Week #45 – deel 1

De week begon al lekker rustig, op maandagavond geen plannen dus lekker thuis gebleven bij mijn 2 heerlijke poeten!
Kyra zit nog midden in haar proefwerkweek en ze is gespannen.. ze doet enorm haar best en leert hartstikke goed, maar ze blijft onzeker of het wel genoeg is. De manier van leren is essentieel en daarom zit ze ook op huiswerkbegeleiding, zodat ze daar al hulp bij krijgt. Zelf ben ik 3 dagen in de week om 18:00 uur pas thuis en hebben we niet altijd tijd genoeg om het samen te doen (daar baal ik vreselijk van en het geeft ook echt wel een gevoel dat ik hierin faal), maar ik probeer haar te helpen waar ik kan.
Dus de gekke momenten die wij elke dag wel even hebben, heeft ze nu wel hard nodig. Gewoon om alle stress even los te laten, alle druk die op haar ligt en gewoon alleen denken aan hoe je zo maf en idioot mogelijk kan doen… dat lukt haar aardig overigens whahahahaha 😛
Ik ben dolgelukkig dat mijn kinderen dezelfde “gestoorde-gen” hebben die ik ook heb 😀

Dinsdagavond moest ik even naar Mike´s school, ik had een gesprek met zijn juf. We hebben even gepraat over hoe Mike het doet, hoe hij is in de klas en waar misschien nog wat aan gewerkt moet worden. Ik gaf zelf aan dat ik vind dat hij de tafeltjes echt niet goed onder de knie heeft, maar dat had hij vorig jaar al niet en daar is naar mijn idee ook niet vaak en goed genoeg mee gewerkt, dus ben ik nu thuis elke dag met hem de tafeltjes aan het oefenen. Voor de rest is het een hele slimme jongen (heeft hij van mij 😀 ) en het verbaasde de juf dan ook wel dat hij wél nog altijd in Sinterklaas geloofde. Hoe slim hij ook is, die link kan hij niet leggen. Ik denk dat hij hem ook niet wíl leggen, dit is zijn belevingswereld en ik vind het echt super dat hij die fantasie nog levend houdt!
Verder is Mike hetzelfde als Kyra.. hij is snel afgeleid en kan heel snel in een deuk liggen, zit vaak wat te ouwehoeren in de klas en dat is niet handig als je in de klas zit. De juf gaf zelf aan dat dit ook wel kon komen doordat het allemaal wat makkelijk is voor hem (You think !?!) en dus zijn ze hem wat meer aan het uitdagen.
Met andere woorden: hij doet het prima !
Mike heeft ook gewoon die “gestoorde-gen”.. daar doe je niks aan 😛

Woensdag was een grote dag voor mij!! Hier keek ik al een tijdje naar uit want vandaag zou ik eindelijk geknipt en geverfd worden! 🙂
Elke ochtend moet ik mijn kapsel bedwingen en proberen er iets van te maken en zeg nou zelf: 20161109_073058

Probeer dit maar eens elke ochtend onder controle te krijgen !! 😛

Ik had al een kapsel doorgestuurd naar mijn kapster en ik wilde dit keer grijs geverfd worden, dus ze was goed voorbereid om mij een metarmofose te geven.
Rond half 2 zijn we begonnen en tegen half 5 waren we klaar 😀
Het was ten eerste hartstikke gezellig en ik vond het ook rete spannend !!
Want ik werd eerst helemaal geblondeerd

(blonde tooi !!)
waarnaar ik grijs geverfd werd.
Het blonderen deed wonder boven wonder geen pijn aan mijn hoofd, maar toen de grijze verf er later op gesmeerd werd, begon het te bijten en branden. Ik dacht dat mijn hoofd in brand stond !!

20161109_155830-1

au 😦

Nadat ze klaar was met smeren duurde het nog een minuut of 5 en toen was het pijnlijke gevoel gelukkig ver weg. Gelukkig maar, want anders was ik waarschijnlijk gaan rennen hahahaha!

20161109_162509-1

waiting waiting.. 

Na 3 geduldige uren, was het dan eindelijk zover. Ze kon mij föhnen en stylen en was zelf enorm blij met het resultaat.
Ik zeg je, als je eigen kapster ” Wauw !!” zegt, dan ben ik wel gerust gesteld dat het ook echt vet mooi moet zijn !
Nadat ze helemaal klaar was ben ik gelijk naar de spiegel gerend en kon ik het niet helpen om ook “Wauw !!” te zeggen !! Yes, dit was precies wat ik wilde en ik ben ook echt zo blij dat ik een kapster heb die precies weet wat ik wil 🙂

Geen blonde tooi meer, geen langharig monster meer op mijn hoofd, maar gewoon een vet coole grijze kop 😀

Omdat ik dus deze woensdagmiddag niet de tijd had om met Mike naar hockey training te gaan, wilde mijn vader dit wel doen.
Ik had Mike al helemaal aangekleed en ook zijn regenjas aan gedaan, omdat het nogal aan het regenen was en voordat de training begon zag ik al een aantal afmeldingen komen. Dan gaan mijn (grijze) haren al overeind staan, want ik snap ouders niet die hun kinderen voor een beetje regen thuis houden van trainingen. Waarschijnlijk willen ze zelf gewoon de deur niet uit met dit weer en is het lekker makkelijk voor ze.
Tijdens de training kreeg ik een bericht van mijn vader dat Mike als enige van zijn team aanwezig was !! Belachelijk !!
En ja, het regende heel hard, maar er waren genoeg teams aan het trainen dus hebben ze Mike bij een ander team erbij gezet, zodat hij wel gewoon kon trainen.
Ik zou Mel niet zijn als ik niet mijn ongenoegen hierover zou uiten, dus heb ik even een berichtje in mijn favoriete groeps-app gestuurd..2016-11-14-12-30-11

De weersomstandigheden zijn te bar…
Mens, het regent !!!
Het stormde niet, het onweerde niet, er was geen orkaan, alleen maar regen !!
Wat een mietjes zeg.. vreselijk !!
Ik heb overigens op mijn berichtje verder geen reactie meer gehad.. dus ik denk dat ik wederom geen vrienden gemaakt heb :D.
Wat een ezels, echt!
Toen Mike thuis kwam heb ik hem lekker in de douche gezet en zijn pyjama aan laten doen en heb hem gezegd dat ik hem een bink vond dat hij gewoon getraind heeft, ook nog in een vreemd team! Mijn held! ❤

Donderdag moest ik de yoga helaas weer voorbij laten gaan, omdat Kyra fysiotherapie had en ik wel even erbij wilde zijn om te zien wat ze voor oefeningen moest doen en of er al vooruitgang was na 1 week.
Qua lenigheid was ze echt wel al flink vooruit gegaan, maar dat hadden we met de oefeningen thuis doen ook al gemerkt. Wat haar rug betreft ging het na de behandeling wel al beter en was het allemaal niet meer zo pijnlijk, dus waarschijnlijk heeft ze haar heupen/bekken al iets meer op haar plaats geduwd. Met een aantal nieuwe oefeningen zijn we weer naar huis gegaan en hebben we nog even na gepraat.

Mijn weekend is weer druk genoeg geweest om een tweede deel van te maken, dus ik ga jullie ogen nu wat rust geven en zeg: tot de volgende blog! 😉

XmelX

12 thoughts on “Week #45 – deel 1

  1. Hilarisch, ik verf mijn haar juist om niet grijs te zijn 😀😀
    Voor de rest kan ik je alleen maar bijtreden, vind het ook onzin dat mensen voor een beetje reden binnen willen blijven!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s