Bezinning

Het is even een paar dagen heel stil geweest op mijn blog.
Niet alleen wat artikelen betreft, maar ook reacties die ik normaal wel in veelvoud plaats bij andere bloggers, bleven uit.

Ik heb een off weekend genomen.
Van vrijdagavond tot en met zondagavond.. eens niks schrijven.
Ik heb wel blogs gelezen, maar had even geen zin om te reageren. Dit heb ik vandaag wel gedaan, want er waren blogs waarbij ik het niet kon laten en die heb ik gewoon even terug gezocht πŸ™‚

Een weekend waarin ik tijd aan mijn kinderen heb besteed, hun even hun gang laten gaan in dat wat ze wilden doen.
Zaterdag voornamelijk luieren en zondag heb ik met Kyra een heel schema voor haar studiegedrag gemaakt.
Boeken van alle vakken op mijn schoot, papieren voor mijn neus van welke stof bij elk vak hoort en dan een excel bestandje maken met alle dagen tot halverwege januari, waarin ze elke dag kan zien, welk vak met welke stof ze extra aandacht moet geven die dag.
Daar ging nogal wat tijd in zitten, maar dat heb ik met alle liefde en toewijding gedaan.
Tussendoor kwam haar vriendje nog langs, dus was ze weer volledig afgeleid πŸ˜‰
En dat was het moment dat ik even lekker bij mijn Man ben gaan zitten, spelletje gedaan, gekeken wat hij allemaal gebouwd heeft op Minecraft en samen de tafeltjes geoefend.

Een weekend waarin ik veel heb nagedacht en alleen zaterdagavond nog even in mijn aparte boekje heb geschreven.
Het is één enkel onderwerp waarover ik schrijf in dit boekje, ik schrijf hierin nooit ergens anders over.. daar heb ik andere boekjes voor (beetje OCD hahahahaha).
En dit is hetgeen wat mij voornamelijk bezig houdt de laatste tijd.. wat mijn hoofd doet tollen, wat mij onzeker en bijna onbereikbaar voor anderen maakt.
Ergens denk ik dat ik een weg gevonden heb hier eindelijk een eind aan te maken, dit van mij af te zetten, los te laten en door te gaan..
Simply by putting my mind to it ! (en dit zeg ik terwijl ik in mijn hoofd iemand “Let it go!” hoor zingen.. best komisch πŸ˜› )

Of het zo simpel is.. dat zal de tijd en bepaalde momenten duidelijk maken.
Niets doen is geen optie, ik moet iets forceren.

Vandaar mijn stilte..
Het was een weekend van bezinning πŸ™‚

XmelX

28 thoughts on “Bezinning

 1. Heb je toch heel goed gedaan? Goed voor jezelf en goed voor je kids!
  Lekker vaker doen joh, wij lopen niet weg hoor! Als je maar niet teveel wilt gaan inhalen. Dat heb ik ook een hele tijd gehad, nu niet meer. Sla gerust ook logjes over als ik een dag of een paar dagen wat anders te doen heb.. XXX

  Like

 2. Ik denk dat ik al een maandje stil ben. Het valt bij jou goed mee! Ik vind het zo erg maar ik weet niet meer wat te vertellen. Ik was nochtans zo goed bezig maar ben ook zo vaak moe. Urgh. Vanavond maak ik het een beetje goed en lees ik alle artikels dat ik gemist heb. Jij bent een lieve moeder. Geniet maar van die kinderen!

  Geliked door 1 persoon

  • Stilvallen zal ik niet snel maar ik moest wel even goed tot mijzelf komen en wat dingen op een rij zetten. Een paar dagen kan ik het dan wel laten maar veel langer niet hahahaha dan moet ik gewoon weer schrijven.
   En bedankt 😊😊 ben dol op mijn kids en ik geniet met volle teugen van die bengels 😍

   Geliked door 1 persoon

 3. Hey Girl! Een beetje een late reactie maar goed ! Ik snap je helemaal! Soon neem ik ook weer een blogvakantie/break. Je weet gewoon wanneer het tijd daarvoor aanbreekt. (Althans ik wel!) Lol! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚Tommorow zal ik er meer over vertellen tijdens cocktail time.. Maar goed zo te horen heb je lekker kunnen genieten. Van weekendje off. Heerlijk hoor!

  Hugz, Miss B.πŸ’‹

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s