#DeelDankbaarBlogChallenge, Deel 7

Mijn laatste dag van deze Challenge.
Een week lang ben ik elke dag bewust geweest van alles om mij heen waar ik dankbaar voor ben. Van de simpelste adem die ik in adem, tot de mogelijkheid die ik heb om een nieuwe bank te kopen. Van alles wat heel natuurlijk is, tot het materialisme die we ook hebben om onszelf en onze geliefden mee te verwennen.
We hebben het goed, allemaal! Zeker als we in een land als dit wonen, waar alles gewoon mogelijk is. Hans de Gans is deze Challenge gestart, dus check haar blog zeker uit, want die is absoluut de moeite waard!

Nu mijn laatste 3 dingen waar ik dankbaar voor ben en waar ik deze mooie Challenge mee af sluit.

1.Leven
Het leven zelf.
Ik ben er.
Ik ervaar dingen.
Ik leer dingen.
Ik mag elke dag opstaan en een nieuwe dag beginnen.
Daar ben ik heel dankbaar voor

2.Liefde
Liefde die je krijgt en voelt van mensen om je heen, liefde die je kunt geven aan mensen die het nodig hebben.
Love is all we need to make this world beautiful again.
En die liefde begint bij jezelf, want je kunt geen liefde geven, als je geen liefde voelt.
Ik hou van de mensen om mij heen, mijn kinderen, mijn vrienden, zelfs mensen die misschien net pas komen kijken, ik voel liefde want anders waren ze helemaal niet in mijn leven.
De mogelijkheid dat ik die liefde mag voelen en delen, is iets waar ik heel dankbaar voor ben.

3.Spiritualiteit
We hebben allemaal iets spiritueels in ons. De één wat meer ontwikkeld dan de ander, bij sommige is het niet ontwikkeld omdat daar geen behoefte aan is maar sommige zijn zo gevoelig als maar kan zijn !
We hebben allemaal wel eens een momentje dat we denken:
“Heej.. hier was ik al eens! Dit heb ik al eens gehoord of gezien!”
Of een schaduw die je ineens ziet, maar die er helemaal niet kan zijn..
Dus iedereen wordt er wel eens mee geconfronteerd, bewust of onbewust.
Ik ben mij er van bewust, heel duidelijk.
Ik luister naar mijn gevoel, mijn instinct, ik Kijk en Zie
En de dingen die je dan mee maakt, zijn bijna magisch zo mooi.
Ik leer en daardoor groei ik.
Ik kom mensen tegen die daar iets aan toevoegen, waardoor ik weer verder kan groeien en voor die ervaringen ben ik enorm dankbaar !

Gansje, ik wil je bedanken voor het bedenken van deze Challenge, voor de mogelijkheid die je mij en hopelijk vele anderen hebt gegeven om eens even bewust stil te staan bij de dingen die we hebben en waar we enorm dankbaar voor moeten zijn.
Nogmaals wens ik je heel veel kracht toe, ik denk aan je en stuur je liefde ❤

Blijf dankbaar, blijf bewust, blijf leven!

XmelX

4 thoughts on “#DeelDankbaarBlogChallenge, Deel 7

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s