Week #46

Eigenlijk wilde ik maandagavond nog naar de zwemles, maar toen kreeg ik ineens de vraag van mijn dochter of ze misschien even naar de training van haar vriendje mocht gaan kijken.
Change of plans dus, ik liet haar maar gaan (ze had hem tenslotte alweer bijna een week moeten missen ๐Ÿ˜‰ ) en moest daardoor dus thuis blijven bij mijn Man.
Een straf is dat zeker niet, tijd dat ik af en toe alleen met รฉรฉn van mijn kiddies heb is altijd waardevol <3.

Dinsdag was eenzelfde rustige dag en avond. Heerlijk is dat soms hoor!
Thuiskomen, op je gemakje koken, gezellig samen eten (en idioot doen, want dat is bijna standaard bij ons aan tafel) en daarna mijn momentje pakken tijdens de afwas.
Na de afwas zat ik nog even met Kyra aan tafel en ik zag ineens haar gezicht dat ze weer ondeugd aan het uithalen was. Ze wil nog wel eens de Snapchat app openen en mijn gezicht daarvoor gebruiken! Dat deed ze nu dus ook weer ๐Ÿ˜›
Dat kind gaat dan helemaal stuk en ik word daar zo vreselijk melig van dat ik nog maffer ga doen dan normaal. Nadat ik haar een warme chocomelk had gemaakt begon ik ineens als een malloot door de kamer te dansen en “zingen”.. en laat ze dat nou gefilmd hebben !! ๐Ÿ˜ฎ
Dat heb ik werkelijk de hele avond moeten aanhoren (hoe ik zelf dus aan het zingen was) en Kyra kreeg er geen genoeg van ๐Ÿ˜›
En nee ! Ik ga dit filmpje niet delen, want dat is echt beschamend !! ๐Ÿ˜›

Woensdag moest ik even een bezoekje afleggen bij de tandarts, de half jaarlijkse controle. Dus samen met mijn mannetje zat ik in de wachtkamer toen ik vanuit mijn ooghoek zag dat hij aan zijn neus aan het kriebelen was en een koet te pakken had !!
Ik keek hem aan, trok mijn neus op en zei:
“Heb je hem ??”
“euh.. ja.. hier aan mijn vinger!”
“Fraai.. en nu ?”
Met een grijns zette hij zijn vinger erachter en probeerde hem van zijn vinger af te schieten (wat gelukkig niet lukte!). Ik schoot gelijk in de lach, maar pakte ook meteen zijn vinger vast, gaf hem een zakdoek en zei dat hij dit beter aan een zakdoekje kon afvegen en in het vervolg eerst een zakdoek moest vragen alvorens hij begint met boren !
Hij weet ook hoe vies ik dit vind, maar de manier hoe hij reageerde, werkte nogal op mijn lachspieren dus ik kon het echt niet laten om te lachen!
Tijdens het wachten hadden we een boekje gepakt en deze stond vol met onderstaande teksten.


Sommige teksten sloegen echt nergens op en Mike schoot dan ook meer dan eens in de lach. Deze twee vond hij dan wel weer mooi en daar moest ik van hem ook een foto van maken ๐Ÿ˜‰
Na onze controle zijn we naar de hockey training gegaan en hoe die weer verliep, lees je hier ——>ย Hockey verhalen #5ย !

Donderdag kon ik eindelijk weer naar de yoga.
Ik merk het gelijk als ik een week gemist heb, dus ik verheugde mij wel weer op een lesje. Echter merkte ik wel dat ik totaal mijn hoofd er niet bij had en dus ook niet de rust vond. De laatste 5 minuten van de les (dan mag je altijd in een eigen positie zitten of liggen en even tot rust komen) vlogen de gedachtes weer van het ene eind naar het andere. Ik leek totaal geen contact met de aarde te maken, daar waar normaal vanuit mijn lichaam alles de grond in schiet en weer terug mijn lichaam in komt, gebeurde er nu helemaal niets. Dus zelfs het visualiseren lukte niet.
Balen!

Vrijdag heb ik na de boodschappen in huis te hebben gehaald, weer geprobeerd even mijn rust te pakken. Thuis lukt mij dat op een aantal manieren, waaronder deze..

Kleuren.
Tussendoor ben ik nog wat gaan poetsen, hapje gegeten, maar vooral ook gekleurd!
Om 14:45 uur heb ik Mike uit school gehaald en om 15:30 uur kon ik hem weer weg brengen. Hij had een verjaardagsfeestje bij zijn vriendinnetje, waar hij samen met 8 andere klasgenoten ook mocht logeren. Ik had met Mikeยดs schoonmoeder afgesproken dat ik wat eerder zou komen, omdat ik nog een cadeau had voor Fallon รฉn Mike ๐Ÿ˜€ (en omdat ik het gewoon gezellig vind met Natascha ๐Ÿ™‚ ).
Mike was verrast toen ik hun de cadeautjes gaf, want hij wist hier helemaal niks van en ik was ook wel benieuwd hoe ze zouden reageren op hun cadeau.

