Hockey verhalen #5

Het is bijna winterstop en ondanks dat Mike nog niet eens zo lang op hockey zit, kijk ik nu al uit naar die stop!
Vorige week kon ik zelf niet naar de training gaan omdat ik geknipt en geverfd werd, maar Mike is wel gewoon kunnen gaan trainen omdat mijn vader zo aardig was met hem te gaan. Zoals jullie gelezen hebben, was Mike de enige van zijn team die aanwezig was op die regenachtige middag en ook dat ik daar heel duidelijk mijn ongenoegen over heb geuit naar de ouders toe. Van een beetje regen gaan die kinderen niet dood, sterker nog: hun weerstand wordt er alleen maar beter van!
Niemand die nog op mijn bericht gereageerd heeft en tijdens de wedstrijd van afgelopen zaterdag was er ook niemand die nog een praatje met mij maakte ๐Ÿ˜›
So far so good zullen we maar zeggen.
Als de dames en heren al op hun pik getrapt zijn als ik mijn mening geef, dan kunnen ze misschien beter uit mijn buurt blijven, want mijn mening laat ik altijd horen.

Enfin, woensdag was dus weer een training en ik moest mij inhouden om niet een berichtje te plaatsen met de vraag of er wel getraind werd met dit druilerige weer.. maar ik heb mijzelf onder controle gehouden!
In het begin van de training stond ik alleen (as always), 2 andere ouders stonden een paar meter van mij vandaan en deze keer waren er maar 4 kinderen op de training.
Ongelooflijk wat een mietjes !! (en dan doel ik op de ouders, zeker niet op de kinderen!)
Het regende niet meer, het waaide wel vies maar daar heb je tijdens een training geen last van. Wel als je langs de kant staat te kijken overigens, brrrr..
Ik ben na een kwartier even gaan lopen en ook even in de kantine gaan zitten, zodat ik van binnen naar de training kon kijken.
Heel snel heb ik even rond gekeken in de kantine en ik werd er niet heel blij van.
Links een groepje vrouwen die druk aan het praten waren, haartjes mooi in de plooi, plamuur lagen goed op hun gezicht gesmeerd en op en top gekleed.
Rechts zat zo’n zelfde groepje vrouwen, net zo druk te praten en ik ben in een hoekje op de bank gaan zitten, met mijn neus tegen het raam aan zodat ik naar Mike kon kijken.
Waarom wordt er niet naar de kinderen gekeken ?
Ja, het is maar een training, maar heb je al eens naar je kind gekeken als hij/zij je ziet kijken naar zijn/haar training ?
Dan voelen ze zich 10x zo groot, dan stralen ze van trots en willen ze nog beter hun best doen!!
Daar sta je daar toch voor ??
Sinds wanneer drop je je kind op het veld en ga je binnen sterke verhalen vertellen, opgedirkt en wel ??
Wat ben ik blij dat ik niet zo ben!

Na een kwartier werd ik gek van dat getetter en ben ik weer naar buiten gaan lopen, Mike niet uit het oog verliezend en toen hij mij weer zag staan langs de kant, lachte hij zijn bitje bloot en waren we allebei zo trots als een pauw!
Maar de wind was echt guur en koud, ik had Mike’s batman muts alweer thuis vergeten, dus na een tijdje ben ik weer gaan wandelen en gaf Mike een beweging zodat hij wist waar ik was en dat ik hem van daar in de gaten ging houden.
Door de wind had ik het idee dat mijn haar heel vreemd was gaan doen en toen ik op de wc stond en in de spiegel keek, zag ik een wilde grijze gnoe op mijn hoofd whahahahahahaha!
Ik heb mij even opgesloten op de wc, zoekend naar rust en hulp zoekend via de app (waar ik alleen maar gegniffel van terug kreeg ๐Ÿ˜› ) en na 5 minuten ben ik weer in de kantine gaan zitten.
Die vrouwen hadden elkaar heel wat te zeggen, want ze kakelden nog net zo hard als een half uur geleden. Goeie god !!
Ik ben voor het raam gaan staan, zodat ik Mike goed kon zien en probeerde die kippen niet te horen. Ineens kwam een blije dikkop aanlopen met een grijns op zijn gezicht, hij keek mij aan (zag mij dus achter het raam staan kijken) en ging toch niet recht voor mijn neus staan !!! ๐Ÿ˜ฎ
Omdat ik sowieso knettergek werd van al dat gepraat ben ik maar zwaar geรฏrriteerd naar buiten gelopen en ben ik daar aan de rand van het veld gaan kijken naar de laatste 10 minuten van de training.
Echt, in mijn hoofd hoor ik al veel te vaak veel te veel door elkaar, daar kan ik zo’n kantine vol met pratende vrouwen zeker niet bij hebben soms ! Dear Lord !!

Ik voel mij hier totaal niet op mijn plek, niet mijn soort mensen, niet mijn soort houding, maar gewoon weer een buitenbeentje zoals zo vaak in mijn leven.
Voor mijn Man doe ik alles, dus als ik daarvoor 2x per week op de hockey moet verschijnen, dan doe ik dat. Hij zal er niks van merken, daar heb ik mijn blog-wereld (en vrienden) voor ๐Ÿ˜‰

En zoals iemand krachtig tegen mij zei:
Beter one of a kind dan een kudd(i)edier !!

Dus ! ๐Ÿ˜‰

XmelX

9 thoughts on “Hockey verhalen #5

 1. Tegenwoordig lijkt het voor vele mensen alsof het een kinderopvang is . Drop je kind en jij gaat lekker met je vriendinnetjes kletsten haha. Mijn zoontje doet momenteel judo op school voor een paar weken maar toch ga ik iedere keer weer kijken en dan zie je toch dat ie meer zijn best gaat doen . ๐Ÿ‘Œ

  Geliked door 1 persoon

 2. Hey Girl! Ik snap je helemaal herfst duurt drie maanden dat betekendt dan 3 maanden binnen blijven. That’s right! Dat is niet te doen! Jammer want de kinderen zelf trekken zich niets van het weer aan . Klopt het kijken naar je kind is heel belangrijk! Dat geeft ze een boost en een fijn gevoel dat we er zijn., nietwaar?

  Hahahaha omg ik zag je al in paniek raken in de wc.๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Maar goed de wind geeft ons “mooie”hairstyles! Lol! just kidding big sis!

  Leuke post en ik ben blij dat je eve neen break hebt. En girl beter een buitenbeentje believe me scheelt drama.
  Ohwwww Yess!
  ๐Ÿ’•๐ŸŒน๐Ÿ’‹โค๐Ÿ’•๐Ÿ’‹Hugz Have a Great weekend!๐Ÿ’‹๐Ÿ’•๐ŸŒนโค๐Ÿ’‹๐ŸŒน

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Week #46 | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s