Week #48 – part one

Het was een behoorlijke energie-vretende week!

Maandag heb ik na het avondeten eigenlijk alleen maar met de meiden gepraat.
Kyra´s vriendinnetje was nog altijd bij ons.
Het was eigenlijk de bedoeling dat ze naar huis ging (en dat heeft ze ook gedaan), maar daar ging het blijkbaar weer fout en ze wilde graag weer naar ons komen.
Uiteraard staat mijn deur open voor haar, maar als ze langer wilt blijven zal ze toch wat meer moeten gaan praten, want ik kan niet stilzwijgend iemand bij ons laten logeren, niet wetende wat er aan de hand is.
Gelukkig was ze bereid om te praten, was ze ook heel eerlijk en open tegen mij en op die manier had ik wel het idee dat ik een beetje kon doordringen tot haar.
Ik heb ook vooral geprobeerd haar het eens van haar moeders kant te laten zien, ik als ouder zou gek worden als mijn dochter bij iemand anders wil logeren en niet thuis wil komen en ik kan mij niet voorstellen dat haar moeder daar anders over zou denken.
Ze heeft in ieder geval ook genoeg stof van mij meegekregen om over na te denken.

Dinsdag had ik even een rustige avond die ik samen met Gertie heb doorgebracht.
De meiden waren naar voetbaltraining en na mijn werk heb ik gezellig, alleen met mijn Man gegeten.
Wij vinden die dinsdagavond, als we even een paar uurtjes met z´n tweetjes zijn, soms best wel gezellig 😀
Geeft je ook de tijd om één op één met je kind te kletsen en dat is altijd leuk!
Hilarisch soms ook, want hij kan heel droog uit de hoek komen en soms ook heel wijs waardoor je echt versteld kan staan.

Woensdagmiddag had Mike zijn laatste hockey training en dit keer was het een Pieten-training. Het was echt HÉÉÉÚÚÚL koud en aangezien Mike zijn muts ook op wilde, kon ik alweer niet de Batman muts opzetten 😛

15203311_10154799083834700_2323575294676573604_n

dollen met mijn Man 😛

Alle kinderen deden de training samen met een aantal Pieten. Ze hadden een aantal leuke oefeningen uitgezet en de kinderen hadden het duidelijk heel goed naar hun zin 🙂20161130_160553

Het was ook echt leuk hoe ze dit in elkaar hadden gestoken en aan het einde van de training werd er een wedstrijd gedaan: De Pieten en trainers tegen de spelertjes.
Je kunt je voorstellen dat het een behoorlijk zooitje was hahahahaha, maar zo leuk om te zien! Een aantal pieten rende gewoon dwars over het hele veld (zonder bal maar gewoon omdat het kon) en je zag verder een hele groep zich telkens verplaatsen en dan wist je dat daar ergens de bal moest liggen 😛
Uiteindelijk hadden de spelertjes gewonnen en mocht iedereen binnen nog wat lekkers eten en drinken. Het was heel druk in de kantine, ik wist gelijk dat Mike hier niet lang ging blijven. Nadat hij een paar speculaasjes had gegeten, kwam hij naar mij toe en wilde hij naar huis, want het was hem te druk (ik ken mijn Man wel 🙂 ).
Thuis heb ik wat eten gemaakt voor de kinderen en rond kwart voor 6 kwam Alique.
Om half 7 heb ik de kinderen een kusje gegeven en ben ik met Alique naar de bioscoop gegaan. We hadden kaartjes voor een Ladies Night van Soof 2 (helemaal niet mijn genre, maar Alique smeekte mij bijna om mee te gaan en dan kan ik geen Nee zeggen natuurlijk).

Bij binnenkomst kregen we een lekkere cocktail, 15241915_10154799565224700_8101724713984867726_n

zijn we aan een tafeltje gaan zitten en hebben gekletst. We waren vrij vroeg omdat we genoeg hadden om over te praten en ik echt even behoefte had om dat ook te doen.
Na een half uurtje hebben we ons verplaatst richting de juiste zaal, een biertje en popcorn gehaald en omdat we de zaal nog niet in konden, zijn we weer aan een tafeltje gaan zitten en hebben we weer verder gekletst. Ik zag nog wat bekenden voorbij komen, maar meer dan een knikje en een zwaai heb ik niet gegeven, want ik wilde ons gesprek niet onderbreken. Eenmaal in de bios kregen we een praatje te horen van de eigenares van de bioscoop, kwamen nog een aantal geluksvogels naar voren die een goodiebag hadden gewonnen en laat daar niet mijn lieftallige ex-vriendin bij zitten.
Ik moest even goed kijken en toen ik Alique vroeg of ik het goed zag, zei ze
“Ja Mel, dat zie je inderdaad heel goed!”
Een trainingsbroek en trainingsvestje ??
Daar ga je mee naar de bioscoop ??
JIJ !?!
De vrouw die altijd maar merk kleding aan moet en loopt te pronken met hoe duur de dingen wel niet zijn die ze aan heeft ??
Een strakke trainingsbroek met een een tekst op de zijkant.. 😮
Dat doe je aan in huis, of als je gaat sporten, maar toch niet als je naar de bioscoop gaat ?
Nou ja, ik kon er wel om lachen, vond het wel apart 😛 Maar was wel blij toen de film eenmaal begon. Dat circus had al lang genoeg geduurd.
De film zelf was leuk, niet leuker dan Soof 1, maar wel leuk!
Ik vond de avond zelf, de gesprekken en lol die ik met Alique had vele malen leuker dan de film dus dat maakte het een zeer geslaagde avond.

Donderdag had ik weer yoga en ook deze keer is mijn moeder meegegaan. Ze wil eens even kijken hoe haar lichaam reageert als ze dit een aantal weken achter elkaar doet, dus huppelt ze gewoon met mij mee.
Door de hele spanning die in huis heerst (met name bij de meiden), zou ik wel elke dag een uurtje yoga kunnen gebruiken dus ik was blij dat ik mijn ogen kon sluiten en mijn focus kon leggen op mijn ademhaling en lichaam.

Een weekendje afschakelen, weg van huis, even een andere omgeving.
Dat hadden we nodig, dus dat hebben we ook gedaan…

en dat lees je in een andere blog 🙂

XmelX

2 thoughts on “Week #48 – part one

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s