15027874_10154765366374700_6517803202640880708_n

Ze wilden beiden het shirt niet meer uitdoen !! โค โค
Die twee zijn zรณ lief samen !! Ik ben helemaal verliefd op deze foto ๐Ÿ˜€
Na een klein uurtje ben ik weer vertrokken en toen kreeg ik het heugelijke nieuws dat Kyraยดs training niet doorging รฉn dat de wedstrijd op zaterdag ook niet doorging.
Dusssss: geen hockey op zaterdagochtend, geen voetbal op zaterdagmiddag.. maar een weekend zonder sport !?
WAUW !! Dat moest stilletjes gevierd worden ๐Ÿ˜›15056439_10154765860084700_4546336808455843220_n

Dit flesje had ik eerder die dag meegenomen van de winkel, vond hem wel bij mij passen hahaha ๐Ÿ™‚ En hij smaakte ook nog goed !
Kyra had een vriendinnetje die bij ons bleef slapen en toen ik om half 12 naar bed ging, hoorde ik hun nog zachtjes giebelen. Met een glimlach ben ik in slaap gevallen, en die 2 heb ik maar hun gang laten gaan.

In het weekend hebben we niet veel gedaan. Mike was helemaal kapot toen ik hem zaterdag weer ophaalde en hij heeft het merendeel van de dag half slapend op de bank doorgebracht (en lag al om 19:30 uur te snurken!), Kyra heeft tot 4 uur bezoek van haar vriendin gehad en daarna zijn we nog even naar mijn ouders gegaan.
Zondag heb ik de kinderen ook hun eigen gang laten gaan.
Ze mochten doen waar ze zin in hadden, maar met Mike heb ik wel nog wat tafeltjes geoefend en met Kyra heb ik een overzicht gemaakt van welke vakken ze extra moet leren.
Dat is nogal een klus geweest !!
Ik zat met alle lesboeken op mijn schoot samen met de studiewijzer, uitpluizen wat ze voor haar volgende proefwerkweek moet leren en daar een overzicht van maken in een Excel bestandje. Vakken waar ze haar punt van moet ophalen, kan ze nu al mee beginnen met samenvatten en leren.
Plannen is iets wat je pas goed onder de knie hebt als je 20+ bent (sommige mensen kunnen dat hun hele leven niet !) dus met die dingen hebben scholieren gewoon nog hulp nodig.
Als ze zich hier aan houdt dan moet het goed komen !! (keep the faith!!)

Het was een heerlijke, rustige week.
Met de feestdagen op komst, waardeer ik die weken des te meer!

XmelX

19 thoughts on “Week #46

 1. Zo heerlijk ik ben weer helemaal up to date …Uhmm bijna dan ik ga zo het artikel begrijpen lezen… Wat heerlijk om te lezen weer! Girlz allereerst I LOVE die shirtijess๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Supercool Hey!๐Ÿ˜Ž Ik kan me wel voorstellen het is ook een hele lieve foto! Sweet Memory dus! Ja als een vriedinnetje komt logeren is het altijd feest! Ik vond het mooi hoe jij beschreef dat je met een glimlach in slaap viel dat betekend dat je weet hoe het gaat. En dat is mooi! Soms schijnen sommige ouders dat weleens te vergeten ! En dan hoor je: En nu slapen! hahahaha Het is mooi dat jij weet hoe het is en dat jij ze die space ook geeft! Mooi om te lezen!

  Hahaha mijn binkie ook al valt hij bijna neer van de slaap en rollen zijn oogjes er bijna uit blijft hij volhouden dat hij niet moe is. Terwijl zijn ogen vuurrood zijn van vermoeidheid! Ik lig dan altijd in een deuk! Hij is net zijn moeder die houdt ook niet van slapen๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Het was dus leuk om te lezen dat je bbyboy er wel gewoon aan toe geeft. Soms heeft het lichaam het nodig na een long day. (En dat iemand dan die niet echt van slapen houdt.๐Ÿ˜
  Hahahahahahaha Je wist het wel dat ik zou zeggen laat eens zien! Hihihihi Ik lag in een deuk toen je zei : En nee ! Ik ga dit filmpje niet delen!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  Girl kleuren is definitly ontspannend ! Ohw yessss! Wij doen dat ook weleens lekker alle stiften en potloden op tafel gooien en kleuren maar. Het is echt heerlijk om te doen! ๐Ÿ’ฏ De laatste tijd niet echt tijd voor gehad maar wat is dat heerlijk zeg! Het ziet er heel mooi uit bay the way!

  ๐Ÿ’•๐Ÿ’‹Besos! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’•

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s