Week#48 – part two!

Vrijdagochtend snel een boodschapje gedaan, even thee gedronken bij mijn nicht en om 11 uur moest ik thuis zijn omdat er iemand van de woningvereniging kwam tussen 11 en 1 uur. Gaf mij de kans om de tassen te pakken en op te ruimen, maar toen er om 13:15 uur nog niemand was heb ik toch even gebeld.

“Sorry mevrouw, de monteur kan elk moment bij u zijn!”

Prima, wachten we nog even.
Dat “elk moment” duurde nog bijna een uur en toen de monteur om 14:10 uur met een glimlach voor mijn deur stond, kon ik niet meer lachen en wees hem gelijk waar hij moest zijn.

“Oh, ik hoor het al, er moet een onderdeel besteld worden. Dit komt vaker voor bij deze apparaten!” 
“Dat zal best, regel het maar, ik ga naar beneden verder met waar ik mee bezig was!” 

Ik kon het echt niet opbrengen om vriendelijk te blijven, als ik al geen excuus krijg voor de verlate afspraak dan ben ik echt een stugge dame!
10 minuten later kwam hij naar beneden, vertelde mij dat het onderdeel besteld werd en ik gebeld werd voor een afspraak. Ik heb mijn handtekening gekriebeld en hem naar de deur gebracht.
Nadat ik Mike van school gehaald had, zijn we in de auto gestapt en richting Hengelo gereden. Het was 15:15 uur en ik had de kinderen al gewaarschuwd dat het flink druk zou zijn onderweg en we dus rekening moesten houden met files. Uiteraard had Kyra weer een cd met haar muziek klaar gemaakt, dus de stemming zat er wel goed in 😛

Zonder al te veel oponthoud kwamen we om 18:05 uur al aan in Hengelo ! Dat was wel even prettig, zo hadden we ook nog wat van de avond 🙂
Na eerst even met iedereen geknuffeld te hebben, zijn we aan tafel gaan zitten en hebben onder een paar koppen koffie bijgepraat. De kinderen waren ook blij elkaar weer te zien en zijn niet veel later naar boven gegaan (kunnen ze hun eigen ding doen 🙂 ). 
Het was pas de tweede keer dat we een weekendje bij Erwin en Jeske waren, maar ik voelde mij gelijk weer op mijn gemak, alsof ik er wekelijk over de vloer kom.

20161204_112854

Mike en Tinus ! 🙂

´s Avonds hebben we lekker op de bank gehangen, biertje erbij, gekletst, gelachen, de dingen die je doet als je elkaar al een tijd niet meer gezien hebt.

Zaterdag zijn we eerst naar de zaak van Erwin gegaan.
Hij heeft een Zuivelhoeve en ik moet daar dan altijd wat lekkere dingen halen (roomkazen, gevulde brie, kaas… zo lekker!!) en daar zijn we naar Hengelo gegaan. Even naar de schaatsbaan (was geen succes hahahaha), wat winkeltjes in gelopen en daarna nog een lekkere lunch genuttigd. Het was gezellig, lekker maar wel heel koud! Thuis heb ik mij opgewarmd met een paar koppen thee en nadat Erwin ook weer thuis was hebben we samen gegeten. De kinderen hebben zich voornamelijk boven gehouden, daar had Kyra het minste last van haar lucht (astma en allergieën sloegen hard in dit weekend) en konden ze films kijken enzo. Jeske en ik waren echt moe en al heel vroeg vroegen wij elkaar af waarom we in hemelsnaam zo moe waren (denk dat het half 10 was ofzo hahahaha) en om half 11 ben ik naar bed gegaan. De eerste nacht had ik weinig en slecht geslapen en de tweede nacht was helaas niet veel beter. Ik hoorde hoe Kyra worstelde met haar lucht, vaak piepend naar lucht hapte en te vaak haar pompje moest gebruiken.
Dit deed mij ook besluiten om de volgende ochtend gelijk na het ontbijt weer terug naar huis te rijden. Ik moest haar uit die omgeving halen, want ze had er echt teveel last van.
Net voordat we wilden vertrekken, kreeg ik een telefoontje van de moeder van Kyra´s vriendinnetje, die vrijdag dus naar huis moest gaan omdat wij het weekend weg gingen. Ik had haar eerder nog niet gesproken, maar ze zou later die dag nog langskomen.
De weg naar huis ging ook zonder oponthoud, het was redelijk rustig en om half 3 waren we thuis. Kyra knapte in de auto al weer een beetje op en rond half 5 kwamen Kyra´s vriendinnetje met haar moeder langs.
Er was voor de moeder ineens het een en ander duidelijk en ze wilde zo snel mogelijk aangifte gaan doen, maar Kyra´s vriendin wilde mij daar bij hebben.
Na nog even gepraat te hebben met elkaar zijn we gezamenlijk naar de politie gegaan en ik heb haar gezegd dit enorm goed en sterk van haar te vinden, het is nogal wat om dit te doen en ik vind het ook oprecht super dat ze dit ook doet!
Na de aangifte zijn we naar huis gegaan, ze mocht nog een aantal dagen bij ons blijven en omdat we allemaal rammelde van de honger, heb ik de kinderen getrakteerd op McDonalds.

Toen we daarvan thuiskwamen stond er ineens een zak van Sinterklaas in de woonkamer ! 😀

Uiteraard had deze Sint ervoor gezorgd dat alle 3 de kinderen iets hadden om uit te pakken en dit maakte een hele hectische dag toch nog een beetje ontspannen 🙂

`s Avonds merkte ik al snel dat ik heel moe was. 2 nachten slecht slapen en dan ook nog eens dat hele gedoe wat al dik een week speelt, is toch best een aanslag op lichaam en geest.
Dus ben ik heel verstandig vroeg mijn bedje in gekropen en diep onder de dekens, heb ik mijn ogen gesloten, een traantje laten gaan en ben ik in slaap gevallen..

Wat een week !!

XmelX

8 thoughts on “Week#48 – part two!

 1. Hey Big Sistahl!
  Wat leuk weer om te lezen ! Jammer dat je je weekendje weg moest inkorten maar kinderen gaan voor zou ik ook gedaan hebben. Hahaha ik had je willen zien schaatsen😂😂😜 ik bak er ook niets van hoor!
  Echt superlief hoe je het vriendinnetje van je dochter steunt God Bless You! ❤

  💕Have a Nice Weekend!💕

  Hugz & Kisses, Miss B.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s