#DeelDankbaarBlogChallenge, Deel 3

Ik las vanmorgen een triest bericht op de blog van Gansje, de prachtige vrouw die deze Challenge is gestart.
Ze heeft een plotseling en tragisch verlies te verwerken en ik wens haar en haar familie dan ook alle sterkte toe, mijn gedachtes gaan uit naar jullie Gansje.
Deze kaarsjes zullen de hele avond voor jullie branden ❤20161109_194556
Nu 3 nieuwe dingen vandaag waar ik dankbaar voor ben.

1. Voedsel
Toen ik vanmorgen een hap nam van mijn lekkere boterham bedacht ik mij dat het niet voor iedereen zo simpel is om je buikje vol te eten als je trek hebt. Ik geniet elke ochtend van mijn ontbijt, in de middag van mijn lunch, later nog een appeltje en dan nog het avondeten. Ik eet 4 of 5 keer per dag en zelden sta ik stil bij het feit dat ik dit kan, dat dit mogelijk is. Vanmorgen stond ik er even bij stil… en was ik heel dankbaar.

2.Mijn kapster
Ik heb altijd al aparte dingen gedaan met mijn haar: van lang naar heel kort, verven en aparte kapsels. Al menig jaartje heb ik een kapster bij wie ik eerst mijn haar in haar kapsalon liet doen, maar ze nu al een tijdje bij mij thuis komt (of ik bij haar).
Zij kent mijn stijl, die alle kanten op vliegt en ik hoef haar maar een foto te laten zien of een kapsel te beschrijven en ze weet dit kapsel feilloos te knippen!
Zo ook vandaag weer.. 🙂 Ik ben haar enorm dankbaar !

3.Geld
Ik ben dankbaar voor het geld op mijn rekening, die het mogelijk maakt dat ik dingen kan kopen voor mijn kinderen, de boodschappen in huis kan halen, de huur kan betalen en alle andere rekeningen en zo nu en dan eens iets voor mijzelf kan doen.
Veel geld, geeft veel macht, dus zorg ik dat ik nooit veel geld heb, want ik hou niet van die macht 😉
Spending it makes a person real happy ❤

Het was weer een dankbare dag vandaag, vergeet niet om af en toe eens stil te staan bij de kleine dingen die een mens heel dankbaar kan maken.

XmelX

10 thoughts on “#DeelDankbaarBlogChallenge, Deel 3

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s