat ik dit niet ging halen (ik haat te laat komen!). Dus snel een berichtje gestuurd dat ik eraan kwam en on my way I go!
Monique zijn een beetje gevoelig “uit elkaar” gegaan maar hebben sinds kort weer een beetje contact en omdat ze volgende week een wereldreis gaat maken (hoe vet is dat !!), wilde ik eigenlijk wel eens wat meer horen hierover en hebben we dus wat afgesproken. Met een thee en biertje erbij hebben we tot een uur of 11 gekletst en daarna heb ik haar weer naar huis gebracht. Het was leuk om weer eens bij te praten, te horen hoe haar jaar was en hoe ze op dit geweldige idee kwam om een wereldreis te gaan maken.

Zaterdagochtend heb ik de kinderen om 07:15 uur uit bed getrommeld, want we moesten om 08:10 uur in de auto zitten. Gemopper van alle kanten (heerlijk hahahaha), maar ik liet nog maar eens weten dat we zo ook veel meer van de dag hebben, waarop ik nog meer gemopper als reactie kreeg 😛
Mike had zijn eerste hockey wedstrijd en nadat we Alique nog opgehaald hadden, hebben we met z´n drietjes gekeken naar zijn wedstrijd.

img_20161105_104917

Mijn Man ! 😀

Man wat was ik trots ! Hij deed het ontzettend goed, speelde zich vrij, speelde samen, liet zich horen en baalde als een stekker dat hij niet gescoord had hahahahaha. Hij vond het enorm leuk, dat zag je ook aan zijn spel en hij deed echt heel goed zijn best 🙂
Tijdens de wedstrijd had ik Alique en Kyra ingelicht over Meneer Creep, die er uiteraard ook was en Kyra probeerde heel stiekem een foto te maken, wat niet lukte.
Ik nam mijn telefoon, keek nonchalant zijn kant op en maakte een foto.. tadaaa !!
Niet bij nadenken, gewoon doen. Uiteraard ga ik hem niet op mijn blog zetten, maar ik had een nieuwsgierige vrouw die maar al te graag eens een foto wilde zien, dus ik heb haar verblijd met die foto! (weet niet of ze echt blij was met het beeld dat nu op haar ogen brandt, maar ze vroeg erom! 😛 )
In de rust gingen Alique en Kyra nog wat koffie halen en alsof hij er op stond te wachten, stond Meneer Creep ineens naast mij!
Pffff.. Ik kon hem bijna in het gezicht likken, zo dichtbij stond hij weer en hij zei glimlachend:
“Het is koud hè.. jaaa, de winter begint hoor!”
Ik deed eerst een paar passen achteruit en zei toen dat het inderdaad heel koud was en ik dus maar even ging lopen (inkoppertje gek).
2 vliegen in één klap: Ik kreeg langzaam weer gevoel in mijn tenen en was verlost van Meneer Creep.
Na de wedstrijd hebben we Alique weer naar huis gebracht, en zijn we thuis even gaan opwarmen. Na een half uur moest ik Kyra naar de voetbalclub brengen, want ze gingen naar een Bundesliga wedstrijd (dames) met een aantal teams.
Ik ben thuis gebleven met Mike, we hebben wat huiswerk gemaakt samen, tafeltjes geoefend, een lijstje gemaakt voor Sinterklaas en Kerst, nog wat kleine dingetjes gedaan en om 5 uur kwam Kyra thuis.
We zijn toen even naar opa en oma gegaan en rond 8 uur waren we weer thuis.
Ik was best moe, ben eerder naar boven gegaan dan Kyra en toen zij om 11 uur naar bed is gegaan, sliep ik al want ik heb niets meer gehoord (dan moet ik maar aannemen dat ze inderdaad om 11 uur naar bed is gegaan hahahaha).

Zondag werd ik pas om 08:15 uur wakker !! Wauw !! ik was zo blij ! 😀
Dat is voor mij echt uitslapen en dat was echt een heerlijk gevoel.
Rond half 10 ben ik ook pas opgestaan en heb ik ontbijt gemaakt voor Mike en mij.
Kyra heb ik om 10 uur wakker gemaakt, zij heeft in het weekend meestal opstartproblemen, dus die geef ik altijd wat meer tijd.
Ik ben wat huishoudelijke taken gaan doen (bleghz, zo vreselijk nutteloos), met Mike buiten de bladeren bij elkaar geveegd, een cake gebakken (die door niemand gevreten wordt, dus geen idee waarom ik die moeite eigenlijk doe 😛 ), de slaapkamers met de kinderen samen gepoetst, mijn kast opgeruimd (en heel veel kleren weg gedaan) en we hebben foto´s gemaakt voor de kerstkaarten 😛
Dat was echt weer hilarisch.. Mike en ik kunnen nooit fatsoenlijk op een foto staan, terwijl Kyra er altijd leuk op staat!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Niet erg, dan staan we er maar idioot op, geeft ons karakter goed weer zullen we maar zeggen 🙂
Nog lekker gegeten samen, daarna kwam een vriendinnetje van Kyra die even met iemand moest praten (Kyra is dé persoon waar iedereen naar toe gaat als ze problemen hebben) en nadat alles in bed lag, heb ik nog even wat blogs gelezen en geschreven.

Ik heb deze week dingen uitgesproken die ik nog niet eerder uitgesproken had.
Die wel al lang in mijn hoofd zaten, maar die ik nog niet in woorden had geuit.
Als je jezelf de woorden hoort zeggen, dan lijkt het ineens veel intenser binnen te komen.
Misschien moet ik eens een goed gesprek met mijzelf gaan hebben.. Out Loud !

XmelX

23 thoughts on “Week #45 – part Deux

  1. Ik geniet echt van deze blogposts , vind het zo leuk wat je meemaakt elke x . En ja ook wat je meemaakt met meneer Creep 😂😂. Arme man zegt ie ja het is koud met andere woorden ‘ hij wou je warm houden’ hahaha .

    Geliked door 1 persoon

  2. Hahahahaah jaaa Mr. Creep heb goed van je af weten te schudden.! Zeker een win-win! Leuk Girl die foto’s! Enneh ben je niet goed in cake bakken dan? Nou jij probeert het tenminste! Hahahahaha Pfff ik laat probeer het niet eens! Inderdaad nu is het kopen van die mooie nette tassen om die schoolboeken er in doen. Dat deden wij ook op school! Dan die zware rugtassen waar je bijna van achterover valt! En dan maar een paar boeken meenemen en dan bij de les zeggen dat je je boek vergeten bent! Hhahahaah Lol! Het is inderdaad zo ik heb dat ook ik ga voor iets naar de stad en dan valt mijn ogen op iets anders! hahaha Nou ze heeft je toch overgehaald voor de trui! hahahahahaa! Zwakke Big Sis! 😂😂😂😂😂Maar ze weten het hoor hoe ze ons in kunnen pakken pff dat doe ik met binkie ik zeg nee we zijn voor dit naar de stad en voor je het weet sta ik in Bart Smit! maar goed … Als moeder zijnde heb je toch die zwakke plekje. En dan kijken ze je aan met die schatiige ogen en dan denk je: Vooruit dan maar! Lol!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s